SKIN CARE
ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Κέρδισε το διάσημο beauty gadget FOREO Bear

Tips για το πώς θα το χρησιμοποιήσεις
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Κέρδισε το διάσημο beauty gadget FOREO Bear

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δοκιμάσαμε και αγαπήσαμε αμέσως τo FOREO BEAR! To BEAR, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις επαναστατικό lifting προσώπου με μικρορεύματα στην άνεση του σπιτιού σου.

Σε συνδυασμό με το FOREO Serum, βοηθά στην ενδυνάμωση της επιδερμίδας, μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές κι επίσης τονίζει τα περιγράμματα του προσώπου.

Χαρίζουμε σε μία τυχερή που θα ακολουθήσει τα βήματα στο instagram και τα 2 προϊόντα.

Πότε χρησιμοποιείς το Bear;

Η Σουηδική FOREO προσφέρει μία σειρά από πρωτοποριακές beauty και wellness λύσεις, που έχουν αγαπηθεί από τις guru ομορφιάς σε όλον τον κόσμο. Η FOREO προωθεί την αυτοπεποίθηση με το απλό motto “When you feel good, you look good”. Το 2022, τα δεδομένα της ομορφιάς έχουν αλλάξει πολύ και το spa treatment γίνεται, πλέον, στο σπίτι μας. 

Ο απόλυτος face personal trainer, είναι η συσκευή BEAR. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μια φορά τη μέρα, είτε πρωί, είτε βράδυ, στη χαλαρωτική σου ρουτίνα. Ένα tip που θα σου δώσουμε, είναι να το δοκιμάσεις πριν από μια σημαντική συνάντηση, ραντεβού, ή night out, για να ανορθώσει τα ζυγωματικά σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official)

Πώς θα το χρησιμοποιήσεις;

Μάζεψε τα μαλλιά σου, καθάρισε το πρόσωπό σου και σε στεγνή επιδερμίδα εφάρμοσε μία γενναία ποσότητα του SERUM SERUM SERUM, της FOREO. Αφού έχεις ρυθμίσει την ένταση των T Sonic παλμών, πατάς το κουμπί και ξεκινάς τη θεραπεία.

Με ανοδικές κινήσεις, περνάς απαλά το BEAR από το πιγούνι, τα χείλη και στη συνέχεια τη μύτη προς την περιοχή των αυτιών – επαναλαμβάνεις 3 φορές πριν προχωρήσεις στο επόμενο σημείο. Στο μέτωπο, οι κινήσεις γίνονται προς τη ρίζα των μαλλιών. 

Προκειμένου να μην απορροφηθεί ο ορός αμέσως, εφαρμόσέ τον μόνο σε εκείνη την πλευρά του προσώπου από όπου πρόκειται να ξεκινήσεις τη διαδικασία. Μόλις ολοκληρωθεί η μία πλευρά (οπότε και το BEAR θα σβήσει!), εφαρμόζεις το serum στην άλλη πλευρά και συνεχίζεις.

Μην ξεχάσεις να καλέσεις τις φίλες σου στον διαγωνισμό και να μας κάνεις follow στο instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
1 / position1: 4214 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb