ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Ένα viral βίντεο για την ερωτική απόρριψη που πρέπει να δουν όλες οι γυναίκες

Επειδή όλες έρχονται αντιμέτωπες με έναν μονόπλευρο έρωτα κάποτε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήρθε το τέλος
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Ένα viral βίντεο για την ερωτική απόρριψη που πρέπει να δουν όλες οι γυναίκες

Οι επιστήμονες δηλώνουν ότι όλοι οι άνθρωποι θα έρθουν έστω από μια φορά αντιμέτωποι με έναν μονόπλευρο έρωτα, ο οποίος θα τους φέρει θλίψη και στεναχώρια. Φυσικά και ένα από τα χειρότερα συναισθήματα που μπορεί να βιώσεις στην ζωή σου, είναι η απόρριψη από το άτομο που έχεις ερωτευτεί.

Φυσικά, οι έρωτες χωρίς ανταπόκριση είναι κάτι που εμφανίζεται και στους άντρες, με την βασική διαφορά ότι οι γυναίκες θα κάτσουν να τον υπεραναλύσουν, όπως φυσικά κάνουν με όλα τα θέματα των σχέσεων και των συμπεριφορών. Πολλές είναι εκείνες που μετά από μια απόρριψη μπορεί να βασανίζονται με το γιατί για εβδομάδες, μήνες, ακόμα και χρόνια. Παρόλα αυτά, η Sarah Snow φαίνεται να έχει μια διαφορετική άποψη για αυτό το γεγονός. 

Στο βίντεο που δημιούργησε με τίτλο "If They Don't Love You Back" δείχνει σε όλες τις γυναίκες ότι μετά από κάθε απόρριψη δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριούνται και να θυμώνουν με τους εαυτούς τους, παρουσιάζοντας την πραγματικότητα πίσω από τα "όχι" των αντρών.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα αναρωτηθείτε γιατί ο άνθρωπος που σας αρέσει δεν σας θέλει, θυμηθείτε το βίντεο της Sarah και θα καταλάβετε ότι πράγματα είναι πολύ πιο απλά από όσο νομίζετε, αλλά και ότι δεν χρειάζεται να σας πάρει από κάτω, ούτε και να αμφιβάλλετε για τους εαυτούς σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 317 / position2: 1073
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb