PINK LOVES 4

Τι αποκαλύπτει για εσένα το μήκος των μαλλιών σου

Κοντά, μακριά ή μέχρι τους ώμους
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τι αποκαλύπτει για εσένα το μήκος των μαλλιών σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είτε κοντά, είτε μακριά, η αλήθεια είναι ότι τα μαλλιά καθορίζουν την εμφάνιση ενός ανθρώπου.

Είναι ένα από τα πρώτα χαρακτηριστικά που κάποιος παρατηρεί στους άλλους και όσο πιο πυκνά και προσεγμένα τόσο περισσότερη γοητεία προσδίδουν. Ειδικά οι γυναίκες είναι γνωστό ότι έχουν μια λατρεία στο τριχωτό της κεφαλής τους και δε διστάζουν να δαπανήσουν τεράστια ποσά προκειμένου να το έχουν στην εντέλεια.

Το μήκος των μαλλιών όμως σε μια γυναίκα κρύβει πολλές περισσότερες πληροφορίες από όσες μπορεί να φαντάζεστε για το χαρακτήρα και την προσωπικότητα της.

Διαβάστε παρακάτω τι αποκαλύπτει το μήκος των μαλλιών μιας γυναίκας, για την ίδια:

1. Κοντοκουρεμένα ή αγορέ

Συνήθως οι κυρίες που έχουν τέτοια κουρέματα είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση, έχουν ιδιαίτερα κοινωνικό και ευχάριστο χαρακτήρα, ενώ τους αρέσει το φλερτ. Μπορούν να γνωρίσουν εύκολα νέους ανθρώπους και να κάνουν καινούργιους φίλους, ενώ λατρεύουν τις δουλειές που τονίζουν την εξυπνάδα τους. Μπορεί μερικές φορές να λειτουργούν παρορμητικά, όμως γνωρίζουν πως να διαχειρίζονται δύσκολες καταστάσεις και να είναι αξιοπρεπείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2. Κοντό καρέ

Οι γυναίκες με μαλλιά πάνω από τον ώμο είναι ευθείς και δε διστάζουν να πουν την αλήθεια ακόμα και αν πληγώσουν τους άλλους. Έχουν μια ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή και είναι ατρόμητες και πολύ οργανωτικές. Βαριούνται βέβαια τη ρουτίνα και θέλουν συνέχεια να δοκιμάζουν νέα πράγματα, ενώ είναι ακομπλεξάριστες. Το μόνο κακό είναι ότι κάποιες φορές δρουν χωρίς να σκεφτούν.

3. Μαλλιά μέχρι τους ώμους

Αυτές οι γυναίκες έχουν αγκαλιάσει τη θηλυκότητα τους και έχουν συνήθως μια κομψή και σοφιστικέ εμφάνιση. Είναι ομιλητικές και η φυσική τους ομορφιά τραβάει τα βλέμματα όλων. Τους αρέσουν οι προκλήσεις και είναι πολύ καλές στο να ξεκινούν νέες φιλίες και να τις κρατούν με το πέρασμα των χρόνων.

4. Μακριά ή πολύ μακριά μαλλιά

Όσες γυναίκες έχουν μακριά κώμη χαρακτηρίζονται από μεγάλη υπομονή, ενώ λατρεύουν να ονειρεύονται. Αναζητούν μια μακροχρόνια και σταθερή σχέση και όσον αφορά το σύντροφο τους είναι πολύ επιλεκτικές καθώς και απαιτητικές. Παλεύουν για όσα θέλουν και κάνουν τα πάντα για να τα πετύχουν, ενώ ο μεγαλύτερος τους σύμμαχος στη ζωή είναι η επιμονής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
5 / position1: 432 / position2: 1169
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb