SHOPPING

Το πότε στόλισες το δέντρο σου λέει κάτι σημαντικό για την προσωπικότητά σου

Παίζει ρόλο το πότε μπήκες στο κλίμα των Χριστουγέννων
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το πότε στόλισες το δέντρο σου λέει κάτι σημαντικό για την προσωπικότητά σου
Photo by cottonbro studio: https://www.pexels.com/photo/person-wrapping-white-box-3170949/

Τι ισχύει για όσους στόλισαν αρχές Νοεμβρίου ή και πιο πριν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας ψυχολόγος λέει ότι το πότε στολίζετε τις γιορτές λέει πολλά για την προσωπικότητά σας.

Η Carmen Harra, συγγραφέας του "Committed: Finding Love and Loyalty Through the Seven Archetypes", ισχυρίζεται ότι είτε βάλεις τα στολίδια σου πριν από τον Νοέμβριο, αρχές Δεκεμβρίου ή αν τα αφήσεις για την τελευταία στιγμή λέει πολλά για σένα ως άτομο.

Τι ισχύει για όσους στόλισαν αρχές Νοεμβρίου ή και πιο πριν

Εάν στολίσετε πριν από τον Νοέμβριο ή αρχές, μπορεί να έχετε πρόβλημα «να ζήσετε τη στιγμή» - αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό.

«Αν είσαι από τους λίγους ανθρώπους που έχουν στολίσει σχεδόν από τον Οκτώβριο, τότε σου αρέσει να είσαι ο πρώτος που θα κάνει πράγματα», είπε η Harra στην Daily Mail. «Σας αρέσει να σχεδιάζετε και να εκτελείτε πολύ νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα. Επίσης, σωστά προβλέπετε το χάος των γιορτών και θέλετε να το αποφύγετε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Harra πιστεύει ότι αυτές οι οργανωτικές δεξιότητες έχουν οφέλη στον πραγματικό κόσμο επειδή είστε «ένα βήμα μπροστά από όλους τους άλλους».

Ωστόσο, προειδοποιεί τους ανθρώπους να μη συγχέουν αυτά τα θετικά χαρακτηριστικά με το να θέλουν απλώς να «ξεμπερδεύουν».

«Υπάρχει χρόνος και τόπος για όλα και το να θέλεις να κάνεις τα πράγματα πριν από την ώρα τους αφαιρεί τη χαρά του να ζεις τη στιγμή και να νιώθεις ανυπομονησία για κάθε σεζόν καθώς πλησιάζει». 

Αν στολίσετε τον Νοέμβριο εξακολουθείτε να είστε μπροστά από τους άλλους και δείχνει ότι «σας αρέσει να κάνετε τα πράγματα πριν ή σύμφωνα με το πρόγραμμα».

«Η διακόσμηση τον Νοέμβριο δείχνει ότι ανυπομονείτε πραγματικά για τις γιορτές γιατί έχετε άφθονο χρόνο να προσθέσετε ή να αλλάξετε τη διακόσμηση σας».

«Υπάρχει μια αίσθηση αισιοδοξίας που συνδέεται με όσους στολίζουν έναν μήνα νωρίτερα: ονειρεύονται τα σχέδιά τους να πραγματοποιηθούν και φουσκώνουν από συγκίνηση στη σκέψη να κάνουν ένα βήμα πίσω και να θαυμάσουν το αποτέλεσμα της δουλειάς τους και αυτό ισχύει σε ένα ευρύτερο φάσμα από τα Χριστούγεννα.»

Όσοι στολίζουν τα σπίτια τους στις αρχές Δεκεμβρίου είναι «πιο ρεαλιστές» και τους αρέσει να κάνουν τα πράγματα με τον «σωστό και σωστό» τρόπο.

Όσο για αυτούς που το κάνουν τελευταία στιγμή, η Harra ισχυρίζεται ότι αυτοί οι τύποι ανθρώπων «προτιμούν να βλέπουν τα Χριστούγεννα να έρχονται και να φεύγουν» - πιθανώς επειδή δεν έχουν το ίδιο χαρούμενο συναίσθημα όπως παλιά όταν ήταν παιδιά - αλλά εξακολουθούν να προσπαθούν να διατηρήσουν την παράδοση της διακόσμησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 95 / position2: 883
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb