E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επέστρεψε: Η νέα φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στο μνημείο του Ολοκαυτώματος

Η απάντησή της

Δημοσίευση 14/12/2018 | 15:03

Επέστρεψε: Η νέα φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στο μνημείο του Ολοκαυτώματος

Τη δική της απάντηση δίνει η Ιωάννα Τούνη σ' όσους την σχολίασαν αρνητικά, όταν, πριν λίγες μέρες ανέβασε στο Instagram της μία φωτογραφία από το Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο, με τα πόδια ανοιχτά.

Η Ιωάννα Τούνη με ανάρτησή της στο Instagram, δημοσιεύει την απάντησή της με μία φωτογραφία που έχει υποστεί photoshop και αντί για τα γυμνά της πόδια φαίνεται να φορά τζιν τονίζοντας: «Καλύτερα τώρα;»

Η ίδια επισήμανε, στην ανάρτησή της, πως ένιωσε οργή με κάποια σχόλια όπως «γυμνή με ανοιχτά τα πόδια η Τούνη στο μνημείο ολοκαυτώματος» ή «πως πας μωρή π@@@ έτσι σε ιερό χώρο», ενώ πρόσθεσε «γιατί το μίσος και η χολή έχουν να κάνουν με το ντύσιμό μου;».

Διαβάστε αναλυτικά την απάντηση:

«Πριν από λίγες μέρες, είχα δημοσιεύσει στο προφίλ μου μια φωτογραφία από το ταξίδι μου στο Βερολίνο, στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος. Το μνημείο αυτό κτίστηκε το 2005 για να τιμήσει τη μνήμη των εκατομμυρίων Εβραίων που δολοφονήθηκαν και κυνηγήθηκαν βάναυσα από το ναζιστικό καθεστώς στη Γερμανία.

Εκατοντάδες ταξιδιώτες και γηγενείς το επισκέπτονται και φωτογραφίζονται σε αυτό καθημερινά, καθώς αποτελεί ένα σύγχρονο δημόσιο μνημείο, από τα πιο γνωστά της γερμανικής πρωτεύουσας.

Την πρώτη ημέρα περιήγησης μου στο Βερολίνο, κανόνισα να συνδυάσω το μνημείο αυτό, μαζί με άλλα κοντινά μνημεία, στα οποία έβγαλα φωτογραφίες, όπως τόσοι άνθρωποι κάθε μέρα!! Ορισμένες χυδαίες αντιδράσεις που ακολούθησαν, με σοκάρουν και με προβληματίζουν. Σχόλια όπως «Γυμνή με ανοιχτά τα πόδια η Τούνη στο μνημείο ολοκαυτώματος», «Πως πας μωρή π@@@ έτσι σε ιερό χώρο», «Αυτό είναι το ποιόν σου», «Η π@@@ με το βρακί πήγε στο μνημείο» κλπ κλπ... με κάνουν να λυπάμαι και να οργίζομαι. Γιατί το μίσος και η χολή έχουν να κάνουν με το ντύσιμό μου και αντανακλούν εκείνη τη νοοτροπία που θεωρεί ότι η γυναίκα που ντύνεται με συγκεκριμένο τρόπο, «μολύνει» τον χώρο στον οποίο βρίσκεται. Είναι εκείνη η νοοτροπία που ταυτίζει το ήθος μίας γυναίκας, με αυτό που φοράει.

Πραγματικά λυπάμαι πολύ για την υποκρισία και το σεξιστικό μίσος μερικών ανθρώπων (παρά την τεράστια υποστήριξη που πήρα από ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζω, κάτω από την φωτογραφία... και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!) Αυτό που με στεναχωρεί, είναι πως θεωρείται βεβήλωση, αίσχος και ντροπή να φαίνονται «γυμνά» τα πόδια μιας γυναίκας, και προκλητική μια στάση, με τα πόδια στην ανάταση! Αρρωστημένα σεξιστικά σχόλια, από ανθρώπους που θεωρούν «φτηνό» το γυναικείο σώμα & από δημοσιογράφους που «διψούν» για ανθρωποφαγία ώστε να ανεβάσουν τα κλικ στα άρθρα τους!

Δεν ντρέπομαι να φαίνεται το «γυμνό» δέρμα μου και να ντύνομαι με τον τρόπο που θέλω.. Αγαπώ που είμαι γυναίκα!

Το λυπηρό παρελθόν, που σεβόμαστε και που οφείλουμε να γνωρίζουμε, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ...

Ευελπιστώ όμως πως το «πώς πρέπει να είναι μια γυναίκα ντυμένη», για να είναι «αποδεκτή», να μην δέχεται χυδαιολογίες, bullying και εκφοβισμό, ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

-ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ; Πριν από λίγες μέρες, είχα δημοσιεύσει στο προφίλ μου μια φωτογραφία από το ταξίδι μου στο Βερολίνο, στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος. Το μνημείο αυτό κτίστηκε το 2005 για να τιμήσει τη μνήμη των εκατομμυρίων Εβραίων που δολοφονήθηκαν και κυνηγήθηκαν βάναυσα από το ναζιστικό καθεστώς στη Γερμανία. Εκατοντάδες ταξιδιώτες και γηγενείς το επισκέπτονται και φωτογραφίζονται σε αυτό καθημερινά, καθώς αποτελεί ένα σύγχρονο δημόσιο μνημείο, από τα πιο γνωστά της γερμανικής πρωτεύουσας. Την πρώτη ημέρα περιήγησης μου στο Βερολίνο, κανόνισα να συνδυάσω το μνημείο αυτό, μαζί με άλλα κοντινά μνημεία, στα οποία έβγαλα φωτογραφίες, όπως τόσοι άνθρωποι κάθε μέρα!! Ορισμένες χυδαίες αντιδράσεις που ακολούθησαν, με σοκάρουν και με προβληματίζουν. Σχόλια όπως «Γυμνή με ανοιχτά τα πόδια η Τούνη στο μνημείο ολοκαυτώματος», «Πως πας μωρή πουτάνα έτσι σε ιερό χώρο», «Αυτό είναι το ποιόν σου», «Η πουτάνα με το βρακί πήγε στο μνημείο» κλπ κλπ... με κάνουν να λυπάμαι και να οργίζομαι. Γιατί το μίσος και η χολή έχουν να κάνουν με το ντύσιμό μου και αντανακλούν εκείνη τη νοοτροπία που θεωρεί ότι η γυναίκα που ντύνεται με συγκεκριμένο τρόπο, «μολύνει» τον χώρο στον οποίο βρίσκεται. Είναι εκείνη η νοοτροπία που ταυτίζει το ήθος μίας γυναίκας, με αυτό που φοράει. Πραγματικά λυπάμαι πολύ για την υποκρισία και το σεξιστικό μίσος μερικών ανθρώπων (παρά την τεράστια υποστήριξη που πήρα από ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζω, κάτω από την φωτογραφία... και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!)Αυτό που με στεναχωρεί, είναι πως θεωρείται βεβήλωση, αίσχος και ντροπή να φαίνονται «γυμνά» τα πόδια μιας γυναίκας, και προκλητική μια στάση, με τα πόδια στην ανάταση! Αρρωστημένα σεξιστικά σχόλια, από ανθρώπους που θεωρούν «φτηνό» το γυναικείο σώμα & από δημοσιογράφους που «διψούν» για ανθρωποφαγία ώστε να ανεβάσουν τα κλικ στα άρθρα τους! Δεν ντρέπομαι να φαίνεται το «γυμνό» δέρμα μου και να ντύνομαι με τον τρόπο που θέλω..Αγαπώ που είμαι γυναίκα! Το λυπηρό παρελθόν, που σεβόμαστε και που οφείλουμε να γνωρίζουμε, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ... Ευελπιστώ όμως πως το «πώς πρέπει να είναι μια γυναίκα ντυμένη», για να είναι «αποδεκτή», να μην δέχεται χυδαιολογίες, bullying και εκφοβισμό, ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) στις

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελον Μασκ: Ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη και την πρόγνωση του καιρού

Tabloid 23.04.2024
«Υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

Σελίν Ντιόν: Επέστρεψε στη σόουμπιζ με μια αποκαλυπτική φωτογράφιση

Tabloid 23.04.2024
Η τραγουδίστρια μίλησε για τη μάχη της με το σύνδρομο του δυσκίνητου ανθρώπου και αποκάλυψε αν θα ανέβει ξανά στη σκηνή

Κοραλία Καράντη: «Στα 64 μου με φλερτάρουν νέοι άντρες στην ηλικία του γιου μου»

Tabloid 23.04.2024
Βλέπω στο βλέμμα τους κάτι που είναι απόλυτα διαθέσιμο και βαθύ και τρομάζω, ανέφερε η ηθοποιός

Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Πόζαρε με μαύρα εσώρουχα και ψηλοτάκουνα

Tabloid 23.04.2024
Λίγες ημέρες αφότου βγήκε από το νοσοκομείο

Όταν βγήκε αυτή τη φωτογραφία, η Olivia Newton John δεν ήξερε πως ο άντρας της την απατούσε με τη babysitter

Celebrity Stories 23.04.2024
Μια ιστορία που είχε μονοπωλήσει τα πρωτοσέλιδα

Το εκκεντρικό ζευγάρι των 00s που απασχόλησε τα μέσα τόσο με τη σχέση, όσο και με τη δικαστική τους διαμάχη

Celebrity Stories 23.04.2024
Μια σχέση με διαφορά ηλικίας και καταγγελίες για κακοποίηση

Suri Cruise: Τι σχέση έχει σήμερα ο Tom Cruise με την κόρη του και τι λένε τα πρόσφατα δημοσιεύματα

Tabloid 23.04.2024
Η Suri ήταν μόλις έξι ετών όταν ο γάμος των γονιών της διαλύθηκε

Μάζεψε ένα δολάριο από το έδαφος και βρέθηκε στο νοσοκομείο

Παράξενα 23.04.2024
Ένα πολύ παράξενο περιστατικό

«Έλα μαζί μου στους Λειψούς»: Ο δήμαρχος ραπάρει για να φέρει τουρίστες στο νησί

Social Χτες
Οι Λειψοί δίνουν τη δική τους μάχη στον τουρισμό

«Πράσινος» ο Στέφανος Κασσελάκης: «Fake news ότι είμαι Ολυμπιακός»

Social Χτες
Στη Σύρο βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Media Χτες
Τι είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τη στάση του παρουσιαστή

Φαίη Σκορδά για Δημήτρη Πανόπουλο: Είναι θέμα συμφερόντων, είχε πει και καλή επιτυχία στον Παπανώτα

Tabloid Χτες
Την καυστική κριτική που άσκησε ο Δημήτρης Πανόπουλος στον Δημήτρη Παπανώτα, μετά την αποπομπή του δεύτερου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε η Φαίη Σκορδά