TRENDS

3 fashion trends που θα δεις πολύ στους δρόμους τώρα

Δοκίμασέ τα κι εσύ και θα δεις πως θα γίνουν αγαπημένα σου
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
3 fashion trends που θα δεις πολύ στους δρόμους τώρα
collage

Οι επιλογές είναι πολλές αλλά ειδαμε πολύ έντονα αυτές τις τριες τάσεις - tenniscore, έντονα animal prints ή το stealth wealth. Ακολουθήστε αυτές τις συναρπαστικές τάσεις της μόδας και αφήστε την γκαρνταρόμπα σας να ανθίσει παράλληλα με την εποχή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Athletic Prep

Μία από τις αγαπημένες μας τάσεις της μόδας για το 2024 είναι η επιστροφή της preppy αισθητικής. Αυτή είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη σειρά από υπερ-δημοφιλείς πασαρέλες της Miu Miu, ξεκινώντας πριν από μερικά χρόνια με τη μικρο-μίνι πλισέ φούστα και κορυφώθηκε στη συλλογή Gossip Girl-esque αυτής της άνοιξης. Άλλοι σχεδιαστές αισθάνονται επίσης το ίδιο και φέρνουν ξανά στη μόδα τα μπλουζάκια πόλο, τα σακάκια και τα πουκάμισα με κουμπιά με μια νέα στάση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Animal prints

Ναι, το λεοπάρ έμεινε για τα καλά και θα το φορέσεις φουλ και το καλοκαιράκι. Εάν είστε πρόθυμες να τολμήσετε λίγο περισσότερο στο σαφάρι, δοκιμάστε τα τιγρέ (όπως ο Ganni και την Ulla Johnson), το  λεοπάρ (όπως ο Michael Kors). Είναι πιο εύκολο να δοκιμάσετε σχέδια animal print σε αξεσουάρ, τύπου ζώνες και σανδάλια à la Jason Wu, αλλά μην φοβάστε να τα δοκιμάσετε σε κομμάτια όπως φούστες, φορέματα και παντελόνια.

Stealth Wealth

To stealth wealth μπορεί να είναι το επόμενο big thing στη μόδα. Ή ίσως όλοι ξοδεύουν πολύ χρόνο στο TikTok. Το να ντύνεσαι με μίνιμαλ, καλοφτιαγμένα κομμάτια που είναι διαχρονικά, καλοραμμένα και μοιάζουν ή είναι ακριβά, αλλά που δεν υποκλίνονται στον κύκλο των τάσεων δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά η ιδέα έχει αποκτήσει νέα ζωή χάρη στο Succession, το TikTok και πολλές Influencers. Λευκά, γκρι, χακί και μαύρα – όλα με ραφή ακριβείας – σε ρούχα υψηλής ποιότητας με ιδιαίτερη προσοχή σε λεπτομέρειες όπως το κόψιμο, η ποιότητα και το σχέδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 35 / position2: 610
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb