ΜΑΛΛΙΑ

Πώς θα κάνεις το Italian Bob, τη μεγαλύτερη τάση τώρα στα κουρέματα

Ήρθε να εκθρονίσει το French Bob
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Πώς θα κάνεις το Italian Bob, τη μεγαλύτερη τάση τώρα στα κουρέματα
@simonatabasco

Η φετινή Άνοιξη θέλει καρέ μαλλιά όπως θα δεις. Το 2023 αποδεικνύεται ότι η απόλυτη τάση είναι αυτή και μάλιστα, υπάρχει το νούμερο ένα κούρεμα αυτήν την περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για το italian bob. Το french bob είχε γίνει viral τον προηγούμενο καιρό. Πολλές celebrities έσπευσαν να κόψουν τα μαλλιά τους σαν τις κομψές γαλλίδες. Τώρα, η μόδα πηγαίνει προς Ιταλία. Τα καρέ μαλλιά, είναι πάντα στυλάτα και διαχρονικά. 

Πώς θα κάνεις το Italian Bob

Το Italian Bob, είναι το καρέ που δίνει όγκο στα μαλλιά σου. Είναι ιδανικό και για όσες έχουν λεπτά μαλλιά. Τι διαφορά έχει από τα υπόλοιπα κουρέματα; Οι κομμωτές κόβουν τις άκρες των μαλλιών με διαφορετικό τρόπο, ώστε να δίνουν όγκο. Το styling είναι πιο ανέμελο, είτε τα μαλλιά σου είναι ίσια είτε όχι.

Μάλιστα, έτσι όπως είναι κομμένο, είναι ιδανικό για ανάλαφρους κυματισμούς και blow out χτενίσματα που είναι της μόδας. Το μήκος του είναι συνήθως κάτω από το πηγούνι και πάν από τους ώμους, χωρίς αυτό να είναι αυστηρό. 

Φέτος, είναι το αγαπημένο και των celebrities. Είτε επιλέξεις αυτό το πιο αυστηρό της Monica Bellucci, είτε το πιο ανάλαφρο της Kaia Gerber, θα είσαι ultra chic. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb