LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βιασμός 24χρονης: Μέσα στη σουίτα 401 με καλεσμένη να ξεσπά

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης προσπαθεί να εντοπίσει άλλες πέντε γυναίκες που συμμετείχαν στο πάρτι

Δημοσίευση 23/1/2022 | 20:45

Βιασμός 24χρονης: Μέσα στη σουίτα 401 με καλεσμένη να ξεσπά

Κρίσιμη η εβδομάδα που αρχίζει στην πολύκροτη υπόθεση που ξεκίνησε όταν η 24χρονη Γεωργία κατήγγειλε τον βιασμό της σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη την πρώτη νύχτα του 2022…

Την ώρα που οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη προσπαθούν να ξεδιαλύνουν τα θολά σημεία στο παζλ της υπόθεσης, κοπέλες που πήραν μέρος στο πάρτι λύνουν τη σιωπή τους και περιγράφουν εικόνες που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους. Η Γεωργία παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις με προσοχή και θεωρεί πως με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έκανε, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και εκείνοι που ευθύνονται για την πιο εφιαλτική νύχτα της ζωής της, θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Για την ώρα ο βιασμός της, πρέπει να αποδειχθεί και να δεθεί με στοιχεία.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης προσπαθεί να εντοπίσει άλλες πέντε γυναίκες που συμμετείχαν στο πάρτι της σουίτας «401» για να κληθούν να δώσουν κατάθεση και να ρίξουν φως στα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης. Μια πρώτη εικόνα είχε δώσει με την κατάθεσή της στις Αρχές η 17χρονη φίλη της Γεωργίας που ήταν μαζί της στο πάρτι. «Μόλις φτάσαμε στο 401 δωμάτιο συναντήσαμε εντός αυτού περίπου 13 άτομα. Από αυτά άντρες ήταν πέντε – έξι. Οι περισσότερες γυναίκες έμοιαζαν με εκδιδόμενες και έμεινα έκπληκτη από το κλίμα. Η Γεωργία μου είπε “ας κάτσουμε ένα μισάωρο να πιούμε ένα ποτό και να φύγουμε”» ανέφερε.

Μια 24χρονη κοπέλα που βρίσκονταν στο επίμαχο πάρτι της σουίτας 401 απάντησε στις αιχμές που άφησε στην κατάθεση της η 17χρονη ανήλικη φίλη της Γεωργίας. «Είναι συκοφαντικό αυτό που είπε, ότι οι περισσότερες που ήταν στο πάρτι της φάνηκαν βίζιτες. Μας προσβάλει όταν χωρίς να ξέρει ποιες είμαστε μας βάζει όλες στο ίδιο τσουβάλι» τόνισε.

Άλλη μια 22χρονη κοπέλα που βρέθηκε στο πάρτι μιλώντας στο Mega επιβεβαιώνει το περίεργο κλίμα που επικρατούσε στο πάρτι παραμονή Πρωτοχρονιάς. «Πίστευα θα πάμε και θα είναι γεμάτα ναρκωτικά τα τραπέζια. Το κλίμα ήταν περίεργο και αυτό είναι αλήθεια πως με παραξένευσε και μου δημιούργησε υποψίες μήπως είχαν πάρει κάτι, αλλά προσωπικά δεν είδα τίποτα σε κοινή θέα» σημείωσε η νεαρή κοπέλα.

Απάντηση στο ερώτημα για το πώς 17 άτομα έκαναν πάρτι εν μέσω πανδημίας έδωσε 24χρονη που ήταν στο πάρτι. «Δεν μας έγινε κανένας έλεγχος. Δεν έλεγξε κανείς τα πιστοποιητικά μας αλλά ούτε μας ρώτησαν από την ρεσεψιόν σε ποιο δωμάτιο πάμε. Απλά μπήκαμε και ανεβήκαμε στη σουίτα» υποστήριξε.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις

Φως στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας αναμένεται να δώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Ο φάκελος με τα αποτελέσματα αναμένεται να φτάσει στα χέρια των αρχών μέσα στην εβδομάδα. «Περιμένουμε να φανεί η αλήθεια δηλαδή η αλκοόλη της Γεωργίας και πιθανόν ένα υπνωτικό χάπι η οποία λέει ότι μπορεί να μπήκε στο ποτό και ερμηνεύεται σύμφωνα με την κατάσταση στην οποία βρέθηκε» τόνισε ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας.

Ήδη έχουν παραδοθεί στην ανακρίτρια τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης όπου διαπιστώθηκαν εκχυμώσεις στα κάτω άκρα και στη μέση, ενώ οι εξετάσεις για το DNA έχουν σταλεί στα εργαστήρια της Αθήνας. «Δύσκολα να μην έχει μείνει DNA και από άλλους άντρες εξαρτάται και από τα δείγματα που πάρθηκαν» τόνισε ο γενετιστής Δρακούλης Γιαννουκάκης.

Ο πρόεδρος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Γρηγόρης Λέων τόνισε πως «Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν, φαίνεται η συμμετοχή ενός ανθρώπου από τα ρούχα της κοπέλας και μόνο, όμως πρέπει να δούμε το πέρας των εξετάσεων για να διευκρινίσουμε τη συμμετοχή ή οχι άλλων ατόμων.»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λονδίνο: Επισκέπτες σε πάρκο προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Κόσμος 16.04.2024
Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία

Αυτό είναι το κτίριο που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Ελλάδα 16.04.2024
Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Σάλος σε δίκη: Επιτέθηκε στον δολοφόνο της αδερφής του και τον ακινητοποίησαν με τέιζερ

Κόσμος 16.04.2024
Όλα έγιναν μετά την ανακοίνωση της καταδίκης του δράστη

Σταρ του TikTok πέθανε σε ηλικία 36 ετών – «Θέλετε περισσότερα; Θα σας δώσω περισσότερα»

Κόσμος 16.04.2024
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα η αιτία θανάτου της

Ραγδαία αλλαγή στο σκηνικό του καιρού: Αφρικανική σκόνη και «βουτιά» του υδράργυρου

Καιρός 16.04.2024
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Ποιος; Αυτός! ‑ Η στιγμή της έντασης κατά τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα ‑ Δείτε βίντεο

Αθλητισμός 16.04.2024
Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν φανερά εκνευρισμένος μετά το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Τραγωδία στον Πειραιά: Κατέρρευσε κτήριο στο Πασαλιμάνι ‑ Ένας νεκρός

Ελλάδα 16.04.2024
Τραγική κατάληξη είχε η κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Μέση Ανατολή: Αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν

Κόσμος 16.04.2024
Οι πιθανοί στόχοι εν αναμονή του «άρξατε πυρ»

Απεργιακός κλοιός την Τετάρτη ‑ Ποιοι συμμετέχουν στην απεργία, τι θα ισχύσει στα μέσα

Ελλάδα 16.04.2024
Οι ώρες των απεργιακών κινητοποιήσεων στο κέντρο της Αθήνας