MAKEUP

Ο νέος τρόπος να βάζεις eyeliner σύμφωνα με το TikTok

Μια μέθοδος που δεν έπεισε πολλές
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Ο νέος τρόπος να βάζεις eyeliner σύμφωνα με το TikTok
@jessicaclements

Οι τάσεις εμφανίζονται σε χρόνο ρεκόρ και δεν προλαβαίνουμε σχεδόν καθόλου να τις δοκιμάσουμε. Μερικές είναι πολύ έξυπνες και χρήσιμες, άλλες γίνονται viral και τις θεωρούμε παράξενες και ακατανόητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτός είναι ο νέος τρόπος να βάζεις eyeliner σύμφωνα με το TikTok

Αν βαρέθηκες τον κλασικό παραδοσιακό τρόπο που βάζεις eyeliner, οι TikTokers σου βρήκαν κάτι νέο. Ωστόσο, οι ειδικοί δεν το βλέπουν να κρατάει και πολύ αυτό το trend. Η τάση μπορεί να μην έχει όνομα, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό το μουντζουρωμένο εφέ. 

Με τo goth στυλ να είναι ξανά στη μόδα, θα δούμε πολύ μαύρο μολύβι, smokey eyes και όλα τα σχετικά. Η τάση υπόσχεται αυτό το ανέμελο εφέ στα μάτια. Με ποιον τρόπο το πετυχαίνει; Με ένα περίεργο κόλπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HUDA BEAUTY (@hudabeauty)

Βάζεις κανονικά το μολύβι -eyeliner σου και το ξεπλένεις λίγο. Έτσι, φεύγει η μεγάλη ποσότητα και δημιουργείται ένα πιο ανεπιτήδευτο look. Μάλιστα, το τρικ είναι να χρησιμοποιήσεις ένα αδιάβροχο προϊόν, ώστε να μην ξεβαφτείς τελείως. 

Πρακτικά, δεν φαίνεται να εφαρμόζεται εύκολα, γιατί πρέπει να βάλεις νερό ένω έχεις βαφτεί και να φαίνεται σα να έχεις κλάψει. Επίσης, εκτός από το γεγονός ότι θα μουντζουρωθείς και θα πρέπει να διορθώσεις το μακιγιάζ, μπορεί να τρέξει το προϊόν και στο μάτι σου. Αν έχεις βάλει και concealer, ακόμα χειρότερα. Άρα, δεν γνωρίζουμε πόσο εύκολο είναι να εφαρμοστεί και αν, τελικά, είναι χρήσιμο κόλπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb