ENTERTAINMENT
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

HΑΝ NΑΗ: Ενα ποπ κορίτσι σε έναν άγριο κόσμο

Μιλήσαμε μαζί της για να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
HΑΝ NΑΗ: Ενα ποπ κορίτσι σε έναν άγριο κόσμο

H ξεχωριστή HΑΝ NΑΗ επιστρέφει με ένα έντονα συναισθηματικό, captivating new single με τίτλο ultraviolent, το οποίο κυκλοφορεί από τη Mellowsophy! Μιλήσαμε μαζί της για να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ΗΑΝ ΝΑΗ, κατά κόσμον Άννα Στεφάνου, είναι ρομαντική, ποπ, relevant και έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού και των κριτικών.

Ποια είναι η κύρια πηγή έμπνευσής σου για τη μουσική που δημιουργείς;

Αντλώ έμπνευση κυρίως από προσωπικές εμπειρίες και συναισθήματα. Ενίοτε αντλώ έμπνευση και από ιστορίες φίλων μου και από βιβλία, αν κάποιος μου εκμυστηρευτεί κάτι που θα με συγκινήσει βαθιά ενδεχομένως να γίνει τραγούδι, πάντα με διακριτικότητα και σεβασμό προς τις ιστορίες και εμπειρίες τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς περιγράφεις τον μουσικό σου ήχο σε σχέση με άλλα είδη ή καλλιτέχνες;

Σαν singer/songwriter θαρρώ πως κατατάσσομαι κάπου στην indie pop ίσως και τη dream pop, electronic pop… γενικά pop… Η διαφορά στο μουσικό ήχο πιστεύω πως είναι το μείγμα επιρροών του καθενός, αυτό είναι το μαγικό και για αυτό όλοι μας σαφώς και επηρεαζόμαστε, αλλά έχουμε να πούμε και κάτι μοναδικό! Προσωπικά, με γοητεύει η προσέγγιση της αφήγησης μιας ιστορίας μέσα από κάθε τραγούδι μου, θέλω να φτιάξω ένα χαμόγελο, θέλω να κυλήσει ένα δάκρυ, θέλω να νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι, θέλω να θυμηθείς το φόβο και ταυτόχρονα να τον νικήσεις, προσπαθώ να δημιουργώ ατμόσφαιρες και συναισθήματα στον ακροατή. Πιστεύω ακράδαντα πως η συνδημιουργια μουσικής έχει παίξει το σημαντικότερο ρόλο σε αυτό. Μαζί με το Δημήτρη Δανόπουλο έχουμε περάσει πολλές ώρες ακρόασης διαφορετικών πραγμάτων και όταν φτιάχνουμε μουσική αναγνωρίζουμε από κοινού ποιο είναι το επόμενο τραγούδι που πρέπει να δουλέψουμε.

Ποιο είναι το πιο συναρπαστικό μέρος της δημιουργικής διαδικασίας για σένα;

Το πιο συναρπαστικό μέρος της δημιουργικής διαδικασίας, για εμένα πλέον, είναι όταν εξελίσσουμε συλλογικά μια μουσική ιδέα μαζί με άλλους μουσικούς/παραγωγούς! Με τα παιδιά στη Mellowsophy έχουμε περάσει αξέχαστες στιγμές δημιουργίας στο “Ice” και το "Daisies”. Ο Δημήτρης Δανόπουλος συχνά μου λέει, «ρε μπρο άκου μια ιδέα, αν σε ψήνει» και στατιστικά μπορώ να φτιάξω τραγούδι πάνω σ αυτήν την ιδέα μέσα σε λίγα λεπτά, όμως αισθάνομαι πως ξέρει τι είδους ιδέα μου βάζει να ακούσω! Με καταλαβαίνει και επικοινωνούμε!

Επίσης στη συνεργασία μου με τον Θοδωρή Τριανταφύλλου στο “Love is Rhythm” και με το Γιάννη Γεωργούση στο “Leo” υπήρχε flow από την πρώτη στιγμή! Δε χρειάστηκε να πούμε πολλά, κάτσαμε στο στούντιο και γράψαμε! Τόσο απλά! Το πιο υπέροχο μέρος της διαδικασίας για εμένα λοιπόν είναι όταν μυαλά διαφορετικών ανθρώπων συνδέονται και φτιάχνουν μαζί μουσική!

Εσύ πόσο μακριά θα έφτανες για τον έρωτα;

Για έναν μεγάλο έρωτα όπως τον φαντάζομαι και όπως τον έχω ζήσει στο παρελθόν θα έφτανα στην άκρη του κόσμου. Ορισμένοι φίλοι μου υποστηρίζουν πως είμαι λίγο περισσότερο ρομαντική από όσο θα έπρεπε και για τις εποχές που ζούμε… Το αναγνωρίζω, είμαι έξτρα ρομαντική, ας είναι! Δεν ξέρω βέβαια αν πιστεύω στον έρωτα με τον ίδιο τρόπο πλέον… Αν ερωτευτώ, τα λέμε!

Mπορείς να μας περιγράψεις μια τυπική μέρα σου;

Ξυπνάω νωρίς! Τα πρωινά βρίσκομαι στο showroom των Arpyes στο Γκάζι, είναι ένα ελληνικό clothing brand. Ασχολούμαι με την εικόνα και τα Social Media τους, κάνω βίντεο, μοντάζ και content creation.

Στη συνέχεια, ασχολούμαι με τη διδασκαλία, κάνω μαθήματα Vocals και Songwriting (λατρεύω αυτή τη δουλειά και δίνω όλο μου το είναι)! Μπορείτε να με βρείτε στο studio της Mellowsophy στη Γλυφάδα!

Η μέρα όμως δε σταματάει εκεί, έχει πάντα και τα extra. Άλλες μέρες γυμναστήριο, ψυχοθεραπεία, βόλτες με φίλους, με σκύλους, studio sessions, αυτές τις μέρες -πολλές- πρόβες για τα επερχόμενα live.. Δεν υπάρχει τυπική μέρα γιατί το πρόγραμμα της καθημερινότητας μεταβάλλεται συχνά, συνεπώς δε βαριέμαι ποτέ! Ωστόσο κάθε μέρα τελειώνει πάντα με τον ίδιο τρόπο, αγκαλιά με το σκύλο μου τον Χνούδη!

Τι θα ήθελες να σου συμβεί στο άμεσο μέλλον;

Στο άμεσο μέλλον θα ήθελα να συμβούν πολλά και για αυτό έχουν μπει σε σειρά προτεραιότητας για να πάρει το καθένα το χώρο και το χρόνο που του αξίζει! Θα ήθελα όμως στο σύντομο μέλλον να παίξω σε ένα μεγάλο φεστιβάλ με αγαπημένους μου καλλιτέχνες, έχω ήδη στο μυαλό μου και ποιους συγκεκριμένα αλλά για την ώρα κάνω manifest σιωπηλά κι ας το φωνάζω από μέσα μου!


Follow HAN NAH
Instagram | Spotify | linktree

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
17 / position1: 159 / position2: 554
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb