ΥΓΕΙΑ

Πως διατηρήσετε στητό το στή8ος σας με φυσικούς τρόπους

5 μυστικά που θα βελτιώσουν την εικόνα και την υγεία του
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Πως διατηρήσετε στητό το στή8ος σας με φυσικούς τρόπους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια γυναίκα δε θέλει να διατηρεί το στή8ος της σε τέλεια κατάσταση; Άλλωστε τόσες είναι εκείνες -διάσημες και μη- που καταφεύγουν σε αισθητικές επεμβάσεις προκειμένου να βελτιώσουν την εικόνα του. Πέραν όμως από την ωραία του εμφάνιση, θα έπρεπε κυρίως να νοιάζεστε για την υγεία του στή8ους σας.

Λοιπόν κυρίες μου, παρακάτω θα μάθετε πως να το διατηρείτε νεανικό, σφριγηλό και παράλληλα υγιές. Διαβάστε 5 εύκολους και φυσικούς τρόπους ανόρθωσης του.

Πλυθείτε με κρύο νερό: Ένα παγωμένο ντους προφανώς και δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, όμως είναι ο καλύτερος τρόπος για να τονώσετε το δέρμα σας. Αν δε μπορείτε να το κάνετε καθημερινά, περάστε με παγάκια την περιοχή του στήθους σας ή τοποθετήστε εκεί κομπρέσες με κρύο νερό.

Κρατήστε την πλάτη σας ίσια: Όταν καμπουριάζετε, πέραν της άσχημης στάσης της πλάτης σας, κάνετε και το στήθος σας να μοιάζει πεσμένο, ενώ χαλαρώνετε και τους μυς του. Προσπαθήστε να κρατάτε τους ώμους σας πίσω και κάτω. Εκτός από το στήθος, κάνετε καλό και στην πλάτη σας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποφύγετε τα σουτιέν που σας πιέζουν: Προσπαθήστε να μην κοιμάστε με το σουτιέν σας και πάντα να διαλέγετε το σωστό νούμερο. Μπορεί να πιστεύετε ότι ένα σουτιέν που πιέζει το στήθος το αναδεικνύει καλύτερα, στην πραγματικότητα όμως το βλάπτει. Πέραν του ότι σας κάνει να νιώθετε άβολα, κόβει την πίεση του αίματος στην περιοχή.

Γυμναστείτε σωστά: Το τρέξιμο, η αεροβική και άλλα δυναμικά sports είναι ότι πρέπει για να βελτιώσετε την υγεία και την εικόνα σας, όμως μπορούν να κάνουν κακό στο στήθος σας, διότι οι έντονες κινήσεις που περιλαμβάνουν οδηγούν στη χαλάρωση των συνδέσμων των μυών του. Για αυτό λοιπόν δε θα ξεχνάτε ποτέ να φοράτε αθλητικό σουτιέν σε τέτοιες δραστηριότητες.

Αποφύγετε τον ήλιο: Το έντονο μαύρισμα και ειδικά χωρίς αντηλιακό κάνει το δέρμα ξηρό και οδηγεί στην απώλεια της ελαστικότητας του. Το να κάθεστε γuμνόστηθες στον ήλιο για ώρες δε θα σας βοηθήσει στη διατήρηση ενός στητού στήθους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 463 / position2: 1086
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb