LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

MasterChef: Οι μπηχτές του Χαράλαμπου μετά την αποχώρησή του

Η αιχμηρή ανάρτηση του πρώην παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής

Δημοσίευση 17/4/2019 | 11:44

MasterChef: Οι μπηχτές του Χαράλαμπου μετά την αποχώρησή του

Για δεύτερη φορά, ο Χαράλαμπος είδε την πόρτα της εξόδους από το MasterChef 3. Ο παίκτης δεν τα κατάφερε στη διαδικασία της αποχώρησης απέναντι στη Σπυριδούλα και την Εύα κι έτσι μάζεψε και πάλι τα πράγματά του από το σπίτι.

Ωστόσο, ο Χαράλαμπος μετά την αποχώρηση του, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook ένα μήνυμα με πολλές αιχμές για την παραγωγή και για κάποιους από τους πρώην συμπαίκτες του. Εξήγησε γιατί μπήκε πάλι στο παιγνίδι, ενώ γι’ ακόμη μία φορά αναφέρθηκε στο επεισόδιο με τον Παντελή και το περίφημο «εν κουλί αυτό;», τονίζοντας ότι ήταν μία κακή ημέρα.

Δείτε την ανάρτηση του Χαράλαμπου:

«Το έντεκα δεν είναι σίγουρα ο τυχερός μου αριθμός, δεύτερη φορά σε αποχώρηση. H αλήθεια είναι ότι το περίμενα, σχεδόν το ήθελα να φύγω, γιατί είπα ότι μετά την επιστροφή μου ξανά στο παιχνίδι ό,τι κέρδιζα από εκεί και πέρα θα ήταν έξτρα.

Δεν απογοητεύτηκα, έζησα τις καλύτερες μου εμπειρίες στο παιχνίδι, δοκίμασα, ρίσκαρα, το έζησα όσο καλύτερα μπορούσα. Έφυγα σε ένα καλό σημείο, το πιο κατάλληλο θεωρώ, πριν η μαγειρική δώσει την θέση της στο ριάλιτι. Δεν το έχω με τα προκαθορισμένα δεν είμαι εγώ! Κατάφερα να φτιάξω την εικόνα που λανθασμένα είχα δώσει, ειδικά στην δοκιμασία με τον Παντελή, τότε που είχαμε απλά μια κακή μέρα, εξάλλου δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Παντελο ούτε μετά το "εν κουλι".

Ξέρω ότι είχα λάθη τότε και εγώ και ο ίδιος τα μιλήσαμε τα βρήκαμε γιατί εξάλλου στο τέλος της μέρας είναι όλα τηλεόραση, μοντάζ. Κάποιοι επωφελούνται, άλλοι φαίνονται "κακοί". Έμαθα πολλά, και θεωρώ πως άφησα και εγώ το στίγμα μου σαν παίκτης στο παιχνίδι!

Η μαγειρική δεν σταματά μετά από ένα ριάλιτι μαγειρικής και ο μάγειρας αν είναι καλός θα φανεί στην πραγματική κουζίνα μετά το παιχνίδι. Σε μια κουζίνα που δεν έχουν θέση ούτε τα προκαθορισμένα, ούτε οι ηθοποιοί, ούτε ίντριγκες. Εκεί που πάντα έχει σημασία η Μαγειρική και μόνο».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκτός εκπομπών τους Ελεονώρα Μελέτη και Δημήτρης Παπανώτας

Media 18.04.2024
Ξεκινούν οι περιορισμοί για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Πώς έβγαλε 1 δισ. δολάρια η Taylor Swift και σε τι τα ξοδεύει;

Προσφορές 18.04.2024
Εκανε πολλές έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις

Η βαφτισιμιά της Kim Kardashian είναι μια κούκλα

Tabloid 18.04.2024
Η Sophia Pippen είναι μοντέλο για τη Fashion Nova

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Προσφορές 18.04.2024
Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Νικόλας Ράπτης: Η στιγμή που ένα μεγάλο κλαδί πέφτει κοντά του ενώ μιλάει στην κάμερα

Tabloid Χτες
O ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή μέχρι να πέσει απότομα μεγάλο κομμάτι του δέντρου

Παίκτης ζήτησε 50 ευρώ από φίλαθλο για να του δώσει τη φανέλα μετά τον αγώνα

Παράξενα Χτες
«Η ομάδα μάς χρεώνει τις φανέλες και μου φάνηκε πολύ φυσιολογικό να πάρω χρήματα» ήταν η πρώτη εξήγηση του ποδοσφαιριστή μετά τις αντιδράσεις

Νικόλαος: «Πού αλλού να πάω; Δεν υπάρχει κάπου καλύτερα από την Ελλάδα»

Tabloid Χτες
Το τρίτο κατά σειρά παιδί του αποθανόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας μίλησε για από την Axion Hellas