ENTERTAINMENT

«Μας άρεσε και στις δύο ο ίδιος τύπος»: Η διάσημη κόντρα της Selena Gomez για ένα αγόρι

Σύγκρινε την κόντρα της με τη σταρ με αυτή των Hilary Duff–Lindsay Lohan

«Μας άρεσε και στις δύο ο ίδιος τύπος»: Η διάσημη κόντρα της Selena Gomez για ένα αγόρι
@SELENAGOMEZ

Ο τραγουδιστής Nick Jonas είναι σήμερα ευτυχισμένος και παντρεμένος με την Priyanka Chopra Jonas ενώ έχουν κάνει και μια κόρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, πριν παντρευτεί με την Priyanka, ο Nick έβγαινε ραντεβού με πολλά αστέρια και διάσημες στο Χόλιγουντ, μία από τις οποίες ήταν η Selena Gomez. Αν και το ειδύλλιό τους δεν κράτησε πολύ, η σχέση τους φέρεται να δημιούργησε μια κόντρα μεταξύ της Selena και της Miley Cyrus.

View this post on Instagram

A post shared by cam. (@stayniley)

Οι θαυμαστές της Miley και της Sel γνωρίζουν ότι και οι δύο πρώην σταρ της Disney κυριολεκτικά μεγάλωσαν μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν φίλες. Σημειωτέον, η όμορφη τραγουδίστρια και ο Nick έβγαιναν για λίγο ραντεβού το 2008 πριν χωρίσουν τους δρόμους τους σε λίγους μήνες. Πριν από αυτό, ο Nick είχε βγει με την τραγουδίστρια του Flowers, Miley Cyrus, και σύμφωνα με αναφορές, αυτό έγινε ένας από τους λόγους πίσω από τη διαμάχη τους. Ωστόσο, χρόνια αργότερα, και οι δύο κυρίες απέρριψαν την αναφορά για οποιαδήποτε αντιπαλότητα μεταξύ τους.

Πίσω στο 2016, η Selena Gomez μιλώντας στο περιοδικό W αποκάλυψε ότι η κόντρα ήταν απλώς μια παρεξήγηση μεταξύ δύο ερωτευμένων εφήβων. Η διάσημη σταρ είπε: «Δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Μας άρεσε και στους δύο ο ίδιος τύπος όταν ήμασταν 16. Ήταν απλώς κάτι σαν τις Hilary Duff και Lindsay Lohan. Θεέ μου, μας αρέσει το ίδιο αγόρι! Δεν είμαστε απόλυτα σταθεροί στις ζωές μας.” Η δήλωση ήρθε μετά την καρφωτή της Miley στο youtube για την τραγουδίστρια για την οποία αργότερα ζήτησε συγγνώμη.

View this post on Instagram

A post shared by JONATIC SELENATOR LOVATIC DNCE (@lilyjonas)

Για τους άγνωστους, η Selena Gomez και ο Nick Jonas φέρεται να είχαν έναν φιλικό χωρισμό και συνέχισαν να μοιράζονται μια ζεστή φιλία. Ωστόσο, ο λόγος πίσω από τον χωρισμό τους παρέμενε πάντα μυστήριο. Συγκεκριμένα, την ίδια χρονιά, η Sel είχε ξεκινήσει τη σχέση της με τον Justin Bieber.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 2665 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb