SKIN CARE

Nicole Kidman: Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της και για ποια αισθητική επέμβαση έχει μετανιώσει

Τι λένε επαγγελματίες για την εμφάνισή της
Από το NEWSROOM
Nicole Kidman: Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της και για ποια αισθητική επέμβαση έχει μετανιώσει

Όταν, μετά τα Όσκαρ του 2007, οι άνθρωποι υπέθεσαν ότι η Kidman είχε κάνει ενέσεις μπότοξ ενα ήταν σίγουρο, πως είχαν δίκιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kidman είναι επίσης πολύ προσεκτική με το δέρμα της και δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι της χωρίς αντηλιακό. Η σταρ του "Nine Perfect Strangers" είπε στο The Sunday Morning Herald ότι ο καρκίνος του δέρματος επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τη φροντίδα του δέρματος, μοιράζοντας: «Είχα καρκίνο του δέρματος; Θα ήθελα να ήμουν πιο προσεκτική με τον ήλιο; Ναι, για να Όλα αυτά τα πράγματα, όμως, είμαι ευγνώμων που είμαι ακόμα εδώ, και είμαι πρόθυμη να μοιραστώ τη γνώση μου». 

Αν και παίρνει πολύ σοβαρά τη φροντίδα του δέρματος, η σταρ του «Big Little Lies» δεν αφιερώνει πάνω από πέντε λεπτά στη ρουτίνα της και βασίζεται σε προϊόντα που παρέχουν μέγιστη ενυδάτωση και κάλυψη, είπε στο InStyle. Ορκίζεται στο Seratopical Radiant Glow Facial Oil (Sera Labs) και Cancer Council Sunscreen (Cancer Council). Η συνολική προσέγγιση της Kidman για την υγεία και τη φροντίδα του δέρματός της κάνει το δέρμα της να λάμπει από μέσα προς τα έξω.

Αισθητικές επεμβάσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μια συνέντευξη όμως στο Marie Claire που διεξήχθη αργότερα την ίδια χρονιά, είπε, σχετικά με αυτές τις εικασίες: "Στην πραγματικότητα δεν τις διαβάζω. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι εντελώς φυσική. Δεν έχω τίποτα στο πρόσωπό μου. Φοράω αντηλιακό, και δεν καπνίζω, φροντίζω τον εαυτό μου και είμαι πολύ περήφανη που το λέω». 

«Προσωπικά πιστεύω στη σωματική υγεία λόγω του τρόπου με τον οποίο μεγάλωσα».

Δεν πίστευαν όλοι όμως όσα είπε. Μετά από αυτή τη συνέντευξη, το Radar δημιούργησε ένα ψεύτικο εξώφυλλο με το πρόσωπο της Kidman σε ένα σώμα τύπου Barbie για ένα άρθρο σχετικά με την πλαστική χειρουργική διασημοτήτων. Λίγα χρόνια αργότερα, η ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι είχε κάνει τελικά μπότοξ, αλλά δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε συνέντευξή της στο TV Movie, σε ένα γερμανικό περιοδικό, η ηθοποιός ρωτήθηκε για το πώς αποφεύγει τις ρυτίδες. Η ίδια είπε, «Έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα, αλλά εκτός από τον αθλητισμό και την καλή διατροφή, τα περισσότερα πράγματα δεν κάνουν διαφορά».

Στη συνέχεια, ανέφερε τη σύντομη αγάπη της με τις ενέσεις μπότοξ, παραδέχοντας: «Δεν μου άρεσε η εμφάνιση του προσώπου μου μετά. Τώρα δεν κάνω πια μπότοξ, και μπορώ να κουνήσω ξανά το μέτωπό μου!».

Η New York Post πήρε συνεντεύξεις από πλαστικούς χειρουργούς (οι οποίοι δεν είχαν ως ασθενή τη Nicole Kidman) για την επαγγελματική τους γνώμη σχετικά με τη φωτογραφία της "Expats".

Η Δρ Dara Liotta είπε, "Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτές οι φωτογραφίες φαίνεται ότι έχει κάνει [μια] χειρουργική επέμβαση λίφτινγκ και ανόρθωσης λαιμού."

Η Liotta σκέφτηκε ότι εντόπισε ουλές πλαστικής χειρουργικής και σχεδίασε ακόμη και βέλη στις εικόνες για να δείξει πού μπορεί να είχαν συμβεί πιθανές διαδικασίες. Ένιωθε ότι τα χαρακτηριστικά της ηθοποιού έμοιαζαν πολύ νέα για να είναι φυσικά (ή χωρίς επεξεργασία, αν η φωτογραφία είχε αλλοιωθεί μετά το γεγονός).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 500 / position2: 1011
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb