CELEB STYLE

Τα ωραιότερα φορέματα της showbiz που είδαμε αυτό το μήνα

Σου λέμε από πού είναι για να αγοράσεις παρόμοια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα ωραιότερα φορέματα της showbiz που είδαμε αυτό το μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάρε ιδέες για φορέματα - μπορεί να μην γίνεται πάντα να αγοράσεις το αυθεντικό αλλά κάναμε καλή δουλειά και σου βρήκαμε παρόμοια!

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Ekin-Su Cülcüloğlu βρισκόταν στα NTAs και τώρα χτυπά ξανά με νέα εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Αυτή τη φορά επέλεξε αυτό το σατέν φόρεμα μέχρι το γόνατο από το Oh Polly, το οποίο συνδύασε με πέδιλα Jimmy Choo 'Oriana 75'. Το βρίσκεις εδώ!

Η 29η ετήσια εκδήλωση Elle Women In Hollywood στο Λος Άντζελες δεν ήταν τίποτα λιγότερο από ένα event γεμάτο statement outfits και λαμπερές διασημότητες που περπατούσαν στο κόκκινο χαλί. Η Charlize Theron ήταν μεταξύ των κορυφαίων καλεσμένων και σίγουρα έκλεψε την παράσταση σε ένα καυτό κόκκινο σύνολο Alaia! Σου βρήκαμε παρόμοιο με 10 ευρώ, εδώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μας αρέσει να βλέπουμε τι φοράει η Ashley Roberts στη δουλειά κάθε μέρα. Δεν φοβάται να πάρει ρίσκα στο στυλ και να αγκαλιάσει τα έντονα χρώματα. Επιπλέον, της αρέσουν οι οικονομικές επωνυμίες του high street όπως σε εμάς οπότε δεν μας φαίνεται περίεργο που φορά φόρεμα από το Warehouse Fashion, δες εδώ!

Η Nicky Hilton παρευρέθηκε στα βραβεία God's Love We Deliver Golden Heart στη Νέα Υόρκη και δεν έδειχνε εντυπωσιακή. Σου βρήκαμε παρόμοιο φόρεμα εδώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Celeb Style Πριν 76 εβδομάδες
Η Taylor Swift φορά το απόλυτο trend στα παπούτσια τώρα
Είναι μια ιδανική επιλογή, είτε flat είτε με τακούνι
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Celeb Style Πριν 76 εβδομάδες
Όλες οι φορές που η Bella Hadid εμφανίστηκε με συγκλονιστικά outfits
Κι εμείς θέλουμε να τα αντιγράψουμε όλα!
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Style
7 / position1: 508 / position2: 1248
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb