TRENDS

Αυτές είναι οι πιο διαχρονικά στυλάτες celebrities

Κι εμείς λατρεύουμε να κλέβουμε ιδέες από το στυλ τους!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτές είναι οι πιο διαχρονικά στυλάτες celebrities
collage

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το στυλ είναι κάτι έμφυτο και δεν έχει να κάνει με τα χρήματα που διαθέτει κανείς. Μια γυναίκα που έχει στυλ, μπορεί να το αναδείξεις κάθε ώρα και στιγμή, χωρίς κόπο!

Αυτό συμβαίνει και με τις διάσημες stars του Hollywood, οι οποίες παρά τις αμύθητες περιουσίες που διαθέτουν οι περισσότερες από αυτές, δεν είναι απαραίτητα όλες κομψές και καλοντυμένες.

Υπάρχουν, βέβαια, αρκετές από αυτές που με τις επιλογές που κάνουν σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και με τον αέρα που διαθέτουν, καταφέρνουν να κλέβουν την παράσταση σε κάθε τους βήμα, είτε είναι στο κόκκινο χαλί, είτε σε μια απλή βόλτα με το σκύλο τους.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, μερικές από τις πιο καλοντυμένες και σικάτες γυναίκες celebrities, οι οποίες θα θέλαμε πολύ να μας διδάξουν μερικά μαθήματα στυλ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Sienna Miller

Απλή, κομψή και διαχρονική. Η διάσημη ηθοποιός του Hollywood, καταφέρνει να είναι κομψή καθημερινά, χωρίς να επιλέγει κραυγαλέα ρούχα. Συνήθως, επιλέξει γήινα χρώματα που ταιριάζουν και με τα ξανθά μαλλιά και τη σταρένια επιδερμίδα της.

Emma Watson

Η Βρετανή Emma έχει ξεχωρίσει στον κόσμο της μόδας για το σοφιστικέ look της και τον τρόπο που έχει να τραβάει τα βλέμματα στις εμφανίσεις της, χωρίς να φοράει προκλητικά ή πολύ κραυγαλέα ρούχα. Διαθέτει ένα αρκετά british style που όμως ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και δεν είναι ποτέ βαρετό.

Rachel Bilson

Η Αμερικανίδα ηθοποιός του Hart of Dixie είναι μικροκαμωμένη και αδύνατη, συνεπώς τα περισσότερα look της πηγαίνουν γάντι. Το στυλ της είναι μοντέρνο, άνετο με boho στοιχεία και μοιάζει συνεχώς φρέσκια και πολύ στυλάτη.

Hailey Bieber

Το μοντέλο και σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή της pop, Hailey, από νωρίς ξεχώρισε για το ντύσιμό της που είναι πάντοτε στην τελευταία λέξη της μόδας. Τα outfits και οι επιλογές της σε μαλλιά και νύχια γίνονται συχνά τάση κι αυτό δε μπορεί να είναι τυχαίο. Επιλέγει να συνδυάζει το αθλητικό στυλ με πιο casual και glamorous items και να ξεχωρίζει!

Kate Beckinsale

Η γνωστή ηθοποιός με τα απόλυτα συμμετρικά χαρακτηριστικά προσώπου, είναι επίσης γνωστή και για το elegant στυλ της. Επιλέγει casual κομμάτια σε σκούρους τόνους ή λευκό και μοιάζει πάντα κομψή.

Alexa Chung

Το ultimate fashion icon στο χώρο των διασήμων. Φοράει απλά κομμάτια και τα συνδυάζει με τέτοιο τρόπο που μοιάζουν απίστευτα στυλάτα. Το στυλ της είναι κυρίως casual με ελαφρώς rock στοιχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
14 / position1: 365 / position2: 787
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb