LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γλυκά Νερά: «Ήταν ερασιτέχνες, όχι επαγγελματίες ‑ έχουν κάνει πολλά λάθη»

Το ψυχολογικό προφίλ των δολοφόνων της 20χρονης στο ειδεχθές έγκλημα που έγινε στα Γλυκά Νερά

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/5/2021 | 09:49

Γλυκά Νερά: «Ήταν ερασιτέχνες, όχι επαγγελματίες ‑ έχουν κάνει πολλά λάθη»

Συνεχίζεται η έρευνα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που στέρησε τη ζωή σε μία 20χρονη μάνα. Μάλιστα ξεκίνησε νέα έρευνα μετά την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, όπως αναφέρθηκε στο OPEN.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. είναι σημαντικό να έχουν όλα τα δεδομένα από όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τις συγκεκριμένες ώρες που έγινε το έγκλημα. Ψάχνουν έτσι όλα τα κινητά που ήταν ανοιχτά στην περιοχή εκείνη την ώρα, γιατί θεωρούν οτι οι δολοφόνοι έχουν κάνει λάθος, που θα τους οδηγήσει στα ίχνη τους.

Ήταν ερασιτέχνες, όχι επαγγελματίες

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μιλά για το ζήτημα της εγκληματικότητας με αφορμή το ειδεχθές έγκλημα με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

«Ισόβια δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Ο πολίτης να ενημερώνει τις Αρχές αν δει κάτι ύποπτο και οι Αρχές να το ερευνούν. Κακοποιοί βγαίνουν με άδειες και δεν επιστρέφουν ποτέ. Είχαν σίγουρα επιτηρήσει τις προηγούμενες μέρες οι δολοφόνοι το σημείο. Θα υπάρχουν σχετικά βίντεο χωρίς καλυμμένο πρόσωπό τους. Οι κάμερες θα τους έχουν πιάσει. Ήταν ερασιτέχνες, όχι επαγγελματίες, έχουν κάνει πολλά λάθη. Η κοπέλα αντέδρασε με το ένστικτο της μάνας. Δεν ήθελαν να την σκοτώσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλύονται τα στίγματα των κινητών στην περιοχή

Οι πληροφορίες της Αστυνομίας λένε ότι οι εγκληματίες είχαν ανοιχτή επικοινωνία με τον τσιλιαδόρο τους και τα στοιχεία αυτά θα τους βοηθήσουν ιδιαίτερα στην ερευνά τους.

Σύμμαχος των Αρχών για να εντοπίσουν σήμα από τα τηλέφωνα των δραστών είναι το γεγονός ότι η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη αλλά και το γεγονός ότι στις 5.00 το πρωί που έγινε η ληστεία δεν κυκλοφορεί κόσμος έξω και έτσι μπορούν πιο εύκολα να αποκαλυφθούν εκπομπές από ύποπτα κινητά τηλέφωνα.

Ίχνη DNA των δραστών εντόπισαν οι Αρχές

Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, οι αρχές φέρεται να έχουν στη διάθεσή τους ίχνη DNA των δραστών, όπως ιδρώτας και τρίχες. Την ίδια ώρα αναζητούν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί κάποια οχήματα, χωρίς ωστόσο να έχουν βρεθεί οι κάτοχοί τους. Στο μικροσκόπιο βρίσκεται και βίντεο που αποτυπώνει περαστικούς, που προς το παρόν δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Στο πεδίο των ερευνών βρίσκεται και η Τράπεζα Δεδομένων, καθώς αναζητούνται στοιχεία από παλαιότερες ληστείες, ενώ υπάρχουν αιτήματα άρσης απορρήτου στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ύποπτες επικοινωνίες το επίμαχο χρονικό διάστημα.

Περιγραφή του δολοφόνου

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο σύζυγoς είδε το πρόσωπο του δολοφόνου, καθώς κάποια στιγμή του έπεσε στο λαιμό η κουκούλα full face που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του.

Με βάση τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος, όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει τη σύζυγό του, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσυκλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του. Σύμφωνα με την κατάθεση του συζύγου, ο δολοφόνος ήταν μέχρι 30 ετών, μελαμψός, με ύψος και με περιττά κιλά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διέρρευσε έκθεση της CIA: Η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται να εξαπολύσει θανατηφόρο ιό στον πλανήτη

Κόσμος 18.04.2024
Σοκάρουν τα στοιχεία για τη δράση της Πιονγκγιάνγκ

Αναβιώνουν οι χαμένες ρυθμίσεις για χρέη προς ΕΦΚΑ

Οικονομία 18.04.2024
Ολική επαναφορά των ευνοϊκών ρυθμίσεων και για τα χρέη προς τον ΕΦΚΑ

Καιρός: Πότε θα «χτυπήσει» τη χώρα ο πολικός αεροχείμαρρος

Καιρός 18.04.2024
Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες

Λάθος συναγερμός: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ντόπινγκ Έλληνα ποδοσφαιριστή

Αθλητισμός Χτες
Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία βάζει τέλος στα δημοσιεύματα

Κρήτη: Εντοπίστηκε σορός άνδρα που επέπλεε στη θάλασσα για αρκετούς μήνες

Ελλάδα Χτες
Τι έδειξαν οι έρευνες της αστυνομίας

Καιρός: Η σκόνη φεύγει, ο αεροχείμαρρος έρχεται

Καιρός Χτες
Η πρόγνωση του meteo και η ανάρτηση Τσατραφύλλια για τις επόμενες ημέρες

Παγκόσμια ανησυχία: Το Ισραήλ σχεδιάζει να επιτεθεί σε ιρανικούς πυρηνικούς αντιδραστήρες

Κόσμος Χτες
Απίστευτη αποκάλυψη από πρώην πράκτορα της Μοσάντ

Politico: Το Κίεβο οδεύει προς την ήττα ‑ Ο Πούτιν πιο κοντά από ποτέ στον στόχο του

Κόσμος Χτες
Ζοφερό κοκτέιλ στην κουρασμένη από τον πόλεμο χώρα - Η βοήθεια από τη Δύση καθυστερεί, οι νέοι είτε είναι στα κλαμπ είτε έχουν εγκαταλείψει, ενώ ο Πούτιν δείχνει να μην έχει να χάσει τίποτα