TRENDS

Aυτές είναι οι τάσεις του 2018 σε μόδα, ομορφιά, ταξίδια, φαγητό

Όσα θα ζήσεις, αγαπήσεις, συνηθίσεις, υιοθετήσεις σε ένα αφιέρωμα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Aυτές είναι οι τάσεις του 2018 σε μόδα, ομορφιά, ταξίδια, φαγητό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tα ταξίδια, η υγιεινή ζωή, η διατροφή, η προσωπική υγεία και η ευημερία, αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα στις τάσεις του 2018 μαζί με πολύχρωμες τάσεις στη μόδα και εξωτικές προτιμήσεις στο φαγητό! Δείτε λοιπόν τι ήρθε ή τι έρχεται με φόρα για φέτος!

Υγεία και Ευεξία

Από τη μία πλευρά, πολλοί καταναλωτές προσπαθούν να βελτιώσουν τα επίπεδα γυμναστικής τους. Για κάποιους, αυτό σημαίνει να μετατρέψουν το σπίτι τους σε ένα DIY στούντιο γυμναστικής με προϊόντα ή να κατεβάσουν fitness apps και να αρχίσουν το τρέξιμο! Τρομερή άνοδος για τη yoga αλλά και το διαλογισμό ανάμεσα σε μικρότερες ηλικίες, χωρίς να αφήνει αυτή η τάση αδιάφορες και τις μεγαλύτερες ηλικίες που προτιμούν αυτού του είδους την εκγύμναση από τις συμβατικές ασκήσεις.

Από την άλλη πλευρά, οι τάσεις του τρόπου ζωής 2018 αποκαλύπτουν ότι οι καταναλωτές βελτιώνουν επίσης την υγεία τους με τρόπους που υπερβαίνουν την άσκηση. Για παράδειγμα, το ALEX+ είναι ένα ολοκαίνουργιο gadget που βοηθά στη βελτίωση της στάσης του ατόμου, ανιχνεύοντας τυχόν σημάδια κούρασης. Ένα άλλο παράδειγμα είναι η Sombra Shade, η οποία προστατεύει τους λουόμενους από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Πίσω στην αναλογική ζωή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καφετέριες και χώροι εκδηλώσεων χωρίς WiFi είναι πραγματικά σιγά σιγά μια μόδα που... καθιερώνεται! "Μιλήστε με το διπλανό σας, όχι με το κινητό σας" και το νέο παιχνίδι με τα κινητά στο τραπέζι "όποιος πιάσει το κινητό του κερνάει τους άλλους".

Επιστροφή στον αναλογικό κόσμο αντί της υπερπληροφόρησης και της αντικοινωνικότητας με το κινητό στο χέρι!

Ο χρόνος χωρίς ίντερνετ είναι υψηλότερη προτεραιότητα από ποτέ και μαγαζιά που μας βοηθούν να κρύψουμε τα τηλέφωνά μας ξεπροβάλλουν παντού στο εξωτερικό. Ορισμένα εστιατόρια δίνουν εκπτώσεις στο λογαριασμό αν κλείσετε το κινητό σας.

Τα ξενοδοχεία φέτος σύμφωνα με τις τάσεις μπορούν να καυχηθούν ότι δεν έχουν Wi-Fi: Παντού, από το Camp Grounded στο Mendocino της Καλιφόρνια, του οποίου το σύνθημα "αποσυνδέσου για να επανασυνδεθείς" μέχρι τη Villa Stephanie στη Baden-Baden της Γερμανίας γνωστή πόλη για spa.

Φαγητό και διατροφή 

Ο κουρκουμάς και το τσάι μορίνγκα γίνονται η νέα μόδα! Τα φύλλα της μορίγνκα ενός δέντρου που έχει τις ρίζες του στην Ινδία περιέχουν πάνω από 92 θρεπτικά συστατικά και 46 αντιοξειδωτικά. Θεραπεύει περίπου 300 ασθένειες και έχει τις περισσότερες βιταμίνες που βρίσκονται στα φρούτα και τα λαχανικά αλλά σε μεγαλύτερες ποσότητες. Το τσάι έχει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και αποτελεί μια εξαιρετική πηγή βιταμινών. Θα τη βρεις και στην Ελλάδα σε καταστήματα διατροφής και ευεξίας.

Ο κουρκουμάς επίσης εμφανίζεται παντού στα lifestyle περιοδικά από το 2017 κιόλας! Ελαττώνει τα επίπεδα του σακχάρου, είναι φάρμακο εξπρές κατά της καταρροής, βοηθάει στην πρόληψη και τη θεραπεία των κρυολογημάτων και ένα σωρό άλλες ιδιότητες το κάνουν ιδανικό για το χειμώνα.

Λιβανέζικο φαγητό αλλά και αφρικανικές γεύσεις αρχίζουν να αποκτούν όλο και περισσότερους φαν ενώ η Ευρωπαϊκή κουζίνα είναι πλέον πασέ! Δείτε εδώ περισσότερα.

Ταξίδια

Η μόδα θέλει εναλλακτικές και κλασικές αξίες να κάνουν παρέα δίπλα δίπλα. Από την Σκωτία και τη Βρετανία ως τον Καναδά, τη Λευκορωσία, Μολδαβία και Πολωνία! Η μόδα όμως πλέον δεν είναι τα εξτρίμ σπορ και οι μακρινοί προορισμοί. Ο ορισμός της περιπέτειας αλλάζει. Οι περιπέτειες αδρεναλίνης εμφανίζονται κατά 45% λιγότερο στις προτιμήσεις ενώ βγαίνει πρώτη η τάση για ταξίδια νέας κουλτούρας! Μεγάλη μόδα οι εκδρομές Real Food Adventure που προσφέρουν μαθήματα μαγειρικής, γευσιγνωσίες κρασιού και επισκέψεις στην τοπική αγορά!

Και αν δεν βρίσκετε παρέα, μην αγχώνεστε. Το Solo Travel είναι μόδα! Οι αναζητήσεις της Google για αυτού του είδους τα ταξίδια είναι δημοφιλείς! Οι ταξιδιωτικές εταιρείες σχεδιάζουν τώρα πια, ταξιδιωτικά πακέτα που προσφέρονται για το μοναχικό ταξιδιώτη, ενώ τα ταξίδια στο Μπαλί, την Ινδία και το Βιετνάμ είναι στα πολύ πάνω τους!

Μόδα: Βρετανικό στυλ, 90s αισθητική

Θυμηθείτε τα καρώ των Βρετανών, τα υπέροχα κασμιρένια κασκόλ, τα μεγάλα πουλόβερ, τις κάλτσες πάνω από το γόνατο και τα μοκασίνια! Αυτά έρχονται με φόρα για τους επόμενους μήνες ως την άνοιξη.

Το βινύλιο σε φούστες, πανοφώρια, μπότες, τσάντες, σαν να παίζετε σε βίντεο κλιπ των 90s, και τα μαλλιά αλα γκαρσόν όπως τα top model της δεκαετίας του 90, είναι όλα εδώ! Παγιέτα και στρας, αλλά και σκούρα χρώματα σε χείλη και μακιγιάζ θα σας δώσουν ένα νέο grunge χαρακτήρα! Μεγάλα, oversized πουλόβερ αλλά και παλτό ή γούνες σε έντονα χρώματα θα δώσουν ένταση στην εμφάνιση! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
16 / position1: 296 / position2: 1427
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb