E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Φως στο τούνελ»: Η on air συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με ανήλικο μάρτυρα

«Δεν αποφασίζετε εσείς για έναν άνθρωπο που έχει πρόβλημα, δεν τον διασύρετε»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/5/2022 | 09:51

«Φως στο τούνελ»: Η on air συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με ανήλικο μάρτυρα

Με την υπόθεση του αγνοούμενου Θύμιου στον Πύργο ασχολήθηκε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή (20/5). Ένας φίλος της παρέας των «νταήδων» που πήραν μέρος στα περιστατικά εκφοβισμού του κατέθεσε την μαρτυρία του αναφέροντας μεταξύ άλλων για την παρέα των «νταήδων» και της μαγκιάς ότι «Επειδή έχουν λεφτά νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν», ενώ γείτονες του εξαφανισμένου νέου δήλωσαν ανάμεσα σε άλλα ότι «Μόνο νύχτα έβγαινε γιατί ντρεπόταν για το παραμορφωμένο του πρόσωπο».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ένας ανήλικος μάρτυρας κάλεσε την Αγγελική Νικολούλη ανήσυχος και κρίνοντας από αυτά που της είπε αλλά και από την τοποθετήθηση του 20χρονο που πετούσε τα βεγγαλικά στο σπίτι του Θύμιου και τον εντόπισε το «Τούνελ» φαίνεται ότι τώρα οι δράστες της επίθεσης με βεγγαλικά στον Θύμιο Μπουγά, αλλά και όσοι του έκαναν bullying κάνουν πίσω και τα… μαζεύουν.

«Ο διασυρμός ενός ανθρώπου στο διαδίκτυο; Δεν αποφασίζετε εσείς για έναν άνθρωπο που έχει πρόβλημα. Δεν τον διασύρετε. Μένω στην ηλικία ότι είστε ανήλικα, αλλά να σέβεστε και τη ζωή του άλλου. Όταν βρεθείτε η παρέα πάρτε» ακούστηκε στον αέρα να λέει η παρουσιάστρια στον ανήλικο μάρτυρα που πήρε τηλέφωνο.

«Ήταν λάθος και ανοησία μου θέλω να βρεθεί»
Το τηλεοπτικό συνεργείο του «Τούνελ» που βρέθηκε στον Πύργο, εντόπισε τώρα και μίλησε με τον 20χρονο που πετούσε τα βεγγαλικά στο σπίτι του άτυχου Θύμιου.

Μάλιστα δηλώνει μετανιωμένος και επικαλείται την… γιαγιά του, λέγοντας ότι δεν θα πείραζε ποτέ άνθρωπο ΑΜΕΑ.

«Άκουσα ότι είστε στην πόλη και φαντάστηκα ότι θα έψαχνες και μένα. Δεν θέλω να το συζητήσω. Είμαι χάλια. Μόνο την αλήθεια θα πω, όπως την είπα και στην αστυνομία. Έκανα μια τεράστια βλακεία, μία πλάκα χωρίς καμία δικαιολογία. Όπως και να έχει ήταν λάθος. Αυτό δεν αλλάζει και έχω μετανιώσει. Αυτό το παιδί εγώ δεν το ήξερα. Δεν γνώριζα το πρόβλημά του. Δεν είχα ιδέα ότι πρόκειται για ΑΜΕΑ. Δεν θα τολμούσα ποτέ να πειράξω τέτοιο άνθρωπο γιατί ξέρω από την οικογένειά μου. Είχαμε τη γιαγιά μου στο σπίτι δέκα χρόνια με πρόβλημα, δεν θα το έκανα ποτέ. Αλλά, …βλακεία, λάθος» σημείωσε.

«Δεν το ξεκινήσαμε εμείς, χωρίς αυτό να δικαιολογεί κάτι. Κάποια παιδιά από την παρέα ήρθαν και μας είπαν ότι πετάχτηκε μπροστά τους μ’ ένα λοστάρι και τους πήρε στο κυνήγι. Δεν ήξερα τι είχε γίνει, εγώ δεν ήμουν μπροστά, απλά ακολούθησα όταν κάποιοι είπαν ότι ξέρουν που μένει. Ήταν ανοησία δε θέλω να το συζητήσω άλλο» πρόσθεσε.

«Μακάρι να βρεθεί ο άνθρωπος. Έχω αναστατώσει τη μητέρα μου, τους φίλους μου. Δεν είμαι αλήτης, ήταν μια άστοχη ενέργεια. Τα βεγγαλικά τα έριξα σ’ ένα άδειο σπίτι, δεν έμενε εκεί. Ήταν ένα σημείο που τον είχαν δει παλιά να μπαίνει. Λυπάμαι να ξέρεις για όλα», ανέφερε στον ρεπόρτερ της εκπομπής που τον συνάντησε.

«Καταρρακωμένος ο νεαρός που οδηγούσε στο βίντεο»
Το «Φως στο Τούνελ» μίλησε και με άλλο πρόσωπο που γνωρίζει τα παιδιά που πρωταγωνιστούν στο επίμαχο βίντεο που έφερε στο φως η εκπομπή.

Ο μάρτυρας μίλησε για τον «συντετριμμένο» φίλο του και για την αποτρόπαια πράξη του.

«Τον γνωρίζω πολύ καλά, όπως και την οικογένειά του. Δεν θέλει να μιλήσει… Είναι καταρρακωμένος. Θέλω να τον πιάσω να τον ρωτήσω τι έχει συμβεί και γιατί το έκαναν αυτό. Δεν μπορώ όμως. Όταν είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο άλλος, δε θέλει να τον επιβαρύνεις κι άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πώς είναι δυνατόν ο φίλος του σε ηλικία μόλις 17 χρόνων, να οδηγεί αυτοκίνητο. «Έχει δίπλωμα κανονικά», λέει.

Οι γονείς του νεαρού φαίνεται πως έμαθαν μέσω της εκπομπής για τα «κατορθώματα» του γιου τους.

«Οι γονείς του το έμαθαν όταν κυκλοφόρησε το βίντεο από την κυρία Νικολούλη. Λογικά είδαν την εκπομπή και κατάλαβαν το αυτοκίνητό του. Ήταν έντεκα άτομα αν είδα καλά. Να σου πω την αλήθεια όταν υπάρχει τέτοιος εκφοβισμός, όσο και να θέλεις να το διορθώσεις, δυστυχώς αυτό δεν αλλάζει, το έχεις διαπράξει. Η πράξη είναι καταδικαστέα και ελπίζουμε να βρεθεί ο Θύμιος και να είναι εντάξει. Δεν είναι σωστό και για τις οικογένειες. Δεν έχουν δώσει δικαιώματα. Είμαστε σε μία κοινωνία κλειστή… δεν είμαστε στην Αθήνα. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο», κατέληξε.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ενοχή του οδηγού του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη για τον θάνατο του Ιάσονα πρότεινε ο εισαγγελέας

Ελλάδα 25.04.2024
Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΗΣΑΠ: Ατομα έχουν μπει στις γραμμές ‑ Ακινητοποιήθηκαν οι συρμοί

Ελλάδα 25.04.2024
Πρόβλημα στην κυκλοφορία του ηλεκτρικού

Βασίλης Γραμμένος: «Προσπάθησε να με πνίξει»

Πολιτική 25.04.2024
«Ο θεσμός της οικογένειας και της μητέρας είναι ιερός»

Ίδιες ή και χαμηλότερες τιμές στο φετινό «Καλάθι του Πάσχα» δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης

Ελλάδα 25.04.2024
Η τιμή του αρνιού στα σούπερ μάρκετ κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ανατρέπει την καταδίκη του γιατί «δεν είχε δίκαιη δίκη»

Κόσμος 25.04.2024
Εντυπωσιακή ανατροπή στην θεμελιώδη υπόθεση της εποχής του #MeToo

FT: Δεύτερη φτωχότερη χώρα στην ευρωζώνη η Ελλάδα, παρά την ανάκαμψη

Οικονομία 25.04.2024
Μειωμένοι κατά 30% οι πραγματικοί μισθοί στην Ελλάδα μετά την κρίση

Τέλος τα Αρλεκιν μετά από 45 χρόνια: Η συγκινητική ανακοίνωση του εκδότη

Paper 25.04.2024
Το τέλος εποχής για τα Αρλεκιν ανακοίνωσε ο επικεφαλής των εκδόσεων, Χάρης Νικολακάκης

Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης: «Εξουδετερωμένες βόμβες δίπλα στα σπίτια μας»

Ελλάδα 25.04.2024
Σοκάρουν οι δηλώσεις του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Κωνσταντίνος Φλώρος: Ελεύθερος μετά την απολογία του ‑ Δεν θα μπορεί να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Ελλάδα 25.04.2024
Η πρώτη δήλωση του ανεξάρτητου βουλευτή μετά τα πρωτοφανή επεισόδια στη Βουλή