CELEB STYLE

No Pants: Η νέα μόδα θέλει να μη φοράς παντελόνι, απλώς ωραία... εσώρουχα

Είναι το «No Pants» Trend η τελευταία τρέλα της Gen Z;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΙΑΝ 30, 2023
No Pants: Η νέα μόδα θέλει να μη φοράς παντελόνι, απλώς ωραία... εσώρουχα

Μπορεί να υπάρχει μια νέα τάση της μόδας για να δοκιμάσετε φέτος: χωρίς παντελόνι. Ναι, διάβασες σωστά. Μετά από μια χρονιά με τάσεις της δεκαετίας του 2000 που επιστρέφουν, όπως τα παντελόνια γιόγκα και UGG, athleisure και Barbiecore που μπήκαν στις ντουλάπες μας, οι διασημότητες έχουν πλέον την εμφάνιση «No Pants».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνοψίζεται λίγο πολύ σε ένα ρούχο εμπνευσμένο από εσώρουχα, σύμφωνα με το USA Today. Μπορείτε είτε να βγεις φορώντας booty σορτς, ένα κορμάκι ως ολόκληρο το ντύσιμο, ανδρικά σλιπ χωρίς τίποτα πάνω ή φορώντας εσώρουχα πάνω από ένα διάφανο καλσόν.

Η τάση μπορεί να οφείλεται σε σχεδιαστές και επωνυμίες όπως οι Bottega, Miu Miu και Burberry, που παρουσίασαν τις δικές τους απόψεις για την εμφάνιση «χωρίς παντελόνι» στην πασαρέλα.

Όπως εξήγησε στο USA Today η Aiyana Ismael, βοηθός σύνταξης της Teen Vogue, ο Gen Z πάντα ρωτάει «ποιο είναι το επόμενο μεγάλο trend; Ποια είναι η επόμενη viral στιγμή;» Και αν θέλετε να δοκιμάσετε την εμφάνιση χωρίς παντελόνι, για πειραματισμούς και έμπνευση, δείτε τις διασημότητες που εκτέλεσαν καλύτερα την τάση, σημειώνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθούν οι τρόποι με τους οποίους μερικές από τις πιο κομψές διασημότητες Gen Z εντοπίστηκαν πρόσφατα χωρίς παντελόνι... Αλλά δεν σου λέμε να το δοκιμάσεις αν δεν νιώθεις έτοιμη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 250 / position2: 773
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb