Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΩΡΩΝ: TΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Christmas Gifts: Τα καλύτερα δώρα για τους Κριούς

Κάνε στους αγαπημένους σου τα κατάλληλα δώρα με βάση το ζώδιό τους!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Christmas Gifts: Τα καλύτερα δώρα για τους Κριούς
Pink Illustration

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τώρα που έρχονται τα Χριστούγεννα και θέλεις να κάνεις τα καλύτερα δώρα στους φίλους σου ή στον εαυτό σου, ήρθε η ώρα να τα εκμεταλλευτείς και να πραγματοποιήσεις τις πιο σωστές αγορές. 

Εδώ θα βρεις τα πιο ωραία δώρα για τους Κριούς, που είναι γνωστοί για τον έντονο ενθουσιασμό τους, τη δυναμικότητά τους, την ειλικρίνεια και την τάση τους προκαλούν ένταση, ενώ παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμά τους και "παίζουν" συνεχώς με τον κίνδυνο!

Για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στους γρήγορους ρυθμούς ζωής και να ... φεύγει από τις καταστάσεις, όπως του αρέσει, ο Κριός θα χρειαστεί ένα στιλάτο ηλεκτρικό πατίνι.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΕΔΩ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αλήθεια είναι, ότι η αδρεναλίνη βρίσκεται στο αίμα κάθε Κριού κι οτιδήποτε ενεργοποιεί τη διάθεσή του για παιχνίδι το λατρεύει. Ρίξε μια ματιά σε ένα ωραίο drone για να μπορεί να βλέπει τη ζωή ...από ψηλά, αλλά και κονσόλες gaming που θα ξετρελάνουν και το πιο απαιτητικό ...κριάρι!

ΒΡΕΣ ΤΟ ΕΔΩ

ΒΡΕΣ ΤΟ ΕΔΩ

Επιπλέον, ο περιπετειώδης Κριός λατρεύει τα sports εξωτερικών χώρων, όπως το skate, inline, snowboard, κ.λ.π. Έτσι, μια καλή σανίδα ή ένα ζευγάρι σωστά πατίνια θα τον κάνουν να ...πίνει νερό στο όνομά σου!

ΒΡΕΣ ΤΟ ΕΔΩ

ΒΡΕΣ ΤΟ ΕΔΩ

Εκτός, όμως, από αθλητισμό και διασκέδαση, ο Κριός αγαπάει την όμορφη εκκεντρική αισθητική και την καλή ζωή. Έτσι, ένα ιδιαίτερο φωτιστικό ή ένα προχωρημένο διακοσμητικό θα ήταν υπέροχη επιλογή. Όπως και κάτι χρηστικό για το σπίτι ή τον ίδιο!

ΒΡΕΣ ΤΟ ΕΔΩ

ΒΡΕΣ ΤΟ ΕΔΩ

ΒΡΕΣ ΤΟ ΕΔΩ

ΒΡΕΣ ΤΟ ΕΔΩ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
17 / position1: 775 / position2: 1054
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb