E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απολογείται ο πρώην παίκτης ριάλιτι: Τι αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα για τα χρήματα

Tι είπε ο ίδιος

Δημοσίευση 16/8/2022 | 12:00

Απολογείται ο πρώην παίκτης ριάλιτι: Τι αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα για τα χρήματα

Στον ανακριτή έφτασε σήμερα, λίγο πριν τις 12:00, ο πρώην παίκτης reality που εισέβαλε με αυτοκίνητο στο Εφετείο Αθηνών το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υποστηρίξει ότι ήταν υπο την επήρεια χαπιών ecstasy, τη στιγμή της εφόδου στο Εφετείο Αθηνών και ότι είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών. Ο 34χρονος είχε στο λευκό Nissan Juke που οδηγούσε περίπου 1,2 εκατ. ευρώ και ναρκωτικά και για αυτό εξετάζεται, αν είχε τον ρόλο του ταμία σε εγκληματική οργάνωση που εμπορεύεται ναρκωτικά.

Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι του εντοπίστηκαν άλλα 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Alpha, o Βασίλης Γοργολίτσας αν και δεν ήταν σε καλή κατάσταση όταν ρωτήθηκε από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ για την προέλευση των χρημάτων φέρεται να τους εξομολογήθηκε ότι τα χρήματα προέρχονται από ναρκωτικά αλλά και από... ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή (στα οποία γίνονταν και χρήση ναρκωτικών).

Ωστόσο, ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ο οποιος επισκέφθηκε χθες το πρωί τον 34χρονο στο ψυχιατρείο, στο Δαφνί, μιλώντας στο protothema.gr επισημαίνει πως «επισκέφθηκα τον εντολέα μου ο οποίος βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, ψυχολογική και σωματική, λόγω της χρόνιας χρήσης ναρκωτικών. Ήδη συγκεντρώνονται στοιχεία που θα αποδείξουν τη νόμιμη προέλευση των χρημάτων».

Στο μεταξύ ο 34χρονος πρώην παίκτης reality μιλώντας στο Star μέσα από το δωμάτιο του ψυχιατρικού καταστήματος στο Δαφνί τόνισε ότι «μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγνώμη από όλους».

Σύμφωνα με το απολογητικό υπόμνημα που επικαλείται το protothema.gr ο 34χρονος δηλώνει «θύμα» των ναρκωτικών ουσιών.

Ξεκίνησε δίνοντας το ιστορικό του, δηλώνοντας «πολυτοξικομανής» που αδυνατούσε να ξεπεράσει την έξη του για τις ουσίες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είμαι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα πολυτοξικομανής, δίχως να έχω την ικανότητα να αποβάλλω την έξη των ναρκωτικών ουσιών από μόνος μου.

«Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς ο εθισμός μου στις ναρκωτικές ουσίες ήταν τόσο έντονος όπου πραγματικά η παράδοση μου στις αρμόδιες αρχές και επί της ουσίας η επίκληση μου για βοήθεια ήταν μονόδρομος προκειμένου να σώσω την οικογένεια μου και την ίδια μου τη ζωή. Όλα τα ναρκωτικά που παρέδωσα στις αστυνομικές αρχές τα είχα προμηθευθεί εδώ και αρκετό καιρό και φυσικά η χρήση όλων αυτών ήταν καθημερινή και συστηματική με αποτέλεσμα να μου δημιουργηθούν ανυπέρβλητα ψυχιατρικά προβλήματα και πλέον να έχω σωματικά καταρρακωθεί, και να μην μπορώ ούτε να φροντίζω τον εαυτό μου πόσο μάλλον την οικογένεια μου».

«Από την πρώτη στιγμή που έφθασα στην οδό Λουκάρεως στην Αθήνα, όπου και βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο ο αστυνομικός – ειδικός φρουρός καθώς φυλάσσει το χώρο των Δικαστηρίων και συγκεκριμένα του Εφετείου Αθηνών, παραδόθηκα σε αυτόν δίνοντας του όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις δίχως να αποκρύψω τίποτα. Ήδη κατά τη στιγμή παράδοσης μου, βρισκόμουν σε πλήρη σύγχυση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Όλες τις ναρκωτικές ουσίες που κατείχα του τις παρέδωσα αμέσως, δίχως κανένα δισταγμό και ζήτησα τη βοήθεια του».

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του «θησαυρού» του 1.5 εκατομμυρίου ευρώ, σε τσαλακωμένα χαρτονομίσματα των 5, 10 και 20 ευρώ για τα οποία οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής θεωρούν ότι προέρχονται από εμπορία ουσιών, ο 34χρονός ισχυρίζεται πως δεν έχουν να κάνουν με διακίνηση αλλά ούτε από άλλες παράνομες πηγές χωρίς όμως να δίνει πειστικές απαντήσεις αναφορικά με το πόθεν έσχες.

Τέλος, ο ίδιος ζητά να μην προφυλακιστεί καθώς όπως λέει έχει μόνιμη κατοικία και δεν είναι ύποπτος φυγής.

Ακολουθήστε το
in.grστο
Google News
και μάθ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λούκα Βιλντόζα: Διέρρηξαν το σπίτι του στην Κηφισιά

Ελλάδα 24.04.2024
Οι δράστες άρπαξαν λεφτά και ένα πανάκριβο Rolex

Κάμερα σε κουδούνι σπιτιού κατέγραψε καρέ‑καρέ την αρπαγή γυναίκας

Κόσμος 24.04.2024
Ανατριχιαστικό βίντεο - «Παρακαλώ βοηθήστε με» ούρλιαζε η γυναίκα λίγο πριν απαχθεί

Πως έφτασαν Pfizer και Moderna στα δικαστήρια

Κόσμος 24.04.2024
Μάχη δισεκατομμυρίων

Ο πολιτικός φορέας Κόσμος ζητά την κήρυξη της Ελλάδας σε κατάσταση κλιματικής έκτακτης ανάγκης

Πολιτική Χτες
Με αφορμή τη δημοσίευση της ετήσιας Έκθεσης για το κλίμα της Ευρώπης το 2023

Η Αφρικάνική σκόνη έστειλε πολύ κόσμο στα Επείγοντα: Οι οδηγίες των πνευμονολόγων

Ελλάδα Χτες
Ποιοι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο, ποια τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Στεφανάκης

Ελλάδα Χτες
Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Αφρικανική σκόνη: «Πορτοκαλί» ουρανός και στην Αττική

Ελλάδα Χτες
Η αφρικανική σκόνη έχει καλύψει τον Αττικό ουρανό

Θύμωσε στον «αέρα» ο Γιάννης Καλλιάνος: «Λυπάμαι αλλά οφείλω να σεβαστώ την Επιστήμη που υπηρετώ»

Καιρός Χτες
Σχολίασε συναδέλφους του που επιχειρούν να κάνουν μακροπρόθεσμες προγνώσεις