ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα 4 πιο εσωστρεφή ζώδια

Δεν ανοίγονται εύκολα
AstroGirl
Τα 4 πιο εσωστρεφή ζώδια
@moonbloom_tarot

Οι εσωστρεφείς προτιμούν να είναι μόνοι ή να περιτριγυρίζονται από λίγα μόνο άτομα. Είναι εξουθενωμένοι από τα πλήθη και την ατελείωτη κοινωνική αλληλεπίδραση. Η εσωστρέφεια είναι ένα μόνιμο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας των παρακάτω ζωδίων ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκορπιός

Ζώδιο του νερού, ο Σκορπιός είναι από τη φύση του μη συγκρουσιακός. Κυβερνούνται από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη των σκιών, των κρυμμένων πραγμάτων και των εσωτερικών μυστικών. Τους αρέσει η ενδοσκόπηση και να κάνουν τους βαθύτερους στοχαστές. Εξετάζουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους προτού τα εκφράσουν ποτέ σε άλλους ανθρώπους, σχεδόν όπως ένας μουσικός τελειοποιεί ένα τραγούδι πριν το παίξει μπροστά σε πλήθος. Επιδιώκουν με εμμονή να γίνουν καλύτεροι. Εξετάζουν συνεχώς τα ελαττώματά τους, βρίσκοντας τρόπους με τους οποίους μπορούν να αποφύγουν κακές συμπεριφορές χωρίς να πέσουν θύματα μιας αρνητικής εικόνας για τον εαυτό τους. Ζυγίζουν τις αρετές τους με ειλικρίνεια, προσέχοντας να μη γίνουν πολύ εγωιστές. Ως αποτέλεσμα, παρά τον χρόνο που περνούν μέσα στο κεφάλι τους, οι ξένοι σπάνια τους αντιλαμβάνονται ως εσωστρεφείς.

Υδροχόος

Έχετε δει ποτέ μια γάτα να κάθεται σε ένα περβάζι και να κοιτάζει έξω και μετά να κλείνει αργά τα μάτια της καθώς δονείται με ολόκληρο το σύμπαν; Αυτός είναι ο Υδροχόος όταν είναι εσωστρεφείς - ξαφνικά ο κόσμος έξω γίνεται μια μακρινή ανάμνηση καθώς εκτοξεύονται στους απέραντους αχαρτογράφητους χώρους μέσα στο μυαλό τους, τις σκέψεις και τις αναμνήσεις που τους πλησιάζουν , καθώς παραμένουν ήρεμοι, ανυποχώρητοι και γαλήνιοι. Οι Υδροχόοι χρειάζονται λίγο χρόνο μακριά από το πλήθος για να επαναφορτιστούν. Κυβερνούνται από τον Κρόνο, που τους δίνει την τεράστια εσωτερική δύναμη που απαιτείται για να κάνουν αυτοκριτική, χωρίς να μισούν τον εαυτό τους, να πάρουν το καλό με το κακό και να τα δουν όλα ως μέρος της ίδιας αρμονικής διαδικασίας.

Παρθένος

Ο Παρθένος, φυσικά, συμβολίζεται από την Παρθένο Μαρία, η οποία είναι μια μεταφορά που περιγράφει τον άθικτο, ανόθευτο, ακατάσχετο χώρο μέσα στην ψυχή τους όπου είναι ελεύθεροι να αισθάνονται, να σκέφτονται, να ονειρεύονται και απλώς να υπάρχουν χωρίς να υποφέρουν τον ατελείωτο κρότο ενός βάναυσου, σκληρού, απερίσκεπτου και χοντροκομμένου έξω κόσμος. Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο της γης, που τους κάνει γειωμένους και βαθιά ριζωμένους μέχρι τον πυρήνα τους. Είναι τελειομανείς, αλλά χρειάζεται χρόνος για να εκτιμηθεί τι σημαίνει τελειότητα. Με κάθε ανάσα που παίρνουν και κάθε βήμα που κάνουν, αγωνίζονται προς την εσωτερική κάθαρση.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων και των φαντασιώσεων. Για αυτούς, τίποτα από όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο δε θα μπορούσε να είναι πιο ενδιαφέρον από το διαστρικό διαστημικό ταξίδι που είναι πάντα ξετυλιγμένο μέσα στο κεφάλι τους. Δημιουργικοί και στοχαστικοί από τη φύση τους, κάνουν μερικούς από τους καλύτερους καλλιτέχνες, ποιητές, μουσικούς και φιλοσόφους. Γεννήθηκαν καταλαβαίνοντας τι εννοούσε το αντιπολιτισμικό μάντρα του Timothy Leary της δεκαετίας του 1960 «Ενεργοποιηθείτε, συντονιστείτε, εγκαταλείψτε». Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, αντιλαμβάνονται διαισθητικά τι εννοούσε το Tao Te Ching όταν έλεγε: «Καθισμένος ήσυχος, χωρίς να κάνεις τίποτα, έρχεται η άνοιξη και το γρασίδι μεγαλώνει από μόνο του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb