MAKEUP

Primer: Γιατί το χρειάζεσαι στο μακιγιάζ

Τι είναι το primer;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Primer: Γιατί το χρειάζεσαι στο μακιγιάζ
@und_gretel_cosmetics

Τι είναι το primer; Είναι, τελικά, απαραίτητο στο μακιγιάζ σου; Πώς θα το βάλεις και γιατί; Εμείς, σου λύνουμε όλες σου τις απορίες σε αυτό το άρθρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι είναι το primer

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις τι είναι το primer, πρόκειται για ένα προϊόν που αγαπούν πολύ οι makeup artists. Στην ουσία, αποτελεί μια βάση για το μακιγιάζ και μπαίνει πριν ακριβώς από αυτό. Το πρώτο βήμα, λοιπόν, είναι να  απλώσεiς το primer και στην συνέχεια κανονικά το foundation και τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ. 

Γιατί χρειάζεται το primer στο μακιγιάζ

Γιατί, όμως, είναι απαραίτητο για τις μακιγιέζ; Έχει αρκετά οφέλη, με πρώτο και κύριο, ότι έχει τη δυνατότητα να δώσει μεγαλύτερη διάρκεια στο makeup look σου. Αν συνδυαστεί με ένα setting spray, μπορείς να δεις μεγάλη διαφορά στην διάρκεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shweta Hipparkar | Makeup Artist Pune (@makeupartistshweta)

Ωστόσο, δεν υπάρχει μόνο ένα primer και αυτό είναι. Στο εμπόριο, μπορείς να βρεις πλέον, ένα για κάθε τύπο επιδερμίδας. Βεβαίως, υπάρχουν κάποια γενικά οφέλη που μπορεί να σου προσφέρουν τα primers. Αρχικά, ενυδατώνουν την επιδερμίδα, επιπλέον, την κάνουν πιο απαλή, χωρίς να φαίνονται έντονα οι πόροι. Δημιουργούν ένα “φιλμ” που μπορεί να μπει πάνω του το μακιγιάζ και να φαίνεται πιο λαμπερό.

Επιπλέον, ρυθμίζουν την υπερβολική ποσότητα λιπαρότητας που τυχόν εμφανίζεται μέσα στην ημέρα. Κάνουν το δέρμα πιο λείο και φωτεινό. Επομένως, μπορείς να αναζητήσεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο, καθώς έχουν πολλά διαφορετικά συστατικά και μπορεί να έχουν πιο ματ, ή πιο ενυδατικό αποτέλεσμα.

Εννοείται ότι μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις το μακιγιάζ σου και χωρίς αυτό, αλλά είναι ένα bonus σίγουρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb