TRENDS

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά
@yuliiacharm

Μπορεί ο καιρός να μας έκανε παιχνιδάκια, όμως ο ήλιος επέστρεψε πλέον για τα καλά και η θερμοκρασία ανεβαίνει, έτσι τα πρώτα ανοιξιάτικα trends έχουν κάνει την εμφάνισή τους και θα τα βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια είναι αυτά;

ΔΙΑΦΑΝΟ ΛΕΥΚΟ

View this post on Instagram

A post shared by L O V E S T I T C H (@lovestitchclothing)

Τα διαφανή υφάσματα αποτελούν μεγάλη είδηση στη σκηνή των βραδινών ρούχων εδώ και αρκετές σεζόν – και ποτέ περισσότερο από τις αγαπημένες μας διασημότητες στο κόκκινο χαλί – αλλά για το 2024 υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος τρόπος να φορέσετε την τάση. Δίνοντας στο αγγελικό λευκό μια σέξι πινελιά, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο την άνοιξη από ένα καθαρό λευκό ημιδιάφανο φόρεμα, είτε πρόκειται να βγείτε για δείπνο, είτε στην παραλία, είτε σε κάποια εκδήλωση. Ίσως, απλώς να το αποφύγετε ως καλεσμένη σε γάμο…

ΨΗΛΟΚΑΒΑΛΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

View this post on Instagram

A post shared by Conner Lundius (@connerlundius)

Οι χαμηλοκάβαλες μέσες έχουν δημοσιευτεί σε όλες τις αναφορές τάσεων εδώ και αρκετές σεζόν, αλλά ήρθε η ώρα να ξαναδούμε τα ψηλά παντελόνια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ιδανικό για τα πάντα, από ρούχα γραφείου μέχρι δείπνα, βραδινά ραντεβού έως μέρες εξόδου, ο κανόνας της ψηλής μέσης μπορεί να εφαρμοστεί σε ολόκληρο το ρεπερτόριο του παντελονιού σας είτε φοράτε τζιν, φόρμα ή tailoring. Επενδύστε σε μια υπέροχη, διαχρονική ζώνη για να αναδείξετε την εμφάνιση.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

View this post on Instagram

A post shared by Katie Klinefelter (@katieklinefelter)

Πέρασαν οι εποχές που τα αθλητικά ρούχα προορίζονταν αποκλειστικά για αθλητικές δραστηριότητες. Σε κάτι που είναι πιθανό hangover από την αισθητική του lockdown της πανδημίας, τα βασικά αθλητικά ενδύματα έχουν σιγά-σιγά διεισδύσει στις καθημερινές μας ντουλάπες τα τελευταία χρόνια – αλλά ποτέ περισσότερο από την άνοιξη του 2024. Τα φούτερ με κουκούλα είναι πλέον υπερμεγέθη και έχουν πάρει τη θέση των casual καθημερινών φορεμάτων, οι μονόχρωμες μπλούζες με φερμουάρ είναι το τέλειο σετ για το αγαπημένο σας τζιν και τα cropped κολάν – που θυμίζουν κάπως τη δεκαετία του ’60 – είναι μια καλή εμφάνιση για να συνδυάσετε με τακούνια.

COMING UP ROSES

View this post on Instagram

A post shared by andriana シ (@bottegahoeneta)

Δε μιλάμε για παλιά φλοράλ. Αυτή η τάση αφορά αυστηρά τα τριαντάφυλλα. Ατελείωτοι σχεδιαστές προώθησαν το πιο παραδοσιακά ρομαντικό στέλεχος του κόσμου στις πασαρέλες τους για την άνοιξη/καλοκαίρι, με τη Simone Rocha, όπως πάντα, να πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα ενσωματώνοντας αληθινά τριαντάφυλλα σε πολλά από τα εντυπωσιακά, διάφανα φορέματά της. Το αν θα φτάσετε τόσο μακριά εξαρτάται από εσάς, αλλά αν θέλετε φλοράλ μόδα αυτή την άνοιξη, φροντίστε να διατηρήσετε τα πράγματα αυστηρά ... ρόδινα.

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ

View this post on Instagram

A post shared by S a r a (@welliesandchampagne)

Τα Χριστούγεννα –και μαζί με αυτά και η εποχή του πάρτι– μπορεί να είναι τώρα πίσω μας, αλλά φαίνεται ότι αυτός δεν είναι λόγος να μαζέψουμε την γκαρνταρόμπα. Στην πραγματικότητα, τα μεταλλικά θα εξυπηρετούν εσάς και τα ντυσίματά σας για τους επόμενους μήνες, καθώς τα χρυσά και τα ασημένια φαίνονται να είναι μια από τις πιο καυτές χρωματικές τάσεις του 2024. Η Miu Miu και η Rabanne προσφέρουν τέλειες επιλογές με έξυπνο layering. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παρακάμψετε αυτήν την τάση την άνοιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb