ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να μείνετε (όντως!) φίλοι με τον πρώην σου

Διάβασε πώς μπορείς να πετύχεις κάτι τέτοιο!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Πώς να μείνετε (όντως!) φίλοι με τον πρώην σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μερικές φορές, οι ρομαντικές σχέσεις τελειώνουν με καβγά. Άλλες φορές, οι δεσμοί πρέπει να κοπούν εντελώς. Άλλες πάλι, ο πρώην σύντροφός σου ήταν κάποτε ο καλύτερός σου φίλος, κάποιος του οποίου η επιρροή πάνω σου είναι αναμφισβήτητη.

Μετά από μήνες ή χρόνια που έχετε περάσει μαζί, μπορεί να μοιάζει αδύνατο να αφήσεις αυτή τη φιλία να χαθεί, ακόμα κι αν η σχέση σας δε λειτουργούσε. Μερικές φορές, η φιλία είναι ένας στόχος που δεν πρέπει να εγκαταλείψεις.

ΔΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ

Μην προσπαθήσετε να βιαστείτε για μια φιλία για την οποία δεν είστε έτοιμοι. Πιθανότατα θα χρειαστείτε λίγο χρόνο και χώρο αμέσως μετά το χωρισμό πριν αρχίσετε να προσπαθείτε να γίνετε φίλοι με τον πρώην σας. 

ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

Το κλειδί για να διατηρήσετε μια φιλία με κάποιον πρώην είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεπεράσει και οι δύο την κατάσταση. Δώσε προσοχή στο πώς αισθάνεσαι όταν βρίσκεσαι κοντά στον πρώην σου και το αντίθετο, η ενέργεια είναι φορτισμένη ή τεταμένη; Υπάρχει κάποια έλξη μεταξύ σας; Νιώθετε πεταλούδες στο στομάχι ή μια λύπη όταν βλέπετε το όνομά τους να εμφανίζεται στην οθόνη σας; Η ιδέα να τον δεις με κάποιον άλλο σε γεμίζει τρόμο; Όλα αυτά είναι σημάδια ότι μπορεί να υπάρχουν ακόμα συναισθήματα εκεί.

ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ

Δεν είναι πάντα εύκολο να μείνεις φίλος με τον πρώην σύντροφό σου. Είναι εντάξει, λοιπόν, να αποφασίσετε ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω εάν συνειδητοποιήσετε ότι είναι πολύ περίπλοκο συναισθηματικά να διατηρήσετε μια φιλία μεταξύ σας. Μπορείς να εξηγήσεις ήρεμα ότι θα ήθελες να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και χώρο για να το ξεπεράσεις, για τώρα ή και για το μέλλον. Μπορείς να πεις πόσο νοιάζεσαι, χωρίς να διατηρήσεις τακτική επαφή με τον πρώην σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 470 / position2: 1287
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb