ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και ύπνος: Πώς κοιμάται το καθένα;

Ποια είναι η συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του ύπνου;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ζώδια και ύπνος: Πώς κοιμάται το καθένα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ύπνος δίπλα στον σύντροφό σας είναι συνήθως μια πολύ όμορφη συνήθεια, καθώς δίπλα του νιώθετε ασφάλεια, ευχαρίστηση και πολλά άλλα ωραία συναισθήματα. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που το ταίρι σας έχει κάποια ενοχλητική συνήθεια όταν κοιμάται; Αν π.χ. ροχαλίζει ή τρίζει τα δόντια του και στριφογυρνάει στο κρεβάτι; Διαβάστε παρακάτω ποιες είναι οι συνήθειες του κάθε ζωδίου στον ύπνο του, ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε όταν κοιμηθείτε πλάι του.

Κριός: Μόλις πέσει στο κρεβάτι θα αποκοιμηθεί, για αυτό αν περιμένετε κουβέντες πριν τον ύπνο μάλλον θα απογοητευτείτε.

Ταύρος: Καλύτερα να μην υπάρχει τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο, διαφορετικά ετοιμαστείτε για ταινία και ποπ κορν.

Δίδυμος: Γυρνάει σαν σβούρα στον ύπνο του. Ακόμα και στον ύπνο του βρίσκεται σε πλήρη διέγερση, για αυτό προσέξτε μην φάτε καμιά αδέσποτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος: Θέλει τις αγκαλιές του. Ακόμα και αν έχει αφόρητη ζέστη, δεν πρόκειται να σας αφήσει.

Λέων: Η άπλα του είναι πάνω από όλα. Αν δεν σας πειράζει να κοιμηθείτε στην άκρη του κρεβατιού, τότε δεν θα έχετε κανένα θέμα μαζί του. Επίσης προσέξτε, γιατί δεν θέλει και πολλά αγγίγματα.

Παρθένος: Κοιμάται στην άκρη του και προσπαθεί να μην έχει και πολλές επαφές αφής με το ταίρι του. Η μόνη του απαίτηση θα είναι να αλλάζετε κάθε μέρα τα σεντόνια.

Ζυγός: Θα κουλουριαστεί, σε εμβρυακή στάση και δεν θα σας ενοχλήσει καθόλου στη διάρκεια της νύχτας. Το πρωί θα τον βρείτε όπως τον αφήσατε.

Σκορπιός: Όταν αποφασίσει να κοιμηθεί, μετά από τη νύχτα πάθους που βίωσε, θα πέσει στην άκρη του και δεν θα σας ενοχλήσει καθόλου. Αν βλέπει όμως ερωτικό όνειρο τότε μπορεί να είναι πολύ ανήσυχος.

Τοξότης: Γενικά πηγαίνει πέρα δώθε μέχρι να μπορέσει να κοιμηθεί, όταν όμως τα καταφέρει είναι τόσο ήσυχος που θα νομίζετε ότι είστε μόνοι σας στο κρεβάτι.

Αιγόκερως: Την θέλει την κουβέντα του πριν τον ύπνο, είναι όμως πολύ ήσυχος αφότου αποκοιμηθεί. Το μόνο περίεργο που μπορεί να συμβεί, είναι να ονειρεύεται κάτι σχετικό με τα επαγγελματικά του και να αρχίσει να παραμιλάει.

Υδροχόος: Κοιμάται πολύ ελαφριά και πετάγεται αμέσως, με τον παραμικρό ήχο, ενώ μετά δυσκολεύεται να κοιμηθεί ξανά, αλλά και πριν από όλα αυτά του αρέσει να αναλύει τα φιλοσοφικά του ζητήματα, οπότε ίσως σας ζαλίσει.

Ιχθύς: Αν τον δείτε να χαμογελά ή να παραμιλά στον ύπνο του, μην τρομάξετε, καθώς μάλλον θα βλέπει κάποιο ωραίο όνειρο. Μιας που είναι ευαίσθητος και τρυφερός χαρακτήρας, σε περίπτωση που έχετε μαλώσει δεν θα κοιμηθεί. Πρώτα θα βρείτε λύση και θα συμφιλιωθείτε και μετά θα κοιμηθείτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
11 / position1: 617 / position2: 911
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb