MAKEUP

Το λάθος που κάνεις στο μακιγιάζ και δείχνουν τα μάτια σου πολύ μικρά

Είναι πολύ απλό
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Το λάθος που κάνεις στο μακιγιάζ και δείχνουν τα μάτια σου πολύ μικρά
@mariacatala

Το μακιγιάζ μας βοηθάει να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Πότε θέλουμε να έχουμε έντονα μάτια, χείλη, μήλα, ή κάποιες φορές σε συνδυασμό. Ωστόσο, μερικές φορές δεν έχει τα αποτελέσματα που αναζηταμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιο λάθος κάνεις στο μακγιάζ και φαίνονται μικρότερα τα μάτια σου

Αγαπάμε το μακιγιάζ γιατί μας κάνει να νιώθουμε δημιουργικές. Λατρεύουμε άλλες μέρες να μη βαφόμαστε καθόλου, κάποιες να δοκιμάζουμε φυσικές λάμψεις και άλλες έντονα χρώματα. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, ή όποια κι αν είναι η διάθεσή σου, δες τι μπορεί να μη σε βοηθάει. 

Κατά μέσο όρο, όταν βαφόμαστε θέλουμε να δείχνει το βλέμμα μας έντονο και τα μάτια μας μεγάλα. Γι’ αυτό, άλλωστε υπάρχουν όλα αυτά tips για το πως θα κάνεις το τέλειο cat eye. Ανάλογα πως θα χρησιμοποιήσεις το μολύβι ή το eyeliner, θα δεις ότι αλλάζει όλο το look. Είναι πιο “μαλακό”, πιο φυσικό, πιο δραματικό, πιο έντονο, ή πιο παιχνιδιάρικο. 

Ωστόσο, υπάρχει μια κίνηση που θα μικρύνει πολύ τα μάτια σου και δεν θα φαίνονται όπως θέλεις. Ανάλογα με το σχήμα τους, θα δεις ότι αν βάλεις μολύβι ή eyeliner στο κάτω βλέφαρο, δεν έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Μπορεί να φαίνεται το μακιγιάζ πιο edgy και δραματικό, αλλά ταυτόχρονα “κλείνει” και τα μάτια. 

Βέβαια, μπορείς να εφαρμόσεις κάποια τρικς αν θέλεις να βάλεις στο κάτω βλέφαρο. Αντί για όλο το μήκος του, βάλε μόνο στην εξωτερική γωνία. Ακόμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις λευκό eyeliner. Αυτό, θα σχηματίσει το βλέμμα σου, αλλά θα το φωτίσει κιόλας σε αντίθεση με το σκούρο. Γενικότερα, οι ανοιχτές αποχρώσεις και στις σκιές, μας δίνουν την αίσθηση του πιο φωτεινού και ξεκούραστου βλέμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb