E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πληθαίνουν οι επιθέσεις «τρομακτικών κλόουν» σε ΗΠΑ και Ευρώπη

Ανησυχία για αύξηση των επιθέσεων ενόψει Χαλογουίν

Δημοσίευση 21/10/2016 | 20:56

Πληθαίνουν οι επιθέσεις «τρομακτικών κλόουν» σε ΗΠΑ και Ευρώπη

Μία νέα "μόδα" έχει κάνει την εμφάνισή της στις ΗΠΑ: Άνθρωποι ντυμένοι κλόουν τρομοκρατούν τους πολίτες και συχνά γίνονται και βίαιοι. Το φαινόμενο μάλιστα πέρασε από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη και κρούσματα επιθέσεων έχουν καταγραφεί σε αρκετές χώρες, ανάμεσά τους στην Βρετανία, την Ολλανδία και πιο πρόσφατα στη Γερμανία.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Guardian, το πρώτο άτομο που είδε έναν κλόουν ήταν ένα μικρό αγόρι στο Γκρίνβιλ της Νότιας Καρολίνα. Το αγόρι έτρεξε στη μητέρα του και της είπε ότι είχε δει δύο κλόουν στο δάσος. Κανείς δεν ξέρει εάν οι κλόουν αυτοί όντως υπήρξαν ή ήταν επινόηση του αγοριού.

Έκτοτε περιστατικά εμφάνισης κλόουν έχουν καταγραφεί σε πολλά σημεία των ΗΠΑ, από την Καλιφόρνια μέχρι τη Νέα Υόρκη. Στην Αλαμπάμα, σχολεία έκλεισαν όταν κάποιος ανέβασε σε προφίλ ενός τρομακτικού κλόουν στο Facebook απειλές κατά της πόλης Φλόματον. Τελικά αποδείχθηκε ότι ο κλόουν ήταν μία 22χρονη κοπέλα. Στο Κεντάκι η αστυνομία συνέλαβε έναν 20χρονο που κρυβόταν σε ένα χαντάκι φορώντας στολή κλόουν, ενώ στη Βιρτζίνια συνελήφθησαν δύο άτομα που φορούσαν στολές κλόουν και κυνηγούσαν παιδιά.

Πριν μερικές μέρες ένας άνθρωπος ντυμένος κλόουν προσπάθησε να εμποδίσει τους επιβάτες να επιβιβαστούν στο μετρό της Νέας Υόρκης, ενώ κυνήγησε με μαχαίρι έναν νεαρό.

Περιστατικά εμφάνισης επιθετικών κλόουν άρχισαν να καταγράφονται και στη Βρετανία. Για παράδειγμα ένας μασκοφόρος άνδρας που κρατούσε μαχαίρι πετάχτηκε μπροστά σε μια παρέα 11χρονων και 12χρονων παιδιών και τα ακολούθησε μέχρι το σχολείο τους στην κομητεία Ντέρχαμ -χωρίς ευτυχώς να τα πειράξει. Τρομακτικοί κλόουν έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην Ολλανδία, ενώ το πιο πρόσφατο περιστατικό σημειώθηκε στη Γερμανία. Ένας 19χρονος άνδρας δέχθηκε επίθεση στην πόλη Ρόστοκ στη βόρεια Γερμανία από άτομο που είχε μεταμφιεστεί σε κλόουν. Ο 19χρονος υπέστη πολλαπλές θλάσεις, έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε με ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Καθώς το Χάλογουιν πλησιάζει, πολλοί ανησυχούν ότι οι εμφανίσεις των «τρομακτικών κλόουν» θα αυξηθούν. Πολλά καταστήματα έχουν αποφασίσει να αποσύρουν τις μάσκες τρομακτικών κλόουν από τα ράφια τους, ενώ λούνα παρκ στη Βρετανία αποφάσισε να αφαιρέσει τους κλόουν από «το τρενάκι του τρόμου», επειδή θεώρησε ότι είναι υπερβολικά τρομακτικοί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Tabloid 25.04.2024
Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Tabloid 25.04.2024
Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Tabloid 25.04.2024
Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της σε πασαρέλα ‑ Δείτε το βίντεο

Tabloid 25.04.2024
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα εξώπλατο λευκό φόρεμα, με πολλά σκισίματα

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

Tabloid 25.04.2024
Η αποκαλυπτική φωτογράφιση

Σε ποιες χώρες υπάρχουν οι περισσότεροι φαλακροί

Παράξενα 25.04.2024
Η θέση της Ελλάδας σε αυτή τη περίεργη έρευνα

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο Alpha έστειλε στη Eurovision τη Βίκυ Χαντζή αντί για μένα, μην πω γιατί»

Media Χτες
«Γελάει ο κόσμος. Με χρυσοπλήρωσαν τα διπλά λεφτά για να με φέρουν από το MEGA για τη Eurovision και τελικά έστειλαν εκείνην»