ΝΥΧΙΑ

Τι σημαίνει αν τα νύχια σου εμφανίζουν αυτές τις οριζόντιες γραμμές

Τι μπορεί να φταίει;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Τι σημαίνει αν τα νύχια σου εμφανίζουν αυτές τις οριζόντιες γραμμές

Αυτήν την εποχή περισσότερο από ποτέ, έχουμε την ανάγκη να βάλουμε χρώμα στα νύχια μας. Τα ραντεβού για νύχια πάντα μας φτιάχνουν τη διάθεση και είναι ευκαιρία για "me time".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, κάποιες φορές χρειάζεται να εξετάζουμε και την υγεία των νυχιών μας. Όπως και το υπόλοιπο σώμα, έτσι και τα νύχια έχουν ανάγκη τη φροντίδα. Ωστόσο, πολλές φορές, τείνουμε να τα ξεχνάμε. Αν κάνεις συνεχώς ημιμόνιμο, μπορείς να παρατηρήσεις μαζί με τη nail artist σου, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όταν το αφαιρείς.

Τι σημαίνουν οι οριζόντιες ραβδώσεις στα νύχια

Οι artists, μας ενημερώνουν για τις μυκητιάσεις αλλά και τις αδυναμίες των νυχιών. Ένα συνηθισμένο θέμα που μπορεί να μην δώσεις σημασία, είναι οι οριζόντιες γραμμές που εμφανίζονται στα νύχια. Αυτές οι ραβδώσεις που εμφανίζονται, δείχνουν ότι σε κάποιο στάδιο έχει διακοπεί η διαδικασία ανάπτυξης στα νύχια.

Σε άλλες περιπτώσεις, όπως λένε οι ειδικοί, μπορεί να δείχνουν κάποια ιατρική πάθηση όπως αυτές του θυρεοειδούς, διαβήτη ή νεφρικής νόσου. Ωστόσο, μπορεί να δηλώνουν και κάτι πιο απλό, όπως έναν τραυματισμό. Είτε μπορεί να χτύπησες δυνατά κάπου, ή να σου έπεσε κάτι στο νύχι, ή ακόμα μπορεί να τραυματίστηκες κατά την αφαίρεση του gel. Σε κάθε περίπτωση, αν επιμένει το πρόβλημα, καλό είναι να συμβουλευτείς τον γιατρό σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb