LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΗΠΑ: 14χρονος σκότωσε την μητέρα του γιατί δεν ήταν... σωστή χριστιανή

Σκότωσε και τον 8χρονο αδελφό του

Δημοσίευση 4/12/2016 | 22:03

ΗΠΑ: 14χρονος σκότωσε την μητέρα του γιατί δεν ήταν... σωστή χριστιανή

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που προκύπτουν σχετικά με τον 14χρονο Τζέικομπ Ρεμάλεϊ, ο οποίος πυροβόλησε θανάσιμα τη μητέρα του, Ντάνα, και τον 8χρονο αδελφό του, Κάλεμπ, την ώρα που κοιμόντουσαν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του 14χρονου, ο δράστης ήταν θυμωμένος με τη μητέρα του γιατί δεν ήταν... σωστή χριστιανή και δεν ήθελε να πάει στην εκκλησία σε αντίθεση με τον ίδιο που παρακολουθούσε συχνά τη λειτουργία.

Ο Ρεμάλεϊ οργισμένος πήρε το όπλο που κρατούσε ο πατέρας του πάνω στο ψυγείο και την ώρα που η μητέρα του και ο αδελφός του κοιμόντουσαν μπήκε στα δωμάτιά τους και τους εκτέλεσε εν ψυχρώ.

Μάλιστα, ο αδίστακτος 14χρονος επιχείρησε να «φορτώσει» τη δολοφονία στον πατέρα του, Ντέιβιντ, ο οποίος εργαζόταν την ώρα της τραγωδίας.

Ο Ρεμάλεϊ κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας ότι ο πατέρας του σκότωσε τη μητέρα και τον αδελφό του και, μάλιστα, για να ενισχύσει το σενάριό του, ρωτούσε τους αστυνομικούς: «Γιατί δε σκότωσε και εμένα;».

Αφού μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όμως, ομολόγησε την πράξη του και τώρα κατηγορείται για φόβο πρώτου βαθμού, ενώ πρόκειται να δικαστεί σαν ενήλικος.

Φίλος της οικογένειας περιέγραψε τον 14χρονο «καλό παιδί και καλό μαθητή», επισημαίνοντας πως αν ήθελε κάποιος να διαλέξει έναν καλό φίλο για τα παιδιά του θα ήταν ο Τζέικομπ.

Η γιαγιά του, όμως, είχε αντιληφθεί πως ο εγγονός της ήταν θυμωμένος με την μητέρα του, καθώς της είχε εκμυστηρευτεί ότι «η μαμά είναι αναστατωμένη με το Θεό» και πρόσθεσε ότι ο 14χρονος είχε πάρει αποστάσεις από εκείνη επειδή δεν ήθελε να τον ακολουθήσει στην εκκλησία.

Η αστυνομία ακόμα δεν έχει καταλήξει στο κίνητρο του ανήλικου δολοφόνου, αλλά εστιάζει στις κακές σχέσεις που διατηρούσε με τους γονείς του.

«Στο μόνο ουσιαστικό συμπέρασμα που μπορούμε να καταλήξουμε είναι ότι είχε διαφορές με τους γονείς του. Όσο για τον αδελφό του είναι δύσκολο να απαντήσει κανείς», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας σε αμερικανικό δίκτυο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κάτοικος στη Σύμη βρήκε στην παραλία τσάντα με 2,5 εκατομμύρια δολάρια

Ελλάδα Χτες
Παραδόθηκαν αμέσως στο Λιμεναρχείο

Κακοκαιρία: Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας θωρακίζουν τα σπίτια τους

Ελλάδα Χτες
Κοντά στα μεσάνυχτα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα

Τέμπη: Εντοπίστηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών

Ελλάδα Χτες
Έρευνα μετά από αίτημα των συγγενών των θuμάτων

Αύριο στην Αθήνα η Ολυμπιακή Φλόγα ‑ Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν προσωρινά

Ελλάδα Χτες
Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει αύριο Σάββατο 20 Απριλίου στην Αθήνα - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Μπάιντεν: «Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου στον Β` Παγκόσμιο!»

Κόσμος Χτες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να προβληματίζει με την συμπεριφορά του

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

Κόσμος Χτες
Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον άντρα που απειλούσε να ανατιναχθεί σήμερα έξω από το προξενείο του Ιράν στο Παρίσι

Τέμπη: «Βρέθηκαν οστά στα χώματα από το μπάζωμα», καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς

Ελλάδα Χτες
Ο πατέρας των διδύμων Χρύσας και Θώμης Πλακιά που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύxημα, εξηγεί πως αναμένεται η ταυτοποίηση του DNA

Γαλλία: Ανδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι

Κόσμος Χτες
Η γαλλική αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή - Ο άνδρας φέρεται να κρατάει χειροβομβίδες