LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ στο Χόλιγουντ: Ψάχνουν τον ηθοποιό με AIDS και... μακρύ κατάλογο εpωμένων

Τι δήλωσε πηγή στην εφημερίδα «Sun»

Δημοσίευση 12/11/2015 | 11:07

Σοκ στο Χόλιγουντ: Ψάχνουν τον ηθοποιό με AIDS και... μακρύ κατάλογο εpωμένων

Το τελευταίο διάστημα αναστάτωση επικρατεί μεταξύ των celebrities στη Μέκκα του κινηματογράφου, αφού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ διαγνώστηκε ότι πάσχει από τον ιό HIV. Βαρύ πέπλο μυστηρίου καλύπτει, προς το παρόν τουλάχιστον, την ταυτότητα του λαμπερού ηθοποιού του Χόλιγουντ που βρέθηκε θετικός στον ιό HIV.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο ηθοποιός γνωρίζει εδώ και αρκετό καιρό ότι πάσχει από τον ιό και οι δικηγόροι του είναι έτοιμοι να αναλάβουν κάθε νομική δράση, αν χρειαστεί. Όμως εκείνες που θα πρέπει να ανησυχούν περισσότερο είναι οι δεκάδες πρώην εpωτικές σύντροφοι του ηθοποιού, αφού ο ίδιος είχε έναν μακρύ κατάλογο με πρώην, μεταξύ των οποίων μια βραβευμένη ηθοποιός του Χόλιγουντ, ένα λαμπερό μοντέλο, μια σταρ της τηλεόρασης και πολλές άλλες.

Ανώνυμη πηγή δήλωσε πρόσφατα στη βρετανική εφημερίδα «Sun» ότι οι φίλοι του ηθοποιού τον παροτρύνουν να αποκαλύψει την ταυτότητά του και να βγει στο φως, προκειμένου να δείξει στο ευρύ κοινό ότι ο ιός μπορεί να προσβάλει και έναν άνδρα που είναι στρέιτ.

Ο Shaun Griffin, από τη βρετανική οργάνωση «Terrence Higgins Trust» για τον ιό HIV, δήλωσε στην εφημερίδα «Independent» ότι το στίγμα που ακολουθεί τους ανθρώπους που νοσούν από τον ιό θα πρέπει να διαλυθεί, αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αποκαλύψει το όνομα του ασθενούς χωρίς την άδειά του.

Παρόλο που τα σχετικά δημοσιεύματα μιλούν για έναν «ανώνυμο ηθοποιό», στο Χόλιγουντ ψιθυρίζεται ότι πρόκειται για τον ηθοποιό Charlie Sheen, πρώην πρωταγωνιστή της τηλεοπτικής σειράς «Two and a Half Men», ο οποίος είναι γνωστός για τις συνευρέσεις του με πόpvες και τα one night stand που έχει κάνει.

Πηγή δήλωσε για το θέμα στον «Independent» ότι είναι κοινό μυστικό πως ο ηθοποιός έχει μολυνθεί με τον ιό HIV και ο ίδιος το γνωρίζει εδώ και χρόνια. Η ίδια πηγή χαρακτήρισε αηδιαστικό το γεγονός ότι ο ηθοποιός απέκρυψε από τις εpωτικές του συντρόφους το πρόβλημα και συμπλήρωσε ότι είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κάτοικος στη Σύμη βρήκε στην παραλία τσάντα με 2,5 εκατομμύρια δολάρια

Ελλάδα Χτες
Παραδόθηκαν αμέσως στο Λιμεναρχείο

Κακοκαιρία: Οι κάτοικοι της Θεσσαλίας θωρακίζουν τα σπίτια τους

Ελλάδα Χτες
Κοντά στα μεσάνυχτα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα

Τέμπη: Εντοπίστηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών

Ελλάδα Χτες
Έρευνα μετά από αίτημα των συγγενών των θuμάτων

Αύριο στην Αθήνα η Ολυμπιακή Φλόγα ‑ Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν προσωρινά

Ελλάδα Χτες
Η Ολυμπιακή Φλόγα φτάνει αύριο Σάββατο 20 Απριλίου στην Αθήνα - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο διεξαγωγής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Μπάιντεν: «Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου στον Β` Παγκόσμιο!»

Κόσμος Χτες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχίζει να προβληματίζει με την συμπεριφορά του

Παρίσι: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το προξενείο του Ιράν

Κόσμος Χτες
Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τον άντρα που απειλούσε να ανατιναχθεί σήμερα έξω από το προξενείο του Ιράν στο Παρίσι

Τέμπη: «Βρέθηκαν οστά στα χώματα από το μπάζωμα», καταγγέλλει ο Νίκος Πλακιάς

Ελλάδα Χτες
Ο πατέρας των διδύμων Χρύσας και Θώμης Πλακιά που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύxημα, εξηγεί πως αναμένεται η ταυτοποίηση του DNA

Γαλλία: Ανδρας απειλεί να ανατιναχτεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι

Κόσμος Χτες
Η γαλλική αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή - Ο άνδρας φέρεται να κρατάει χειροβομβίδες