LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Με μια ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ

Παρατράγουδα στο Αλεξάνδρειο απείλησαν με ματάιωση το παιχνίδι

Δημοσίευση 18/2/2017 | 17:48

Με μια ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ

Ο 42ος τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ βρέθηκε κυριολεκτικά στον αέρα, αλλά έστω και μία ώρα καθυστέρηση, ο αγώνας που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν ξεκίνησε!

Κίνδυνος ματαίωσης νωρίτερα στο παιχνίδι - Τι συνέβη

Η ώρα για τον πρώτο μπασκετικό τίτλο της χρονιάς έφτασε και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Αλεξανδρειο όπου διεξάγεται ο 42ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις κι αυτή τη στιγμή όλα είναι στον αέρα!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το γεγονός ότι ο χώρος πίσω από τον πάγκο της ομάδας στον οποίο θεωρητικά θα κάθονταν οι επίσημοι των πράσινων είχε καταληφθεί από οπαδούς του Άρη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου να απειλεί ότι δεν θα ξεκινήσει ο αγώνας.

"Ο Παναθηναϊκός δεν ζητάει τίποτα, κάποια πράγματα είναι αυτονόητα. Ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει από την αρχή έναν τελικό γιορτή. Η Αστυνομία δεν έχει κάνει σε καμία περίπτωση αυτό που έπρεπε. Γιατί δεν έχουν αρχίσει να διώχνουν τον κόσμο από εξέδρες που δεν θα έπρεπε να έχουν κόσμο; Δεν μπορώ να καταλάβω τι κατάσταση είναι αυτή. Όλα τα εισιτήρια δόθηκαν σε ανθρώπους με διαρκείας. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτοιμος να πάρει μέρος σε μία παρωδία. Δεν πρόκειται να γίνει αγώνας αν δεν συμμορφωθούν όλοι.Πάνω από τον χώρο των επισήμων έπρεπε να υπάρχουν από 150 άτομα», είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ στην κάμερα της Nova.

Από την πλευρά των διαιτητών έγινε γνωστό ότι αν μέσα στα επόμενα 15 λεπτά δεν εκκενωθεί ο συγκεκριμένος χώρος τότε δεν θα ξεκινήσει ο αγώνας κάτι που επιβεβαίωσε κι ο πρώτος διαιτητής του τελικού κ. Σχινάς. «Για μας οι άνθρωποι είναι πάνω από κάθε τι άλλο. Υπήρχε μία συμφωνία, αν δεν τηρηθούν τα προβλεπόμενα δεν αρχίζει το παιχνίδι. Δώσαμε 15 λεπτά παραπάνω στις ομάδες».

Λίγο αργότερα ο πρόεδρος του Άρη κ. Λάσκαρης μιλώντας στη NOVA έδωσε τις δικές του εξηγήσεις: «Εκκενώσαμε τις θέσεις που ζήτησε ο κ. Γιαννακόπουλος. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα εγώ και η οικογένειά μου να κάτσουμε μαζί τους. Δεν ξέρω τι συμβαίνει από την πλευρά του Παναθηναϊκού στην κερκίδα είδαμε κάτι... φωτιές κάτι φωτοβολίδες. Έγιναν κάτι επεισόδια στην κερκίδα του Παναθηναϊκού. Ελπίζω να γίνει αγώνες. Δεν είμαστε εμείς γηπεδούχοι, είναι η ΕΟΚ. Νομίζω θα μας βοηθήσει η Αστυνομία».

Στις 17.26 ο πρόεδρος του Άρη πήρε το μικρόφωνο προκειμένου να ζητήσει από τους οπαδούς του Άρη που βρίσκονται στις επίμαχες θέσεις να μετακινηθούν σε άλλο σημείο!

Με το ρολόι να δείχνει 17:38, ελάχιστοι οπαδοί του Άρη έχουν αποχωρήσει από τις συγκεκριμένες θέσεις αλλά οι διαιτητές ανακοίνωσαν ότι ο τελικός ξεκινά, ωστόσο ο Παναθηναϊκός αντιδρά!

"Εμείς δεν κατεβαίνουμε να παίξουμε γιατί δεν έχει γίνει τίποτα!", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Μάνος Παπαδόπουλος!

Στις 17:55 οι πράσινοι επέστρεψαν και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 με τους ανθρώπους του ΠΑΟ να δηλώνουν πως "παρόλο που δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα, αν γίνουν έκτροπα ή υπάρξει μετακίνηση οπαδών τότε θα αποχωρήσουν οριστικά"

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κάτοικος στη Σύμη βρήκε στην παραλία τσάντα με 2,5 εκατομμύρια δολάρια

Ελλάδα Χτες
Παραδόθηκαν αμέσως στο Λιμεναρχείο

Κακοκαιρία: Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας θωρακίζουν τα σπίτια τους

Ελλάδα Χτες
Κοντά στα μεσάνυχτα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα

Τέμπη: Εντοπίστηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών

Ελλάδα Χτες
Έρευνα μετά από αίτημα των συγγενών των θuμάτων

Αύριο στην Αθήνα η Ολυμπιακή Φλόγα ‑ Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν προσωρινά

Ελλάδα Χτες
Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει αύριο Σάββατο 20 Απριλίου στην Αθήνα - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Μπάιντεν: «Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου στον Β` Παγκόσμιο!»

Κόσμος Χτες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να προβληματίζει με την συμπεριφορά του

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

Κόσμος Χτες
Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον άντρα που απειλούσε να ανατιναχθεί σήμερα έξω από το προξενείο του Ιράν στο Παρίσι

Τέμπη: «Βρέθηκαν οστά στα χώματα από το μπάζωμα», καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς

Ελλάδα Χτες
Ο πατέρας των διδύμων Χρύσας και Θώμης Πλακιά που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύxημα, εξηγεί πως αναμένεται η ταυτοποίηση του DNA

Γαλλία: Ανδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι

Κόσμος Χτες
Η γαλλική αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή - Ο άνδρας φέρεται να κρατάει χειροβομβίδες