ΜΟΔΑ

Οι 5 τάσεις στα κοσμήματα για τον χειμώνα 2022‑2023

Spoiler Alert: Τα 90s επιστρέφουν!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Οι 5 τάσεις στα κοσμήματα για τον χειμώνα 2022‑2023
Pink Collage

Όταν σκέφτεσαι να προετοιμάσεις τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα, τα κοσμήματα πιθανότατα δε βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα με τις αγορές σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως λέει η Rachel Zoe, διάσημη στυλίστρια και σχεδιάστρια μόδας, "Στο τέλος της ημέρας, τα κοσμήματα είναι ένας τρόπος να εκφράσεις την προσωπικότητα και τη μοναδικότητά σου. Και κατά τους χειμερινούς μήνες, ακόμα κι αν απλά φοράς ένα ογκώδες πουλόβερ, προσθέτοντας ένα ζευγάρι ιδιαίτερους κρίκους ή περίεργα καρφιά ή ένα statement κρεμαστό, αναδεικνύεις την εμφάνιση σου!"

Οι τάσεις στα κοσμήματα για τον χειμώνα 2022-2023, αποτελούν την επιτομή του μαξιμαλισμού, με την προσθήκη διαφόρων μπιχλιμπιδιών και πολύτιμων λίθων στο σύνολο, το οποίο μετατρέπεται αυτόματα σε εντελώς προχωρημένο.  

Δες παρακάτω τα πέντε στυλ κοσμημάτων που κορυφώνονται στις αναφορές τάσεων του χειμώνα 2022-2023:

Εντονα Βραχιολια & Χειροπεδες

Φέτος οι μανσέτες και τα περίεργα χοντροκομμένα βραχιόλια ειναι τάση από το φθινόπωρο, η οποία θα συνεχιστεί και το χειμώνα με ακόμα πιο μαξιμαλιστική διάθεση. Mix & Match και More is More!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Choker

Hello choker, my old friend! Για τον χειμώνα 2022-2023, καλωσορίζουμε την αναβίωση των κολιέ choker, ένα στυλ που πιθανότατα θυμόμαστε πολύ καλά λόγω της δημοτικότητάς τους κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές των Valentino, Khaite και Gucci, το στυλ αυτής της σεζόν εκδηλώνεται με μεταλλικές φόρμες και έχει περισσότερο πανκ διάθεση μέσα από αιχμηρά καρφιά.

Ασυμμετρια

Αυτό το χειμώνα επιλέγουμε ασύμμετρα σκουλαρίκια ή, όπως φαίνεται στην πασαρέλα του Dior, φορώντας μόνο ένα από τα δυο του ζευγαριού. Οι Chloé και Erdem επέλεξαν μια πιο ακραία προσέγγιση , συνδυάζοντας χαμηλά κρεμαστά σκουλαρίκια με καρφιά και ελαφρώς κρεμαστά μαργαριτάρια.

Statement Μενταγιον

Oι πασαρέλες του Resort 2023 από τους Gabriela Hearst, Proenza Schouler και Maria McManus, δείχνουν ότι τα έντονα κρεμαστά επιστρέφουν και είναι τάση.

Με το βλεμμα στα αξεσουαρ

Οι οίκοι Givenchy και Roberto Cavalli, παρουσίασαν εμφανίσεις όπου τα περιδέραια από μπιχλιμπίδια και τα βραχιόλια-μανσέτες ήταν τόσο μεγάλα όσο και τα ίδια τα ρούχα. Ο Oscar de la Renta, επίσης, έδειξε ενθουσιώδες ενδιαφέρον για τα υπερβολικά αξεσουάρ με ρούχα κατασκευασμένα αποκλειστικά από extravaganze  νήματα μαργαριταριών και αστραφτερές αλυσίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
12 / position1: 378 / position2: 1005
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb