Συναγερμός στην Ζάκυνθο: Εντοπίστηκαν 800 κιλά εκρηκτικά
Για που προοριζόταν
Δημοσίευση 22/1/2021 | 11:37

Μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών σε μια εγκαταλειμμένη αποθήκη εντόπισαν αστυνομικοί στη Ζάκυνθο. Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για να εντοπίσουν ποιοι τα είχαν τοποθετήσει εκεί, αλλά και για που προοριζόταν.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής διεύθυνσης Ζακύνθου βρήκαν και κατάσχεσαν 800 κιλά αμμωνιοδυναμίτιδας. Τα εκρηκτικά ήταν αποθηκευμένα μέσα σε ένα μικρό δωμάτιο στο υπόγειο μιας εγκαταλειμμένης αποθήκης, λίγα μέτρα από το χωριό Κερί, στη θέση «Απελάτι».
Οι αστυνομικές Αρχές, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχουν ξεκινήσει έρευνες ώστε να διαλευκάνουν την υπόθεση και να εντοπίσουν ποιοι είχαν τοποθετήσει μια τόσο μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών στην αποθήκη, αλλά και για που προοριζόταν.
TAGS
Ζάκυνθο
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τι αλλάζει σε ηλεκτρικά πατίνια, skateboard, μοτοποδήλατα
Νομοσχέδιο θεσπίζει κανόνες για κανόνες κυκλοφορίας για τα οχήματα μικροκινητικότητας (ηλεκτρικά πατίνια, τροχοπέδιλα/rollers, τροχοσανίδες/skate boards, αυτοεξισορροπούμενα οχήματα)
Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα εξετάζει η κυβέρνηση
Έρχονται αλλαγές και στον κωδικό έξι για να περιοριστούν οι μετακινήσεις
Κερατσίνι: Αυτοκτόνησε 15χρονος μαθητής
Οι αστυνομικοί τον βρήκαν κρεμασμένο σε πόμολο ντουλάπας
Συναγερμός στην Αττική‑ Εκτοξεύθηκαν τα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη
Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα
Σοκαριστικό βίντεο: Πρέσβης των Φιλιππίνων έδερνε την οικιακή της βοηθό
Αποκαλύφθηκε η επί μήνες κακοποίηση της επίσης Φιλιππινέζας οικιακής βοηθού της
Υπόθεση Lamanif: «Δεν είναι αφέντρα ‑ Είναι κορίτσι της διπλανής πόρτας»
Τι δηλώνει ο δικηγόρος της 30χρονης
Tι είναι το «βραχιολάκι» καραντίνας
Οι Ισραηλινοί που επιστρέφουν στην πατρίδα τους από το εξωτερικό έχουν μια νέα επιλογή
Aπαγόρευση μετακίνησης από δήμο σε δήμο στην Αττική ζητούν οι λοιμωξιολόγοι
«Μπλόκο» στις μετακινήσεις με κωδικό 6
Νέα έκρηξη κρουσμάτων σήμερα: Εισηγήσεις για σκλήρυνση των μέτρων
Παραμένει υψηλό το επιδημιολογικό φορτίο στην Αττική και πολλές ακόμη περιοχές
Στην Εισαγγελία νέος φάκελος από το ΣΕΗ με 18 ακόμη καταγγελίες κατά τριών ηθοποιών
Ανάμεσά τους και καταγγελίες για κακουργηματικές πράξεις
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο e-daily.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.