LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μεσσηνία: «Πήγαινα να το αγγίξω κι έβαζε τα κλάματα» λέει η γιαγιά του βρέφους

Το βρέφος νοσηλεύεται διασωληνωμένο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες

Δημοσίευση 26/9/2022 | 18:37

Μεσσηνία: «Πήγαινα να το αγγίξω κι έβαζε τα κλάματα» λέει η γιαγιά του βρέφους

Η γιαγιά του βρέφους που φέρεται να έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον 20χρονο πατέρα του στη Μεσσηνία, σπάει τη σιωπή της και μιλάει για τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι της, όπου το τελευταίο διάστημα φιλοξενούσε την κόρη της με τον σύντροφό της και το παιδάκι τους.

Η γιαγιά του παιδιού που νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων ευχήθηκε «ο Θεός να κάνει το θαύμα και να σώσει αυτό το βρέφος».

Όπως εξήγησε, μιλώντας στο Star, η κόρη της είχε σχέση με τον πατέρα του μωρού της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου. Αρχικά ήταν φίλοι ενώ στη συνέχεια έκαναν σχέση και προέκυψε η εγκυμοσύνη.

«Δεν ξέρω αν η κόρη μου την ήθελε την εγκυμοσύνη. Αυτό το γνωρίζει σίγουρα η ίδια. Είναι πάρα πολύ κοινωνική και φιλότιμη και ευαίσθητη αλλά είναι και άνθρωπος που δεν εκδηλώνεται εύκολα. Δεν μου έλεγε πολλά πράγματα... Πολλές φορές την πίεζα με τον τρόπο μου για να μου μιλήσει γιατί την έβλεπα κάπως δυσαρεστημένη, αλλά δεν εκδηλωνόταν», τόνισε η γιαγιά του βρέφους.

Σύμφωνα με την ίδια, ο πατέρας του βρέφους ήταν αδιάφορος και κάποιες φορές απότομος: «Ήταν αδιάφορος και ειρωνικός. Ασχολιόταν ελάχιστα με το παιδί. Κάποιες φορές ήταν και απότομος. Η κόρη μου τον αγαπούσε και μου έλεγε να μην του λέω τίποτα γιατί τα έπαιρνε στραβά και ξεσπούσε σε εκείνη», πρόσθεσε η γιαγιά.

Ερωτηθείσα εάν είχε παρατηρήσει κάτι ύποπτο στο μωρό τον τελευταίο καιρό η γιαγιά σημείωσε: «Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι το μωρό ήταν λίγο ταραγμένο και όταν κάποιες φορές πήγαινα να την αγγίξω, έβαζε τα κλάματα. Είχα παρατηρήσει κι ένα καρούμπαλο στο δεξί σημείο του κρανίου, αλλά και πάλι δεν ήμουν σίγουρη... γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να μεγάλωνε το κεφάλι της».

«Σαν γιαγιά εύχομαι ο Θεός να κάνει το θαύμα και να σώσει αυτό το βρέφος και σαν μητέρα εύχομαι να αθωωθεί το παιδί μου που υπέφερε όσα υπέφερε», κατέληξε η γυναίκα.

Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη έλαβε από τον εισαγγελέα ο 20χρονος

Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη, στις 10:30, ζήτησε και έλαβε από τον εισαγγελέα ο 20χρονος πατέρας του τεσσάρων μηνών βρέφους από την Κυπαρισσία, ο οποίος βαρύνεται με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία. Ο πατέρας φέρεται να κακοποίησε βάναυσα το μικρό κοριτσάκι, το οποίο νοσηλεύεται διασωληνωμένο στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Η μητέρα, η οποία επίσης συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερη και θα οδηγηθεί κι εκείνη στον ανακριτή την Τετάρτη. Από κοινού αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων καθώς σε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας, βρέθηκε ένα όπλο και μικροποσότητα χασίς.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνελήφθη ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Ελλάδα 16.04.2024
Τα χαλάσματα του κτιρίου καταπλάκωσαν και σκότωσαν έναν αστυνομικό

Βραζιλία: Τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου... επειδή του δάγκωσε το δάχτυλο ενώ έκαναν σeξ

Κόσμος 16.04.2024
Ο δράστης ομολόγησε πως εκνευρίστηκε από το δάγκωμα στο δάχτυλο του χεριού του

Η ομιλία Μητσοτάκη στη διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Πολιτική 16.04.2024
Ο πρωθυπουργός υποδέχτηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου εκπροσώπους ιδρυμάτων που ειδικεύονται στην προστασία των ωκεανών

Τρόμος στην Κοπεγχάγη: Εργάτες σώζονται τελευταία στιγμή από τη φωτιά ‑ Δείτε βίντεο

Κόσμος 16.04.2024
Πολιτιστική καταστροφή στη Δανία από την πυρκαγιά στο εμβληματικό κτίριο

Βρετανία: Πήραν «κατά λάθος» διαζύγιο ‑ Το τραγικό λάθος των δικηγόρων

Κόσμος 16.04.2024
Το διαζύγιο για το ζευγάρι στη Βρετανία που μετρούσε 21 χρόνια κοινής ζωής, οριστικοποιήθηκε 21 λεπτά αφού πραγματοποίησαν την αίτηση

Φρίκη στη Βραζιλία: Ψαράδες εντόπισαν βάρκα με τουλάχιστον 20 σορούς σε προχωρημένη αποσύνθεση

Κόσμος 16.04.2024
Οι νεκροί πιθανότατα προέρχονται από την Καραϊβική

Η EasyJet αναστέλλει τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ έως τα τέλη Οκτωβρίου

Κόσμος 16.04.2024
Νεότερη ενημέρωση της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας, για τις πτήσεις προς το Τελ Αβίβ, στον απόηχο της ανάφλεξης μεταξύ Ιράν και Ισραήλ

Αποκαΐδια έγιναν 400 χρόνια ιστορίας στην Κοπεγχάγη – Συγκλονιστικές εικόνες

Κόσμος 16.04.2024
Τα αίτια της μεγάλης πυρκαγιάς δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί