E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το παράπονο του Λευτέρη Πετρούνια: «Είναι ατόπημα και άδικο»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΕ για τον προκριματικό στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/7/2021 | 17:34

Το παράπονο του Λευτέρη Πετρούνια: «Είναι ατόπημα και άδικο»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΕ για τον προκριματικό στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του.

«Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους.», δήλωσε ο Πετρούνιας.

Για τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου ο Πετρούνιας τόνισε: «Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…»

Για το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του, σχολίασε: «Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο.»

Ανακοίνωση της ΕΟΕ για τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Πετρούνια 

Την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε από τη Δημόσια Τηλεόραση η εξαιρετική προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εξέφρασε με ανακοίνωση της η ΕΟΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Ελληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων.»

Επίδειξη δύναμης

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε ο Λευτέρης Πετρούνιας την επιχείρηση υπεράσπισης του Ολυμπιακού τίτλου του στο Τόκιο, αφού η εντυπωσιακή εμφάνισή του στον προκριματικό των κρίκων τον στέλνει πανηγυρικά στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο 30χρονος πρωταθλητής συγκέντρωσε 15,333 βαθμούς (βαθμός δυσκολίας: 6,300, βαθμός εκτέλεσης: 9,033) και υποσκέλισε, μεταξύ άλλων, τον Κινέζο Γιανγκ Λιου (2ος μέχρι στιγμής με 15,300 β.), ο οποίος είναι ο ισχυρότερος αντίπαλός του και τελευταίος αθλητής που τον είχε υποχρεώσει σε ήττα το 2019 και τον Βραζιλιάνο «χρυσό» Ολυμπιονίκη του 2012 και «ασημένιο» του 2016 Αρτούρ Ζανέτι (3ος προς το παρόν με 14,900 β.).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι ΗΠΑ έστειλαν μυστικά στην Ουκρανία πυραύλους ATACMS μεγάλου βεληνεκούς

Κόσμος 25.04.2024
Η χορήγηση της έκδοσης μεγάλου βεληνεκούς του οπλικού συστήματος βάζει τέλος σε μια μακρά διαφωνία μεταξύ Ουάσινγκτον και Κιέβου

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Γραμμένο

Ελλάδα Χτες
Βρίσκεται στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί

Ο Μπάιντεν επικύρωσε τους νόμους για παροχή βοήθειας σε Ουκρανία, Ισραήλ καθώς και την απαγόρευση του TikTok

Κόσμος Χτες
To TikTok απαντά «δεν πάει πουθενά» καθώς πιστεύει ότι θα δικαιωθεί στα δικαστήρια και θα μπλοκάρει την εφαρμογή του νόμου

Βίκυ Φλέσσα για Τέμπη: «Τα παιδιά αυτά τα σκοτώσαμε όλες και όλοι μαζί»

Ελλάδα Χτες
Αντιδράσεις για τη κυνική δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ

Αφρικανική σκόνη: Ποιες χημικές ουσίες εντοπίστηκαν στην Αττική

Καιρός Χτες
Η ΕΑΓΜΕ συνέλεξε και ανέλυσε δείγμα της αφρικανικής σκόνης που έχει καλύψει την Αττική τις τελευταίες ημέρες

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ακυρώθηκε η συναυλία του στο Columbia μετά τις συλλήψεις φοιτητών

Πολιτισμός Χτες
Η ανάρτηση του τραγουδοποιού για την κατάσταση στο πανεπιστήμιο Columbia μετά τις κινητοποιήσεις φοιτητών που αντιδρούν με τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: Ο Γιαννάκης το καλό παιδί τελείωσε – Δεν σκαμπάζω από γλυκανάλατες ανακοινώσεις του «Αττικόν»

Ελλάδα Χτες
Οργισμένος και δακρυσμένος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απαντά στην ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ευρωεκλογές: Αυτά είναι τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν

Πολιτική Χτες
Κόπηκαν 15 κόμματα, μεταξύ των οποίων οι «Σπαρτιάτες»

Φλώρος: «Μου έβρισε τη μητέρα, έκανε χειρονομίες. Δεν μετανιώνω»

Πολιτική Χτες
Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, έδωσε την δική του εκδοχή