SKIN CARE

Πώς θα καταλάβεις ότι το ινστιτούτο αισθητικής που πας είναι κακής ποιότητας

Για να προσέχεις που κλείνεις ραντεβού από εδώ και πέρα
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Πώς θα καταλάβεις ότι το ινστιτούτο αισθητικής που πας είναι κακής ποιότητας
Photo by engin akyurt on Unsplash

Η επίσκεψη σε ένα σπα για τη βελτίωση και τη διατήρηση της ευεξίας ασκείται εδώ και αιώνες. Οι υπηρεσίες σπα μπορούν να κυμαίνονται από μια πρακτική χαλάρωσης έως μια αισθητική θεραπεία υψηλής τεχνολογίας που εκτελείται από επαγγελματίες γιατρούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Το να πάμε σε ένα σπα είναι ένας τρόπος φροντίδας που είναι ψυχολογικά και πολιτισμικά αποδεκτός – και μπορούμε να κουβαλάμε μαζί μας αυτό το αίσθημα φροντίδας για κάποιο χρονικό διάστημα και πολύ συχνά αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε καλύτερα το άγχος", είπε η Virginia Sadock, καθηγήτρια ψυχιατρικής στο NYU, στο WebMD.

Ωστόσο, εάν το σπα δεν στελεχώνεται από εκπαιδευμένους και αδειοδοτημένους επαγγελματίες, ένα καλοπροαίρετο "ταξίδι ομορφιάς" μπορεί να είναι επιβλαβές, τραυματικό ή ακόμα και θανατηφόρο. Ακόμη και το μασάζ, μια αγαπημένη υπηρεσία σπα για μείωση του στρες και ιατρικά προβλήματα, μπορεί επίσης να εγκυμονεί κινδύνους.

Ευτυχώς, πολλοί κίνδυνοι μπορούν να μετριαστούν επιλέγοντας καλά ινστιτούτα, που δεν εμφανίζουν τα ακόλουθα red flags!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ινστιτούτο λειτουργεί χωρίς τις κατάλληλες άδειες

Ένα από τα πρώτα βήματα που κάνει ένας νόμιμος ιδιοκτήτης ινστιτούτου καλλονής όταν ανοίγει μια εγκατάσταση είναι να διασφαλίσει ότι η επιχείρηση και το προσωπικό έχουν τις κατάλληλες άδειες για τη χορήγηση θεραπειών και μάλιστα, υπάρχει κάπου κοντά στην είσοδο για να φαίνεται. 

Οι τιμές παραείναι καλές για να είναι αληθινές

Όταν ένα κέντρο αισθητικής έχει υπερβολικά καλές τιμές, δυσανάλογες των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις για το αν όντως τα προϊόντα είναι αυτά που λέει και το αποτέλεσμα εγγυημένο.

Η γενική λειτουργία του ινστιτούτου σε προβληματίζει

Όταν μπαίνεις σε ένα σπα, η αίσθηση του πρέπει να είναι γαλήνια, ανακουφιστική και ευχάριστη. Το λόμπι πρέπει να είναι φιλόξενο και εύκολα προσβάσιμο. Τσέκαρε καλά αν είναι καθαρό, αν οι τουαλέτες έχουν καθαριστεί, αν ο εξοπλισμός είναι βρώμικος, αν οι πετσέτες μοσχομυρίζουν.

Επίσης, εάν οι πόρτες είναι κλειδωμένες και οι πελάτες πρέπει να κλειδώνονται μέσα, αυτό μπορεί να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι κάτι συμβαίνει παράλληλα.

Όταν σε πιέζουν υπερβολικά για νέα πακέτα

Όταν με το που αγοράσεις ένα πακέτο σε ινστιτούτο ομορφιάς, δέχεσαι πίεση για να αγοράσεις και τα υπόλοιπα με το καλημέρα σας, κάτι δεν πάει καλά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
11 / position1: 341 / position2: 790
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb