E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βρήκαμε τα φτηνότερα αεροπορικά για 4 Top ελληνικά νησιά!

Από 21,99 για Κέρκυρα-Μύκονο-Σαντορίνη-Χανιά

Δημοσίευση 30/6/2016 | 00:11

Βρήκαμε τα φτηνότερα αεροπορικά για 4 Top ελληνικά νησιά!

Ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις τοπ προσφορές ώστε το ταξίδι σας σε ένα από τα ωραιότερα ελληνικά νησιά να κοστίσει λιγότερο!

Μύκονος

Η Μύκονος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις από τους ανεμόμυλους και τις μαγευτικές παραλίες μέχρι την δυναμική νυχτερινή ζωή το νησί είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο. Το σημαντικότερο ίσως από τα ατού της Μυκόνου είναι οι παραλίες της, χωρίς αμφιβολία οι περισσότερες και ίσως καλύτερες που μπορεί να συναντήσει κανείς σ’ ένα τόσο μικρό νησί, όπως το Καλό Λιβάδι, η Ελιά και η Ψαρού. Οι γραφικοί ανεμόμυλοι που δεσπόζουν στο λόφο πάνω από το λιμάνι με τις πολύχρωμες βάρκες και τα μαγαζιά που ξεφυτρώνουν σε κάθε γωνιά με ρούχα, είδη λαϊκής τέχνης και σουβενίρ είναι μέρος ενός σκηνικού, ενός σκηνικού που διαφημίζει το ελληνικό καλοκαίρι και τον ελληνικό τουρισμό!

Κέρκυρα

Η πόλη της Κέρκυρας χαρακτηρίζεται από το έντονο βενετσιάνικο στοιχείο, αλλά και από πολλές αγγλικές και γαλλικές επιρροές. Είναι κοσμοπολίτικη πόλη που αποπνέει μια αίσθηση αρχοντιάς, με κύρια αξιοθέατα τη μεγάλη πλατεία Σπιανάδα, που είναι η μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, το Παλιό και το Νέο Φρούριο, το Δημαρχείο (Θέατρο Σαν Τζάκομο), το Κανόνι, το Μον Ρεπό αλλά και τα Μουσεία Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Ιστορίας.

Μπροστά στο Κανόνι βρίσκεται το, πιθανότατα, πλέον φημισμένο αξιοθέατο της Κέρκυρας, το νησάκι όπου βρίσκεται η εκκλησία της Παναγίας των Βλαχερνών, το οποίο συνδέεται με τη στεριά μέσω μιας στενής λωρίδας γης. Λίγο μακρύτερα, αλλά σαφώς ευδιάκριτο, στέκεται το ξακουστό Ποντικονήσι. Οπωσδήποτε αξίζουν μνεία, επίσης, οι υπέροχες παραλίες με ψιλή ξανθή άμμο, όπως του Άϊ-Γόρδη, της Γλυφάδας, της λίμνης Κορισσίων, του Άγιου Γεώργιου των Πάγων

Πρόσφατα το Tripadvisor, η μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο, δημοσίευσε τη λίστα του με τους καλύτερους νησιωτικούς προορισμούς ανά τον κόσμο. 
Η Σαντορίνη βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας με τα 10 καλύτερα νησιά του πλανήτη, ενώ καταφέρνει να πάρει την πρωτιά στα καλύτερα νησιά της Ευρώπης. Το πανέμορφο νησί δέχεται χιλιάδες επισκέπτες  από όλο τον κόσμο, που πηγαίνουν να περπατήσουν την Καλντέρα και να θαυμάσουν το ηλιοβασίλεμα από την Οία. Ολόγυρα στο νησί υπάρχουν πανέμορφες παραλίες με χαρακτηριστική μορφολογία λόγω της έκρηξης του ηφαιστείου και της λάβας, όπως η μαύρη παραλία στο Καμάρι και η κόκκινη παραλία κοντά στο Ακρωτήρι!

Χανιά

Η παλιά πόλη των Χανίων θεωρείται από τις ομορφότερες πόλεις της Μεσογείου. Σε διάφορα σημεία ο ταξιδιώτης μπορεί να συναντήσει δείγματα όλων των πολιτισμών που πέρασαν από αυτήν. Στο κέντρο της βρίσκεται ο λόφος του Καστελίου ο οποίος κατοικείται από τη Νεολιθική εποχή και αποτελεί οχυρή θέση δίπλα στο παλιό λιμάνι. Σε αυτόν βρίσκονται το παλάτι του Ύπατου αρμοστή Κρήτης κατά την περίοδο της Κρητικής Πολιτείας, καθώς και αρχαιολογικοί χώροι από τη μινωική εποχή. Στα Χανιά οι αυστηροί ορεινοί όγκοι συναντούν το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας δημιουργώντας ένα τοπίο σπάνιας φυσικής ομορφιάς. Οι παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά, οι λίμνες, τα φαράγγια, η πλούσια χλωρίδα και πανίδα, το ήπιο κλίμα διαμορφώνουν ιδανικές συνθήκες διαβίωσης και ένα μαγευτικό περιβάλλον που προκαλεί τον επισκέπτη να το εξερευνήσει.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Σπίτι 25.04.2024
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Style 25.04.2024
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!

Οι τροφές που προκαλούν εξάψεις

Body+Mind 25.04.2024
Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις σε ειδικές περιπτώσεις

Ταβερνάκια με νόστιμους μεζέδες στα Δυτικά

Food 25.04.2024
Όμορφα στέκια για να απολαύσεις νοστιμιές σε φιλικό περιβάλλον

Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή

Style Χτες
Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου

Η ελληνική πόλη ‑ φάντασμα στην Ιταλία που προκαλεί δέος από τότε που έχει ερημώσει

Ταξίδια Χτες
Μπορείς να την επισκεφτείς, αλλά όχι να μείνεις

Cocktail trends για το 2024

Food Προχτές
Ο κόσμος της mixology συνεχίζει να εξελίσσεται

Όλες οι αλλαγές στο dating, που ίσως να μην γνωρίζεις

Σχέσεις Προχτές
Τι έχει αλλάξει στον τρόπο που γνωρίζουμε κόσμο

Τι είναι τα προβιοτικά καλλυντικά και γιατί γίνεται τέτοιος χαμός;

Body+Mind Προχτές
Τα προβιοτικά συμβάλλουν σε μια πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα