SKIN CARE

Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο αυτό το γλυκό υλικό θα απογειώσει το δέρμα σου

Μπορεί να το έχεις ήδη στην κουζίνα
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο αυτό το γλυκό υλικό θα απογειώσει το δέρμα σου
@tadhana.esthetics

Χρησιμοποιείς φυσικά συστατικά στη ρουτίνα σου; Ποιο γλυκό πιστεύεις ότι έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει το δέρμα σου; Οι ειδικοί λένε ότι θα δεις διαφορά αν το δοκιμάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα φυσικά υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί χιλιάδες χρόνια για την ομορφιά.Οι συνταγές με φυσικά υλικά, είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος για να δώσεις λάμψη και θρέψη στην επιδερμίδα σου. Ένα από τα συστατικά που έχουν γίνει viral τον τελευταίο καιρό, είναι το μέλι. Στα social media, θα δεις το honey tapping.

Τι είναι το Honey tapping

Είχες σκεφτεί το μέλι ως συστατικό για το πρόσωπο; Πρόκειται για ένα αγαπημένο και δημοφιλές συστατικό, που έχει αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επιπλέον, σύμφωνα με τους επιστήμονες, διευκολύνει τη διαδικασία επούλωσης των πληγών. Η οξύτητά του συνεργάζονται για την προώθηση της αναγέννησης των ιστών.

Έτσι, η βιομηχανία της ομορφιάς εκμεταλλεύεται όσο είναι δυνατόν αυτές τις ιδιότητές του. Βλέπουμε αρκετά προϊόντα στο εμπόριο που έχουν ως βασικό ή συμπληρωματικό συστατικό το μέλι. Ωστόσο, πολλές beauty lovers το χρησιμοποιουν και σκέτο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Holistic Face & Body treatments ~ Skin Health Experts (@kinder_.life)

Τι είναι το honey tapping; Πρόκειται για μια πάρα πολύ απλή διαδικασία. Αρχικά, καθαρίζεις το προσωπό σου και το αφήνεις να στεγνώσει. Στην συνέχεια, απλώνεις μια στρώση από μέλι σε όλο το πρόσωπο. Μετά κάνεις μασάζ με τα δάχτυλά σου, ώστε να απλωθεί και να απορροφηθεί σε κάποιο βαθμό. Πρόσεξε το σημείο των ματιών και αν κολλάει πάρα πολύ βάλε ελάχιστο νερό, ώστε να γίνει λίγο πιο αραιό. 

Τα οφέλη του honey tapping

Η θεραπεία ομορφιάς με μέλι, έχει πολλά οφέλη για το δέρμα, σύμφωνα με τους ειδικούς. Αν το δοκιμάσεις σε συχνότητα 2 φορές την εβδομάδα, τότε θα φανεί η διαφορά. Λέγεται ότι κάνει το δέρμα πιο δυνατό και απαλό, ενω παράλληλα, δίνει και λάμψη. Η Κλεοπάτρα, κάτι ήξερε που το χρησιμοποιούσε μαζί με το γάλα στη ρουτίνα ομορφιάς της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb