E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Pet Shop: Το αγαπημένο μέρος των ζώων συντροφιάς και των ιδιοκτητών τους

Θα γίνει μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας σου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/5/2021 | 14:24

Pet Shop: Το αγαπημένο μέρος των ζώων συντροφιάς και των ιδιοκτητών τους

Αν είσαι αρκετά τυχερός ώστε να απολαμβάνεις τη συντροφιά ενός ζώου, τότε ξέρεις πως από τη στιγμή που αυτό το πλάσμα μπει στη ζωή σου πολλά πράγματα θα αλλάξουν και ανάμεσα σ’αυτά είναι και η καθημερινότητα σου. Πλέον έχεις ένα νέο συγκάτοικο που αν και μπορεί να έχει λίγο διαφορετικές συνήθειες από σένα – εκτός αν αγαπάς κι εσύ τα κόκαλα ή τρελαίνεσαι για πατέ σολομού – έχει εξίσου πολλές ανάγκες και απαιτήσεις τις οποίες πρέπει να καλύψεις.

Είτε είσαι νέος, είτε πιο έμπειρος «γονιός» υπάρχει ένα μέρος που θα γίνει ο νέος σου αγαπημένος προορισμός για ό,τι έχει να κάνει με το ζωάκι σου, και αυτός δεν είναι άλλος από το pet shop!

Από τροφές και είδη περιποίησης μέχρι λιχουδιές και παιχνίδια, το pet shop είναι ο απόλυτος προορισμός για να προμηθευτείς τα απαραίτητα για τη φροντίδα αλλά και τη διασκέδαση του μικρού σου φίλου.

Πιο αναλυτικά, σε ένα πλήρως εξοπλισμένο pet shop θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για τη διατροφή του κατοικίδιου σου. Είτε ψάχνεις ξηρά τροφή σκύλου, ξηρά τροφή γάτας, τροφή για το ψάρι σου ή για οποιοδήποτε άλλο ζωάκι, στο pet shop έχεις πρόσβαση σε πολλές εναλλακτικές ανάλογα και με τις ιδιαιτερότητες του ζώου. Επιπλέον, θα βρεις κάθε λογής λιχουδιές για να επιβραβεύεις το κατοικίδιο σου και να κάνεις τις μέρες του πιο νόστιμες.

Παράλληλα σε ένα pet shop θα ανακαλύψεις όλα τα χρηστικά αντικείμενα που απαιτούνται για την υγιεινή του ζώου αλλά και για την ομαλή συμβίωσή σας. Ειδικά αν έχεις τριχωτούς φίλους όπως γάτες ή σκύλους που η παρουσία τους στο σπίτι είναι πιο αισθητή με τρίχες σε όλα τα πιθανά και απίθανα μέρη, υπάρχουν διάφορα αξεσουάρ που θα κάνουν τη συγκατοίκησή σας πιο εύκολη και ασφαλή.

Τέλος, όπως η δική σου ζωή θα ήταν εντελώς βαρετή χωρίς καμία διασκέδαση, το ίδιο ισχύει και για το κατοικίδιό σου! Το pet shop σου προσφέρει παιχνίδια κάθε είδους με πολλές επιλογές σε υλικά και μεγέθη ώστε να χαρίσεις στο ζωάκι σου μερικές ώρες δραστηριότητας και χαράς.

Είναι λοιπόν φανερό πως το pet shop θα γίνει μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας σου με ένα ζώο γι’ αυτό και η επιλογή ενός καταστήματος με ποιοτικά προϊόντα είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Το About Pets είναι κατάστημα pet shop στη Θεσσαλονίκη και φιλοξενεί μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα για γάτες, σκύλους, τρωκτικά και ψάρια, ώστε να βρεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου κατοικίδιο!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life Χτες
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ Χτες
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Tech Χτες
Η απόκτηση της πιστοποίησης SOC 2 Τύπου 2 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Rakuten Viber

Μεγάλος Διαγωνισμός από το ΑΝΤ1+ και το Red Bull

Better life 22.04.2024
Ζήσε από κοντά την εμπειρία της Formula 1! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Grand Prix της Αυστρίας!

Ηoppy Festival 2024: Το πιο δημιουργικό φεστιβάλ για παιδιά επιστρέφει!

Better life 19.04.2024
Το 2ο Hoppy Festival έρχεται τον Μάιο με ένα ονειρεμένο πρόγραμμα αθλητικών, δημιουργικών και εκπαιδευτικών δράσεων!