ΠΡΟΣΩΠΑ

Ποια είναι η Caitlin Clark που αλλάζει το μέλλον του μπάσκετ για τις γυναίκες

Αναμόρφωσε πλήρως το κολεγιακό μπασκετικό τοπίο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ποια είναι η Caitlin Clark που αλλάζει το μέλλον του μπάσκετ για τις γυναίκες

Το φαινόμενο Caitlin Clark - η αθλήτρια του Πανεπιστημίου της Αϊόβα που παίζει στις Iowa Hawkeyes που αναμόρφωσε πλήρως το κολεγιακό μπασκετικό τοπίο αυτή τη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Caitlin Clark είναι μια εξαιρετικά ταλαντούχα και ολοκληρωμένη μπασκετμπολίστρια γνωστή για τις εξαιρετικές της ικανότητες στο γήπεδο. Κέρδισε ευρεία αναγνώριση κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της στο κολέγιο παίζοντας για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανεπιστημίου της Iowa Hawkeyes. Έχει 2 εκατομμύρια followers στα social media! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caitlin Clark (@caitlinclark22)

Η Clark αναφέρεται συχνά ως «φαινόμενο του μπάσκετ» λόγω των αξιοσημείωτων ικανοτήτων και της επιρροής της στο παιχνίδι. Ξεχωρίζει για την ικανότητά της στο σκοράρισμα, τις δεξιότητές της στο παιχνίδι και το IQ στο μπάσκετ. Παρά τη σχετικά νεαρή ηλικία και την εμπειρία της στο κολέγιο, έχει επιδείξει ταλέντο και ωριμότητα σε επίπεδο ελίτ στο παιχνίδι της.

Η Caitlin πούλησε εισιτήρια σε όλη τη χώρα, γινόταν viral κάθε φορά που σταματούσε για να υπογράψει αυτόγραφα για σμήνη παιδιών που είχαν παραταχθεί για να δουν την αγαπημένη τους μπασκετμπολίστρια και έσπασε μια ντουζίνα ρεκόρ - συμπεριλαμβανομένου του ρεκόρ όλων των εποχών για το κολεγιακό μπάσκετ και του ρεκόρ για τα περισσότερα τρίποντα σε μία μόνο σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caitlin Clark (@caitlinclark22)

Η Caitlin ήταν επίσης τουλάχιστον εν μέρει υπεύθυνος για το γεγονός ότι, για πρώτη φορά στην ιστορία, οι αριθμοί τηλεθέασης για το γυναικείο τουρνουά March Madness συνέτριψαν την τηλεθέαση για το τουρνουά ανδρών - κατά εκατομμύρια. Οι θαυμαστές και οι αναλυτές ελκύονται από το συναρπαστικό και δυναμικό στυλ παιχνιδιού της και την ικανότητά της να σκοράρει από οπουδήποτε στο γήπεδο!

Σχεδόν 19 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν το ματς των Hawkeyes να αντιμετωπίζουν τους South Carolina Gamecocks κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή. Ήταν ο αγώνας μπάσκετ με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση,  τα τελευταία πέντε χρόνια, σύμφωνα με το ESPN. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 2669 / position2: 5819
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb