CELEB STYLE

6 celebrities που έφεραν πάλι στη μόδα τα 90s hairstyles

Κι εμείς φυσικά θέλουμε να τα δοκιμάσουμε!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
6 celebrities που έφεραν πάλι στη μόδα τα 90s hairstyles
Pink Illsutration

Το φθινόπωρο είναι από τις εποχές που αποφασίζουμε συνήθως να κάνουμε αλλαγές στα μαλλιά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι καλύτερο από το να εφαρμόσουμε κάτι σύγχρονο, που έχει όμως ρίζες από τα μακρινά 90s; 

Εδώ συγκεντρώσαμε 6 διάσημες γυναίκες που αγαπάνε τη μόδα αυτής της δεκαετίας και ανέσυραν μερικά στιλ μαλλιών από τότε, εφαρμόζοντάς τα στο σήμερα.

Για δες παρακάτω και πάρε έμπνευση για τη δική σου αλλαγή ...

Lucy Hale

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γλυκιά ηθοποιός του Pretty Little Liars έχει εφαρμόσει ένα κοντό bob haircut στο κεφάλι της με βαθιά φράντζα από τη μία πλευρά, το οποίο της πάει πολύ. Το ακόμα πιο 90s στοιχείο είναι ότι λατρεύει να στολίζει τα μαλλιά της με μικρά κλαμεράκια σε σχήμα πεταλούδας που ήταν τότε η απόλυτη τάση!

Yara Shahidi

Η Yara έχει λανσάρει το απόλυτο 90s χτένισμα, εμπνευσμένο από τις Spice Girls, με μικρά buns (ντομάτες, κεφτεδάκια ή όπως τα λέμε εδώ) να κοσμούν όλο το κεφάλι! Προχωρημένο!

Dua Lipa

Κανένα It χτένισμα της δεκαετίας του '90 δεν ήταν ολοκληρωμένο χωρίς μερικές αφέλειες κατά μήκος της γραμμής του κεφαλιού. Η διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε να κάνει ένα επιμελώς ατημέλητο bun με δύο τούφες στο μπροστά μέρος του κεφαλιού να πέφτουν ελεύθερες!

Kendall Jenner

Το διάσημο μοντέλο έκανε το πιο αγαπημένο χτένισμα της δεκαετίας του '90. Μακριά κοτσίδα με φούσκες! Απλό, κομψό και τσαχπίνικο. Πιάνεις χαμηλά τα μαλλιά σου με ένα λαστιχάκι και δένεις την κοτσίδα με άλλα λαστιχάκια κάθε λίγα εκατοστά, ανοίγοντας παράλληλα τις τούφες ενδιάμεσα ώστε να μοιάζουν με φούσκες!

Bella Hadid

Η Bella είναι γνωστή για την αδυναμία της σε οτιδήποτε ρετρό. Έτσι τη βλέπουμε συχνά να ανασύρει τάσεις από τη δεκαετία του '90. Μία από τις πιο αγαπημένες τις είναι το πιάσιμο των μαλλιών με μεγάλα κλάμερ!

Hailey Bieber

Η Hailey αγαπάει κι αυτή πολλά κομμάτια των 90ς, όπως είναι η ψηλή αλογοουρά, πιασμένη με scrunchies!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
8 / position1: 93 / position2: 486
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb