CELEB STYLE

Τα 5 brands με κοσμήματα που αγοράζουν συνεχώς οι celebrities

Τι να κάνεις δώρο στον εαυτό σου
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Τα 5 brands με κοσμήματα που αγοράζουν συνεχώς οι celebrities
@selenagomez

Επειδή μπορεί να θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, ή να διαλέξεις κάτι για να σου κάνουν δώρο, τα κοσμήματα είναι πάντα καλή ιδέα. Ποια φοράνε οι ξένες αγαπημένες μας celebrities;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι celebrities φαίνεται ότι έχουν κάποια συγκεκριμένα brands κοσμημάτων που προτιμούν και ξαναπροτιμούν. Μάλιστα, αυτά είναι και αγαπημένα πολλών μεγάλων influencers απ’ όλον τον κόσμο. Θέλεις έμπνευση για να επιλέξεις σκουλαρίκια, βραχιόλι, ή κολιέ; Θα σου δώσουν ιδέες η Kate Middleton, αλλά και η Selena Gomez.

Τα 5 brands με κοσμηματα που αγοραζουν συνεχώς οι celebrities:

Kate Middleton- Monica Vinader

Η Kate Middleton, ως γνήσια λάτρης των βρετανικών brands, φοράει πολύ συχνά τα κοσμήματα της Monica Vinader. Έχει εμφανιστεί πολλές φορές με τα σκουλαρίκια με το πράσινο σκούρο χρώμα. Επιπλέον, εκτός από την Kate, έχει απήχηση και στην Meghan Markle. 

Kylie Jenner- Jenny Bird

Τα κοσμήματα του brand Jenny Bird, έχουν γίνει μεγάλο hit στις celebrities. Η Kylie Jenner προτιμάει τα σκουλαρίκια και κυρίως τους iconic κρίκους. Συνδυάζονται, άλλωστε, με τα πάντα. 

Taylor Swift -Melinda Maria

Stars όπως η Taylor Swift, η Demi Lovato και η Vanessa Hudgens, προτιμούν τα κομμάτια του brand από το LA, Melinda Maria. Τα σκουλαρίκια είναι τα αγαπημένα της Taylor Swift. 

Gigi Hadid- Missoma

Πρόκειται για ένα brand από το Ηνωμένο Βασίλειο, που ακούγεται πάρα πολύ. Το επιλέγουν οι Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Florence Pugh και αρκετές μεγάλες influencers. Όλες, το αγαπούν για το layering που μπορούν να κάνουν με τα κοσμήματα της συλλογής. 

Selena Gomez- Mejuri

Η Selena Gomez αγαπάει το brand Mejuri για τα καθημερινά της κοσμήματα. Φοράει από τους κλασικούς κρίκους, μέχρι τις αλυσίδες στο λαιμό και τα γνωστά croissant δαχτυλίδια (φυσικά το όνομα είναι εμπνευσμένο από το σχήμα του κρουασάν). 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
1 / position1: 2075 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb