LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
Gift Guide 2017 - Βρήκαμε τα καλύτερα δώρα για όλους

Τα 10 καλύτερα Star Wars δώρα για fans

Μαζί με το "The Last Jedi" ήρθαν και τα δώρα

Δημοσίευση 23/11/2017 | 18:01

Τα 10 καλύτερα Star Wars δώρα για fans

Για άλλη μια χρονιά, οι απανταχού fans του Πολέμου των Άστρων έχουν την τιμητική τους με την ταινία «The Last Jedi». Το Star Wars έχει δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο, το οποίο συνεχώς μεγαλώνει και ανανεώνεται σε κάθε νέα γενιά.

Και βέβαια, το Star Wars δεν είναι μόνο οι ταινίες. Από αυτές έχουν ξεπηδήσει ένα σωρό κόμικς, animation, games, επιτραπέζια, φιγούρες, συλλεκτικά αντικείμενα και αμέτρητα άλλα. Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα.

Για να σε βοηθήσουμε επιλέξαμε 10 δώρα που κάθε fan πρέπει να έχει στη συλλογή του!

Lightsaber Collection

Εάν σε έχει κερδίσει η δύναμη της «σκοτεινής πλευράς» του Πολέμου των Άστρων, το φωτόσπαθο του Kylo Ren θα σε ενθουσιάσει (Βρείτε το ΕΔΩ). Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό φωτόσπαθο είναι κατασκευασμένο σε φυσικό μέγεθος και με το πάτημα ενός κουμπιού φωτίζεται με το εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα του αυθεντικού όπλου της ταινίας.

Και φυσικά δεν ξεχνάμε τα original φωτόσπαθα των Darth Vader, Luke Skywalker και Yoda με τα οποία μπορείτε να δημιουργήστε μια θρυλική συλλογή. Βρείτε τα ΕΔΩ



Φιγούρες

Οι Φιγούρες Star Wars The Black Series αποτελούν την απόλυτη συλλογή για όλους τους φανατικούς του Star Wars. Πρόκειται για αρθρωτές φιγούρες μεγέθους 9,5 εκατοστών οι οποίες έχουν κατασκευαστεί με εκπληκτική λεπτομέρεια. Η Black Series περιλαμβάνει τους κλασσικούς χαρακτήρες των ταινιών, όπως τον Luke Skywalker, τον Chewbacca και άλλους.
Βρείτε τα ΕΔΩ  

Εάν θέλεις κάτι μεγαλύτερο, τι θα έλεγες για μισό μέτρο; Η Φιγούρα 50cm Star Wars W3 έχει ύψος 50 εκ. και θα εντυπωσιάσουν με την ποιότητα κατασκευής, αλλά και την αληθοφάνειά τους και τον πλέον απαιτητικό Star Wars Fan. Οι διαθέσιμοι χαρακτήρες είναι οι: Kylo Ren, Storm Trooper, Captain Phasma και Poe Dameron.

Μπορεί οι storm troopers να αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του στρατού της αυτοκρατορίας, αλλά ο συγκεκριμένος δεν μας φαίνεται και τόσο… επικίνδυνος. Η Φιγούρα Funko Pop! – Stormtrooper είναι μια χαρακτηριστική φιγούρα Pop της Funko η οποία αναπαριστά ένα μάλλον φιλικό storm trooper.
Βρείτε τo ΕΔΩ

Από τον Πόλεμο των Άστρων δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η LEGO. Το LEGO 75120 Star Wars K-2SO σου δίνει τη δυνατότητα να επιτρέπει να συναρμολογήσεις το μοχθηρό droid της Αυτοκρατορίας Κ-2SO. Η λεπτομέρεια είναι φανταστική και μπορεί να κινείται χάρη στις κινούμενες αρθρώσεις του.


Οχήματα

Εάν σου αρέσουν οι μικροκατασκευές, το Puzzle 3D Star Wars Millennium Falcon θα σε ενθουσιάσει. Πρόκειται για ένα μεταλλικό puzzle του θρυλικού διαστημοπλοίου του Han Solo. 
Βρείτε το ΕΔΩ

Για κάτι μεγαλύτερο σου προτείνουμε το LEGO 75095 Tie Fighter. Το συγκεκριμένο πακέτο της LEGO σου δίνει τη δυνατότητα να κατασκευάσεις από το μηδέν το θρυλικό Tie Fighter, το μαχητικό διαστημόπλοιο της Αυτοκρατορίας. 


Games

Αφού έχεις δει όλες τις ταινίες, τι θα έλεγες εάν μπορούσες να λάβεις μέρος στις επικές μάχες του Star Wars; Χάρη στο Star Wars Battlefront Ultimate Edition μπορείς να το κάνεις, αλλά μόνο μέσω του PlayStation 4 ή του PlayStation VR. Το Battlefront θεωρείται ένα από τα καλύτερα games της σειράς Star Wars και όχι άδικα.


Graphic novels

Όπως είπαμε και στην αρχή, το σύμπαν του Star Wars περιλαμβάνει βιβλία, κόμικς κ.λπ. To Star Wars Legends Epic Collection – The New Republic Vol. 2 αποτελεί το δεύτερο τόμο της σειράς Epic Collection της Marvel. Το συγκεκριμένο graphic novel φτάνει στις 512 σελίδες 


Gadgets

Το ρομποτάκι BB-8 εμφανίστηκε στην ταινία «Η δύναμη ξυπνά» του Star Wars και εντυπωσίασε τους θεατές με τον πρωτότυπο τρόπο κίνησής του. Το παιχνίδι Sphero Star Wars BB-8 & Force Band αναπαριστά με μεγάλη ακρίβεια το droid της ταινίας, ενώ μπορείς να το ελέγχεις είτε μέσω του Force Band, είτε μέσω του κινητού σου. 
Βρείτε το ΕΔΩ
Style

Χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνον

Μια λίστα με ότι μπορεί να θέλει ένας άνδρας

ΚΕΡΔΙΣΤΕΝΕΑ
ΝΕΑ

Χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνη

Μια λίστα με ότι μπορεί να θέλει μια γυναίκα
ΝΕΑ

Τα 10 καλύτερα δώρα κάτω από 30 ευρώ

Δώρα που πραγματικά αξίζουν να πάρετε
ΝΕΑ
Paper

Τα 10 καλύτερα Star Wars δώρα για fans

Μαζί με το "The Last Jedi" ήρθαν και τα δώρα
Paper

5 βιβλία για τα Χριστούγεννα

Τα καλύτερα Best Sellers του 2017
ΝΕΑ

Τα 10 καλύτερα δώρα για εφήβους

Για κορίτσια και αγόρια!
Σπίτι

Μάθετε πως να τυλίγετε τέλεια δώρα μέσα σε... 12 δευτερόλεπτα!

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, ένας πωλητής το καταφέρνει και μάλιστα άριστα
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς

TV Σειρές 18.04.2024
Πάτα το play, κλείσε κινητό και απόλαυσε την

Όλα τα No.1 τραγούδια της δεκαετίας του ’90

ΝΕΑ Προχτές
Μια πολύ σημαντική δεκαετία για την μουσική

Love, Divided: Η ισπανική ταινία που είναι No.1 στο Netflix

ΝΕΑ Προχτές
Μια τίμια επιλογή για το σπίτι

Η νέα ρομαντική κομεντί που μοιάζει με μουσικό ταξίδι

ΝΕΑ 15.04.2024
Μια γλυκιά ταινία για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου

Ταινίες που διαδραματίζονται στα 70s και πρέπει να δεις

ΝΕΑ 14.04.2024
Τρεις ιδέες για ταινίες της Κυριακής

Tαινίες για την ομορφιά της εκπαίδευσης που πρέπει να δεις

ΝΕΑ 13.04.2024
Μας υπενθυμίζουν ότι η εκπαίδευση δεν έχει να κάνει μόνο με τη μετάδοση γνώσεων, αλλά με την έμπνευση

Millenium: Η σουηδική σειρά μυστηρίου στο Ertflix που θα τεντώσει τα νεύρα σου

TV Σειρές 12.04.2024
Αλλο ένα αριστούργημα από τη Σουηδία

Ταινίες «γλυκιές σαν μέλι» για να δεις αυτή την άνοιξη

ΝΕΑ 10.04.2024
Θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Και λίγο να κλάψεις!