CELEB STYLE

Τα πιο κουλ ντυσίματα των 90s για χαλαρές βόλτες

Υπέροχα outfits για να αντιγράψεις
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Τα πιο κουλ ντυσίματα των 90s για χαλαρές βόλτες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ της δεκαετίας του 1990 και της μόδας.

Μπορεί να έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από όταν οι celebrities φορούσαν τα συγκεκριμένα outifits, αλλά η μόδα έχει επιστρέψει κι εμείς παίρνουμε ιδέες για ντυσίματα που μπορούμε να προσαρμόσουμε στο σήμερα, τα οποία είχαν φορεθεί από τα αγαπημένα μας κορίτσια του Χόλιγουντ και φαίνονται τόσο cool μέχρι και σήμερα.

Δες τα αγαπημένα μας παρακάτω!

Kate Moss & Christie Turlington

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας χαλαρός πρωινός καφές δεν απαιτεί να είσαι σημαιοστολισμένη. Μπορείς να φορέσεις ένα απλό στενό σκουρόχρωμο τζινάκι και ένα λευκό τοπ και να παίξεις με τα αξεσουάρ ή να κάνεις ένα loose total γκρι outift και να κρατήσεις μια μεγάλη βουργουνδί τσάντα όπως η Christie!

Tyra Banks

Το αγαπημένο μοντέλο είχε άψογο στυλ στο αεροδρόμιο, το οποίο εσύ μπορείς να υιοθετήσεις σε μια βόλτα για περπάτημα. Κολάν, φούτερ με λογότυπο (ή τισερτ με λογότυπο, ανάλογα με τον καιρό), oversized jean jacket και αθλητικά παπούτσια.Άνετο και σικ!

Cindy Crawford

Η θεά Cindy σε ένα υπέροχο ντύσιμο με maxi floral φούστα σε σατέν, φαρδύ πουλόβερ, clogs και oversized tote bag!

Winona Ryder & Gwyneth Paltrow

Οι πρώην κολλητές με παρόμοιο look: νάιλον παντελόνι φόρμας, απλό σκουρόχρωμο τοπ και μαύρα γυαλιά ηλίου. Ότι πρέπει για περπάτημα με καφέ στο χέρι!

Liv Tyler

Η Liv πάντα λιτή και απέρριτη, φόρεσε ένα απλό τζιν παντελόνι με μαύρη μπλούζα μαύρη εσάρπα και κλασικά πάνινα all stars!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
11 / position1: 401 / position2: 640
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb