ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Mέσα στο φανταστικό σπίτι της Hillary Duff

Δες από μέσα το υπέροχο σπίτι της ηθοποιού και ποπ σταρ
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα υπέροχο σπίτι, γεμάτο ζεστασιά και όμορφες γωνιές

"Πολλοί άνθρωποι μετακινούνται στους λόφους για τη θέα", λέει η ποπ σταρ και ηθοποιός Hillary Duff, συζητώντας την απόφασή της να αγοράσει το σπίτι Μπέβερλι Χιλς στο οποίο ζούσε τα τελευταία χρόνια αλλά τώρα έκανε δικό της.

"Εμένα πάλι μου άρεσε που αυτό το σπίτι το νιώθω σαν φωλιά. Στην πραγματικότητα έχω φράκτες στην πίσω αυλή μου και μετά ακριβώς πίσω από αυτό είναι ένα μεγάλο βουνό. Νιώθω ότι παίρνω αυτήν την ωραία, ζεστή αγκαλιά. "

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό το σπίτι πέρασε από δύο ανακαινίσεις του χώρου τα τελευταία 8 χρόνια ακριβώς σε δυο σημαντικές στιγμές της ζωής της που χρειαζόταν αλλαγή. Το διαζύγιο της από τον πρώτο της σύζυγο, και τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της. 

Πρόσφατα, συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων David Ko, (του Maison Ko), Shannon Wollack και Brittany Zwickl (του Studio Life / Style), για να διασφαλίσει ότι ο χώρος θα έμοιαζε ακριβώς όπως τον φαντάστηκε.

"Έβαψα επίσης την μπροστινή πόρτα μου με αυτό το όμορφο κοκκινωπό χρώμα. Ήμουν έτοιμη να απαλλαγώ από οποιοδήποτε σκούρο και μουντό χρώμα!". Κι έτσι έγινε - στο σπίτι επικρατούν οι γήινοι τόνουι, το παρκέ που παραπέμπει σε άλλες δεκαετίες, ενώ τα έντονα μοτίβα δίνουν άλλη ζωή στα έπιπλα!

Σίγουρα πάντως δεν φανταζόσουν πως η Hillary Duff έχει υπαίθριο κοτέτσι, και περνά τις μέρες της στην αυλή της απολαμβάνοντας τον ήλιο ενώ ο γιος της Luca αναπηδά στο τραμπολίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 75 / position2: 528
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb