E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο σκηνοθέτης του «Bohemian Rapsody» κατηγορείται για σeξ με 4 ανηλίκους

Ο έκλυτος βίος και τα ναρκωτικά

Δημοσίευση 23/1/2019 | 18:18

Ο σκηνοθέτης του «Bohemian Rapsody» κατηγορείται για σeξ με 4 ανηλίκους

Τις δύο τελευταίες δεκαετίες οι ταινίες του Μπράιαν Σίνγκερ -«Οι συνήθεις ύποπτοι», «Bohemian Rhapsody», τέσσερις ταινίες «X-Men», «Superman Returns», «Βαλκυρία»- έχουν φέρει από τρία δισεκατομμύρια δολάρια στα κινηματογραφικά ταμεία.

Παράλληλα, δύο δεκαετίες πριν χρονολογείται η πρώτη υπόθεση σeξ με ανήλικο, που τον αφορά.

Στην έρευνα που δημοσιεύει το Atlantic , τέσσερις άνδρες κατηγορούν τον αγαπημένο σκηνοθέτη του box office ότι ήρθε σε σeξουαλική επαφή μαζί τους όταν ήταν ανήλικοι.

Ο Βίκτορ Βαλντοβίνος, που είχε εμφανιστεί ως κομπάρσος στην ταινία του Σίνγκερ του 1998, Apt Pupil, είναι ένας από αυτούς τους άνδρες. Όπως δηλώνει, ήταν 13 ετών όταν του επιτέθηκε σeξουαλικά ο σκηνοθέτης «ακουμπώντας τα γεννητικά του όργανα και τον οδήγησε σε εκσπερμάτιση με το χέρι του» στο σετ της ταινίας.

Δύο άλλοι άνδρες, που χρησιμοποιούν τα ψευδώνυμα Έρικ και Άντι, ισχυρίζονται ότι ο Μπράιαν Σίνγκερ έκανε σeξ μαζί τους, γνωρίζοντας ότι ήταν ανήλικοι. Τότε, ο ένας ήταν 17 ετών και ο άλλος 15 ετών.

Ένας τέταρτος άνδρας, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Μπεν, είπε στο Atlantic ότι έκανε στομaτικό σeξ στον Σίνγκερ όταν ήταν 17 ή 18 ετών.

Ο δικηγόρος του σκηνοθέτη, δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για παράνομη πράξη και αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες.

Τον Οκτώβριο, ο Σίνγκερ δημοσίευσε ένα μήνυμα στα social media, εν αναμονή της δημοσίευσης ενός άρθρου στο περιοδικό Esquire, κατηγορώντας τους δημοσιογράφους για «μια απερίσκεπτη αδιαφορία απέναντι στην αλήθεια, κάνοντας ανεύθυνες υποθέσεις».

Το 2017, ο Σίνγκερ αρνήθηκε τις καταγγελίες του Σεζάρ Σάντσεζ- Γκουζμάν, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι το 2003, όταν ήταν 17 ετών ο Σίνγκερ του είχε επιτεθεί σeξουαλικά σε ένα γιοτ. Tην επόμενη μέρα από την καταγγελία του Γκουζμάν, ένας πρώην εpαστής του Σίνγκερ, o τώρα 22χρονος Μπρετ Σκόπεκ, αποκάλυπτε σε συνέντευξή του στο Hollywood Deadline ότι ο 53χρονος ζει στον κυκεώνα ενός έκλυτου lifestyle, γεμάτο από σeξουαλικά όpγια και ναρκωτικά.

Η προσωπικότητα του Σίνγκερ, όπως αναδύεται μέσα από την έρευνα του Atlantic, είναι ενός προβληματικού ανθρώπου που περιβάλλεται από ευάλωτα έφηβα αγόρια, πολλά από τα οποία ήταν αποξενωμένα από τις οικογένειές τους. Οι μαρτυρίες τους δε, καταδεικνύουν ότι ο Σίνγκερ δεν δρούσε μόνος του, αλλά είχε βοήθεια από φίλους και συνεργάτες που του έφερναν νεαρά αγόρια.

Ο σκηνοθέτης απολύθηκε από την παραγωγή του Bohemian Rhapsody προτού τελειώσει η ταινία, αλλά παρέμεινε στους τίτλους ως σκηνοθέτης λόγω κανονισμών των συνδικάτων.

Ο ίδιος ωστόσο, εξακολουθεί να απολαμβάνει το τεκμήριο της αθωότητας στο Χόλιγουντ. Η Millennium Films προσέλαβε τον Σίνγκερ για την σκηνοθεσία της κινηματογραφικής μεταφοράς του κόμικ «Κόκκινη Σόνια», με αμοιβή 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Ειρωνικά, η ηρωίδα Κόκκινα Σόνια έχει επιβιώσει από σeξουαλική επίθεση...

Συμπτωματικά ή όχι, ο Κέβιν Σπέισι -που έχει κατηγορηθεί για παρόμοιες υποθέσεις- έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινίες του Σίνγκερ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη φυλακή πασίγνωστη σχεδιάστρια τσαντών για λαθρεμπόριο άγριων ζώων

Κόσμος 23.04.2024
Τις πανάκριβες τσάντες της έχουν κρατήσει χιλιάδες σταρ του Χόλιγουντ

Δολοφovία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες ‑ Δικογραφία για 160 άτομα, οι 5 ανήλικοι

Ελλάδα 23.04.2024
Η δικογραφία αφορά περίπου 160 άτομα ενώ 67 έχουν συλληφθεί για τη δολοφονική επiθεση στου Ρέντη

Ερευνητές εντόπισαν τον ακριβή τόπο ταφής του Πλάτωνα

Πολιτισμός 23.04.2024
Η πολύτιμη ανακάλυψη από Ιταλούς ερευνητές

Χαμός στον αέρα: Επεισοδιακή πτήση με οπαδό της Σέλτικ να γρονθοκοπεί αστυνομικό και πλήρωμα ‑ Δείτε βίντεο

Κόσμος 23.04.2024
Το προηγούμενο Σάββατο σημειώθηκε το επεισόδιο, κατά την προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Αττάλειας

Κακοκαιρία Daniel: Σήμερα η πληρωμή αποζημιώσεων 38,5 εκατ. ευρώ στην Πελοπόννησο

Ελλάδα 23.04.2024
Το υψηλότερο ποσό αποζημιώσεων για τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel καταβάλλεται στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

Καλλιακμάνης για δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη: «Ακούγονται στα τηλέφωνα να λένε «τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός»

Ελλάδα 23.04.2024
Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τις 67 συλλήψεις που σχετίζονται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη

Ροζ πανσέληνος του Απριλίου: Πότε θα τη δούμε στην Ελλάδα

Ελλάδα 23.04.2024
Η πανσέληνος του Απριλίου ή αλλιώς ροζ πανσέληνος ή Πασχαλινό φεγγάρι έχει πολλές ακόμα ονομασίες

Καιρός: Μέχρι πότε θα παραμείνει η χώρα σε κλοιό αφρικανικής σκόνης

Καιρός 23.04.2024
Η στροφή των ανέμων σε δυτικούς θα έχει ως αποτέλεσμα τον περιορισμό της σκόνης στα Δωδεκάνησα και την προοδευτική απομάκρυνσή της προς τα ανατολικά

Διαγράφονται φόροι και πρόστιμα

Οικονομία 23.04.2024
Για 1 στους 4 φορολογούμενους με φορολογικές διαφορές