ENTERTAINMENT

Ήταν παντρεμένοι 10 χρόνια στο απόγειο της καριέρας τους ‑ 8 χρόνια μετά το διαζύγιο αυτή τον κατηγόρησε για απιστίες

Ένα αγαπημένο 90s ζευγάρι που έληξε άδοξα

Ήταν παντρεμένοι 10 χρόνια στο απόγειο της καριέρας τους ‑ 8 χρόνια μετά το διαζύγιο αυτή τον κατηγόρησε για απιστίες
Nextweb Studio

Ο Dennis Quaid και η Meg Ryan γνωρίστηκαν αρχικά στα γυρίσματα της ταινίας επιστημονικής φαντασίας Innerspace το 1987, αλλά μόλις πρωταγωνίστησαν στο θρίλερ D.O.A το 1988, άρχισαν να βγαίνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Love God (@lovegod6868)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 1991 και υποδέχτηκε τον γιο (και συνάδελφο ηθοποιό πλέον) Jack το 1992.

Η Meg Ryan ξεκίνησε τα σχόλια για το σκάνδαλο που απασχόλησε τα tabloid με το νέο μιλένιουμ, όταν το χρονοδιάγραμμα του διαζυγίου της και του Quaid φάνηκε να διασταυρώνεται με αυτό της αναπτυσσόμενης σχέσης της με τον συμπρωταγωνιστή της Proof of Life, Russell Crowe.

Το πρώην κορίτσι της διπλανής πόρτας, γνωστό για τη σειρά επιτυχημένων rom-coms που έχει πρωταγωνιστήσει, όπως το When Harry Met Sally και το Sleepless in Seattle, είδε τη γλυκιά εικόνα της να αλλάζει στον Τύπο. "Λοιπόν αυτό είναι το πώς νιώθεις να είσαι η Scarlet Woman", είπε η Ryan στο περιοδικό W τον Οκτώβριο του 2000. "Έχω αυτή την εμπειρία τώρα!".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εν μέσω της κορύφωσης του δράματος των ταμπλόιντ, η ηθοποιός επέμεινε ότι ο Crowe δεν έπαιξε κανένα ρόλο στο τέλος του γάμου της. "Διαλύθηκε πριν γίνει θέμα για τον Τύπο", είπε για τη σχέση της με τον Quaid. "Το κοινό και ο Τύπος συντονίστηκαν μετά. Οι λόγοι που χωρίσαμε δεν έχουν να κάνουν με άλλο άτομο."

Μετά από σχεδόν μια δεκαετία σιωπής σχετικά με τον χωρισμό, η Ryan επέστρεψε στο προσκήνιο το 2008, λέγοντας στο InStyle ότι ο Crowe ήταν το λιγότερο από τα προβλήματα του γάμου της. «Ο Dennis δε μου ήταν πιστός για πολύ καιρό και αυτό ήταν πολύ οδυνηρό. Έμαθα περισσότερα για αυτό αφού χώρισα», αποκάλυψε.

«Ο Russell δεν διέλυσε τον γάμο», επανέλαβε. «Ήταν σίγουρα εκεί στο τέλος, αλλά δεν ήταν δικό του λάθος. Ήμουν ένα χάος. Κι εγώ τον πλήγωσα στο τέλος. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε άλλη μακροχρόνια σχέση, δεν ήταν η ώρα για αυτό. Έτσι έφυγα».

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Quaid δεν ήταν ευχαριστημένος με τη νέα ειλικρίνεια της πρώην του. «Ήταν πριν από οκτώ χρόνια και θεωρώ απίστευτο το γεγονός ότι η Meg συνεχίζει να αναπαράγει και να ξαναγράφει δημόσια την ιστορία της σχέσης μας», είπε στη New York Daily News. «Επίσης, θεωρώ λυπηρό το γεγονός ότι στον γιο μας, τον Jack, πρέπει να υπενθυμίζεται δημόσια την αναταραχή και τον πόνο που νιώθει κάθε παιδί σε ένα διαζύγιο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 2050 / position2: 2685
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb