ΥΓΕΙΑ

Mπορείς να αδυνατίσεις... στο πρόσωπο; Κι όμως, γίνεται!

Συμβουλές για λεπτότερη όψη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Mπορείς να αδυνατίσεις... στο πρόσωπο; Κι όμως, γίνεται!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθημερινά διαβάζετε άρθρα για δίαιτες που θα σας χαρίσουν λεπτότερο κορμί. Τι γίνεται όμως με το λίπος που υπάρχει στο... πρόσωπο; Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να το εξαφανίσουν, όμως δυστυχώς, όσο και αν προσέχουν τη διατροφή τους, αυτό δεν λέει να φύγει. Δεν χρειάζεται όμως πανικός, καθώς υπάρχει λύση και σε αυτό το πρόβλημα.

Σαφώς και η γενική απώλεια βάρους θα συμβάλει στη μείωση του λίπους του προσώπου, ενώ σε συνδυασμό με τις παρακάτω συμβουλές, θα καταφέρετε σιγά σιγά να φτάσετε τον στόχο σας και να αποκτήσετε ένα λεπτό πρόσωπο.

Διαβάστε προσεκτικά λοιπόν:

  1. Μειώστε τη ζάχαρη και το αλάτι: Αν θέλετε να δείτε άμεσα διαφορά στο πρόσωπό σας, πρέπει να μειώσετε αυτές τις τροφές. Αποφύγετε λοιπόν κάθε είδους junk food, όπως και τους ξηρούς καρπούς, τις έτοιμες σάλτσες και τα γλυκά. Φάτε περισσότερα λαχανικά και φρούτα, ιδιαίτερα εκείνα που είναι πλούσια σε νερό.
  2. Πιείτε άφθονο νερό: Όταν δεν το κάνετε, αυξάνετε την κατακράτηση υγρών του οργανισμού σας, με αποτέλεσμα την αύξηση του πρηξίματος του προσώπου και του σώματός σας. Δύο λίτρα την ημέρα αρκούν για να δείτε διαφορά.
  3. Αυξήστε την ποσότητα του ασβεστίου που λαμβάνετε καθημερινά: Διάφορες έρευνες ανά καιρούς έχουν αποδείξει ότι η καθημερνή κατανάλωση επαρκών ποσοτήτων ασβεστίου αυξάνουν τις καύσεις του μεταβολισμού.
  4. Αλλάξτε τη γυμναστική σας: Μην μένετε κολλημένοι σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά προτιμήστε την κυκλική προπόνηση, που συνδυάζει αερόβια και βάρη και συμβάλλει στη γρηγορότερη απώλεια λίπους. Ασκηθείτε 5 φορές την εβδομάδα από 1 ώρα!
  5. Κοιμηθείτε καλά: Αν θέλετε ο μεταβολισμός σας να δουλεύει σαν ρολόι, πρέπει να κοιμάστε καλά. Οκτώ ώρες την ημέρα αρκούν!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
1 / position1: 572 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb